או, איזה מזל שהגעתם למומלצים

I Was Hoping

New member
או, איזה מזל שהגעתם למומלצים

לא ידעתי על קיומו של הפורום הזה... שאלה לי אל ההומיאופטים שביניכם - אני בת 25 וחצי ואבחנה אצלי לאחרונה פולינורופטיה. זוהי מחלה בערכת העצבים ההיקפית. אני נגד כדורים וכימיה לגוף. מאוד מאוד. מכיוון שבינתיים אין לי פתרון אחר, ואני לא בארץ כבר שנה [בקרוב אהיה], אני נאלצת להיכנע לרפואה הקונבנציונלית ולקחת תרופות שנועדו לאפילפסיה בעקרון אך מטפלות גם במחלה שלי. אנא, תנו לי תקווה ופתרון ואמרו לי שיש לכם מה להציע לי כדי שלא אצטרך את כל הדקירות והבדיקות המכאיבות, ואת הכימיה הזאת. תודה

שיעור בפולינוירופתיה, מיוחד לדנה

שלום לך וברוכה הבאה
לעולם אל תפסיקי לקוות. כבר ראיתי את הניק שלך היכן שהוא, לא זוכר היכן אבל הותיר בי רושם. אולי ברשותך, אסביר קצת במה מדובר מהבחינה של הרפואה המערבית. אני מקווה שאינך סובלת מידי. כפי שאמרת זוהי מחלת עצבים הקפיים המתקיפה במספר מקומות בעת ובעונה אחת. פולי נוירו פתיה = הרבה עצבים חולים. ההשערות להופעתה הן רעלן כלשהוא שנוצר על ידי חיידק או תגובה אוטואימונית ( מיצור עצמי ), רעלים כימיים, חסרים תזונתיים בכלל וויטמין B בפרט, הפרעות מטבוליות שונות כסוכרת, אי ספיקה כלייתית וכדומה. ישנם מצבים שההתפתחות אקוטיים - מהירה, ויש מצבים כרוניים - איטיים. המצב הכרוני - מתפתח לאט משך שנים ומתחיל בדרך כלל בכפות הרגלים ולעיתים ידיים ומשם מתפשט הלאה. המאפיינים - עקצוץ, חוסר תחושה, כאב צורב ואי יכולת לחוש תנודות או מנח איברים. האיברים הרגישים מכל הם הרגלים והמפרקים. פעמים רבות ההחמרה דווקא בלילה, אז יש כאבים ורגישות למגע או שינוי טמפרטורה. וזה מיוחד בגלל שאחד המאפיינים את המצב הזה הוא קושי לחוש את הטמפרטורה או הכאב. כאילו שדווקא בלילה כשנרדמים משהו מתעורר. בגלל הפגיעה בתחושה קורות תאונות כוויות לעיתים קרובות או פצעי עור פתוחים, כיביים ( בגלל לחץ מקומי ממושך או פגיעות לא מודעות ). בגלל תפקוד עצבי לקוי אין שימת לב לאופן החזקת הגוף או להפרעות שונות, עם הזמן יתכנו פגיעות במפרקים, הליכה ועמידה לא יציבים ולבסוף החלשות וניוון השרירים. יש מצבים שבהם מתפתחות הפרעות במערכת העצבים האוטונומית דהיינו זו השולטת בתפקודים האוטומטיים בגוף כמו פעימות לב, תפקוד המעיים, השלפוחית ולחץ הדם וכו'. מבחינה קונבנציונאלית אין הרבה מה לעשות מעבר לתמיכה, מתן השלמות תזונתיות, איזון ושמירה כלליים. המצב האקוטי החריף - מתפתח במהירות, גורמ לחולשה שרירית עד כדי שיתוק (אני מקווה שזה אינו מצבך ). משהו לא ברור תוקף את שכבת ה"מיאלין" העוטפת את העצב. ב 80% מהמקרים זה קורה תוך מספר ימים לאחר ניתוח, זיהום או חיסון. זה מתחיל בחולשה, עקצוץ ואובדן התחושה ברגליים. אחר כך זה מתקדם במעלה הזרועות. הסימפטום הכי בולט הוא החולשה הקשה ( לאו דווקא עייפות ). לעיתים רחוקות ישנה חולשה עד כדי צורך להנשים בגלל שבית החזה והריאות חסרי כוח לנוע. במקרים נדירים יש אפילו צורך בהזנה תת ורידית. הרפלקסים נעלמים, העיניים מאיטות את תנועתן עד חדלות לנוע, ההליכה קשה. תיתכן החלמה ספונטנית תוך מספר ימים או שבועות או חודשים. טיפול ספציפי מוכח אין. נוהגים לסנן את הדם ולקחת תרופות שמדכאות את מערכת החיסון. רוב האנשים מחלימים כמעט לגמרי, או שהופכים להיות חולים כרוניים של המחלה. אז מה היה לנו עד כה ? מצב שבו הגוף הולך ומאבד קשר וענין עם החוץ. לא מרגיש, לא חש. עור של פיל ? משהו הלך לישון. הפגיעה היא ברצון ו/או היכולת של הגוף. הוא נע בכיוון של סטטיות. או שמה זהו האדם ואלו היו הנסיבות שקדמו להופעת הסימפטומים. האם זה נכון לגבייך כי יש לכך משמעות רבה לגבי הסיכויים. מה עוד תוכלי לספר לנו על עצמך. למשל מה מעשייך בחו"ל ? את בת 25. לעת עתה אני יכול לומר לך שאת במאבק פנימי אם לחדול או לנצח, אם להתעורר או לשקוע פנימה אל השינה. עברת טלטול כלשהו. ברכות ושפע מכל טוב. נ.ב אהבתי מאוד את חתימתך. אמצתי אותה. היא גם מלמדת הרבה עלייך. מתי איבחנו את המחלה ומהו מצבך עתה ? אם את חשה את כאבי הבדיקות מצבך טוב יחסית.

