או הגעתי למסקנה

או הגעתי למסקנה

שזה הפורום בשבילי חחהההההה..... אני מקווה שיש כאן אנשים נחמדים . אני בדרך כלל מבלה את השעות שלי ב "חברויות" אבל.... טוב שיש גם תשוקות ... תזהרו לכם יש לי מלא ....

shambi

New member
בהחלט יש כאן אנשים נחמדים../images/Emo70.gif

תהני בפורום

python 4

New member
כל האנשים פה נחמדים.

רק תיזהרי איך שאת מדברת על קיי, כי מה שלא תגידי כבר יהיה מישהו שיהיה לו מה להגיד. עדיף שתגידי "יש לי דעה ניטרלית לחלוטין על קיי" והכל יהיה בסדר.

shambi

New member
אתה מנסה להשפיע על דעות אחרים???

רעות - זה מקובל בפורום? לדעתי ממש לא! לטיפולך.........

QsomeoneQ

New member
הוא לא מנסה ממש להשפיע...

להפך - הוא אמר לה שעדיף שהיא לא תכנס לזה כדי שלא תצור לעצמה אויבים
ואתם שניכם - תפסיקה לריב מכל דבר

shambi

New member
אנחנו לא רבים

אנחנו מנסים להראות ל"קרן של תקווה" עד כמה אנשים פה נחמדים.. כל עוד יש להם טעם טוב בנשים

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחח צחוקים

איתכם יא קרועים! יופי באמת שחצי מההודעות בפורום הזה זה הריבים של שניכם!! *אני מקווה שזה מאהבה*

python 4

New member
היי, אני לא רב עם אף אחת,

אני פשוט מגן על כבודה של קיי

shambi

New member
וזה משהו שדורש תגובה

"מגן על כבודה של קיי"?? קשה, אה?? הייתי חייבת..

python 4

New member
זה קשה רק בגלל אנשים כמוך!

אבל זו עבודה מאוד מספקת. הנה, כהכרת תודה קיי ביקשה ממני לפגוש אותה עוד 10 דקות. היא מחכה לי בג'קוזי. אולי גם ריס יהיה שם. ביי!

shambi

New member
אנשים כמוני??

מותק, לידעתך - אין כזה דבר!! ואם אתה כבר בז'קוזי עם קיי.. תעשה טובה קטנה.. תכניס לה ת'ראש למים, תספור עד 100 ואז תשחרר אותה. היא בטח תצוף..

python 4

New member
ועל זה בדיוק דיברתי

כשאמרתי שכמה מחברי הפורום הם בעלי (בעלות) טעם גרוע בנשים. נו טוב, אף אחד לא מושלם.

IrIsH BaBe

New member
אחחחח גאד דאם איט!

אנשים תפסיקווווו!! אני אומרת לכם- בסוף עוד תיהיה פה חתונה!! דיייי! קיי יפה צ'ריטי יפה סימון יפה וויטני יפה ג'סיקה יפה תרזה יפה!! כולן יפווותתתתת!! די עם הריבים!!

python 4

New member
סימון יפה????

סימון מכועררררררררררררררררררררררת! אגב, הנה תמונה שלה שרציתי להכניס לגלריה, אבל משום מה לא נראה לי שהמנהלת תהיה מרוצה.
(זה לקוח אגב מהפרקים של היום בארה"ב)

IrIsH BaBe

New member
טוב בסדר קרציייייי

אתה כזה נדבק למילים אלוהיייייייייייייים! אם אתה כל כך שונא את סימון...חכה קצת...גם אותה מחליפים בסוף

Danial***

New member
ככה היא נראית היום בארה"ב?

המראה שלה דווקא השתפר! ובנימה רצינית יותר - התמונה הזאת ממש מתוקה!

למעלה