או ! בבקשה: סוניור דובאל בפרו-טור

בכלל לא בטוח שסניור דובאל יהיו...

בפרו טור. סניור דובאל היא קבוצה עם בעלות קצת מוזרה, היא חלקית ספרדית,חלקית איטלקית וכנראה שגם חלקית שוויצרית. למה חלקית? כי היא נרשמה לפרו טור על המשבצת השוויצרית ולא הספרדית. לשוויץ יש רק מקום משוריין אחד לפרו טור, כלומר סניור דובאל תצטרך להתחרות עם פונאק ואם... תנחשו מי הקבוצה השוויצרית השנייה. דומינה וקאנצה האיטלקית נרשמה אף היא לפרו טור כקבוצה שוויצרית. ועשיו צריך להכריע הם זו תהיה פומאק, דומינה או סניור דובאל שיהיו בפרו טור, יש לי הרגשה שזו תהיה #@$% שתבחר.

ייתכן ולא הבנתי אבל....

לפי ההודעה של ה UCI, מאתמול, CSC וסניור דובאל כבר זכו במקום בפרוטור. לפי אותה ההודעה יש כבר 14 קבוצות שמקומן מובטח. וכן, אני יודע שרק בסוף העונה יודיעו מי משתתף אבל לפי אותה הודעה יש כבר 14 מקומות תפוסים ומובטחים לקבוצות שנרשמו והבטיחו את מקומן.

Mont Ventoux

New member
נכון. חוץ מ: 13=11+2

מעבר לזה, נדמה לי בוולו-ניוז, נטען שה-uci קצת ויתר על עניין ההקצאה פר מדינה בשלב זה, כך שיכול להיות שבסופו של דבר גם סוניר דובאל נרשמה בשוויץ (פונאק נמנית כבר בתוך קב' ה-11). מכל מקום, יהיה מעניין לראות אם יתנו יותר מ-18 מקומות סה"כ ולמי. גם אם איטליה תיכנס עם 3 קב' בלבד עדיין יהיה פה ריב. ואפרופו ליקוויגאז, שמתם לב לחולצות הסקואדרה אזורי?

האם רוכבים עם המכנסיים של הקבוצה

באולימפידה? על איזה אופניים הם רוכבים? כל אחד מביא מהבית, או שיש ספונסר לכל נבחרת?

עד כמה שזכור לי רכבו בעבר

עם מכנסי הקבוצה. האופניים הם אישיות של כל רוכב, לא מהבית אלא מהקבוצה(לזה התכוונת?).

הזיכרון שלי הפוך: גם המכנסיים של

המדינה. אבל אני לא זוכר מה שהיה אתמול, אז אל תבנו על זה. יאללה, הילד אצל הסבתא - יוצאים לרכוב...

איציק, נראה לי שאתה צודק

הבילבול שלי כנראה בגלל אליפות העולם בה היו פעם מכנסיים של הקבוצות וחולצות של הנבחרות. אתמול אמר לי מישהוא שכדאי לי להפסיק עם משחקי הכדורגל עם בני 20 כי הגוף שלי כבר לא יכול לבצע את מה שהוא עשה לפני 10-20 שנים (הארבע ראשי שלי יודע את זה כבר שבוע). עד כמה שזה מעליב אולי זה נכון גם לגבי זיכרון

למעלה