I Was Hoping

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

סוף-סוף מישהו מסביר לי בעברית מה באמת יש לי. עד עכשיו לא באמת ידעתי הרבה. המצב מוגדר בין כרוני לאקוטי, מה שאומר שלקח לי כמה חודשים מאז תחילת הכאבים להבין שאני צריכה לראות רופא. זה התפתח אצלי במשך תקופה. הכאב מתחיל מקצות הבהונות ומגיע עד מעל לברכיים. ואכן הסבל האמיתי הוא בבקרים - יש בקרים שאני לא יוצאת מהמיטה כי פשוט אין תקשורת בין המוח לרגליים - אני יכולה להגיד לעצמי עד מחר שאני צריכה לקום אבל זה לא ממש עובד. הרגליים כמו אבן שלא שייכת לי. וזה כואב. מאוד. חסר לי רק דבר אחד - יש לכך טיפול הומיאופתי? אני יכולה לא לקחת כדורים כימיים יותר? זה מה שאני לא רוצה... ואם יש דברים נוספים שיעלימו לי את המחלה הזאת - אני אשמח. תודה על תשומת הלב

תודה שחזרת. יתכן שיש

דרך אלא שצריך לאתר אותה. ספרי מה שתוכלי על מצבך הכללי, ואם אפשר אם מה קרה סביב התקופה שבה הופיעו הסימפטומים לראשונה ( לא מתי אובחנת ). כל מה שתכתבי יהיה טוב. איך הגעת למצב שאין תקשורת בין המוח לרגליים, שחלק ממך רוצה רגליים כבדות כמו אבן ושלמעשה ללא רגלים, ומדוע כואב לך להתעורר לעולם. ספרי מה שתוכלי. ואם אפשר תתחילי בשמך הפרטי. אפשרות אחרת לפנות להומיאופת קלאסי במקום שאת נמצאת בו,ואם ישנם כאלה. אפשרות נוספת לחכות עד שתשובי.

I Was Hoping

New member
מעדיפה שלא לחשוף פה ../images/Emo13.gif

ניסיון העבר לימד אותי על בשרי שלפעמים עדיף שלא. אשמח ליצור קשר כשאגיע ארצה. ושוב, תודה על הכל

../images/Emo45.gif אני שמח לדעת שאולי עשית כבר

קשר בין הדברים. "חווית על בשרך", זו מטפורה חזקה למצבך. אם ירצו נמשיך לעסוק בסוגיה הזו ונלבן אותה באופן כללי, שכן הגעת הנה "במקרה" ואילו אתמול, גם כן במקרה, היה כאן שירשור שנמחק בטעות או שלא בטעות, ושנגע בדיוק בנושא הזה והשאלה המרכזית היתה האם נרשה לעצמנו להמשיך ולהרגיש ולחפש את אושרנו ויעודנו למרות הכאב והאכזבה שב"כשלונות" שחווינו בחיינו או שפשוט נכנע ונעטה עלינו עור של פיל, נאטום את עצמנו בפני האפשרויות שהחיים מציעים לנו, בגלל הפחד להרגיש, לחוות, להפגע ולהתאכזב שוב ושוב. את מוזמנת להשאר בסביבה ולהשתתף כשיהיה לך נוח. אלישוע

diday

Member
חבל שפרנקפורט רחוקה מדי עבורך

אחרת יכולת להתחיל בטיפול כבר לפני זמן רב. בקרוב את בארץ. מאחל רפואה שלמה.

למעלה