או, הפורום הזה מעולה!

אקסיומה

New member
או, הפורום הזה מעולה!

סוף סוף פורום שיכול באמת לעזור לי...
בכל מקרה, עד היום הייתי קונה דברים דרך איביי, ויש מספר דברים שהייתי מעוניינת גם למכור... השאלה היא: מכיוון שמעולם לא מכרתי כלום דרך איביי, איך אני עושה את זה? הבנתי שאת הכסף שנכנס לחשבון הפיי פאל שלי, אני לא יכולה להמיר בארץ לכסף לכל דבר, אלא לקנות איתו ברשת בלבד... ויש עלות מסויימת לפרסום המוצרים? ומה קורה אם המוצר לא נמכר? בקיצור... אני יודעת שהשאלות שלי קצת מוזרות, אבל אני באמת אשמח לתשובות...

הודייה1

New member
אקסיומה התחלת מכירות

1 להרשם כמוכר באייביי 2להחליט מה כדאי למכור לבדוק ביקוש 3יש אפשריות העברה של כסף לארץ דרך ETRADE 4עלוית ניתן לבדוק במדוייק באייביי 5במקרה ולא נימכר ליבדוק שהמחיר לא גבוהה מידי או ליבדוק שיטת מיכרז צריך קצת סבלנות במכירה ,לראות איך אחרים מוכרים וכותבים דף מכירה פשוט לילמוד לבד מהניסיון ולשאול שאלות.להעזר בעזרה והמצגות של אייביי הם מסבירים יפה את כל העניין מההתחלה. בהצלחה

אקסיומה

New member
עוד כמה שאלות...

1. זה נכון שמשלמים עבור פרסום הדברים באיביי? 2. איך עובד Etrade? 3. כיצד קובעים מחירי משלוחים? על סמך הדואר? (זה הרי משתנה, בהתאם למשקל החבילה...) תודה בכל מקרה על התשובות...

הודייה1

New member
אקסיומה

1 זה אמריקה משלמים על כל דבר,יש טבלת מכירים בעזרה של אייביי את יכולה לדעת בדיוק כמה תשלמי. 2איך עובד ETRADE? ככה נרשמים ממלאים טפסים שולחים לאנגליה את הטפסים ומחכים לתשובה,מקבלים פנס צקים או כ.א ומושכים כסף במכשיר או מפקידים צ"ק עצמי בחשבון הבנק.וגם משלמים עמלות!!ETRADE.COM 3מחירים לפי מחירון הדואר משקל ,גודל ולאן +להוסיף את הטירחה והאריזה והחומרים. בהצלחה

למעלה