או, וול

Dawson girl

New member
או, וול ../images/Emo9.gif

קיבלתי מכתב מהצבא (וכרגיל פתחתי אותו בתחושה מבשרת רעות
) אבל היי! אמרו לי שהתיק שלי עבר למנהל הגיוס! כתבו לי שידונו בתיק שלי (אוו אני מרגישה חשובה
) בתחום הרפואי הספציפי ובזמן הקרוב ישלחו לי זימון לועדת מתנדבים
אז.. כרגיל באתי לפה כדי לשאול מה זה אומר
"הזמן הקרוב" פירושו כמה חודשים טובים, כמו שאני חושבת? כי הגשתי בקשה רק לפני חודשיים וקצת..

Dizen

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

כן, רוב הסיכויים שזה יקח חוד-חודשיים... (אני לא ממש זוכרת, סנילית כבר אמרנו?) תציקי הרבה, אולי זה יזרז את זה.
אבל זו כבר התקדמות

Dawson girl

New member
אממ..

כשאת אומרת להציק הרבה, זה אומר להתקשר למנהל הגיוס או ללשכת הגיוס שלי (אני מהמרת על מנהל הגיוס
אבל איפה זה בכלל? ומה המספר? פאק אני לא מבינה בזה כלום, פלא שבכלל אני מבינה משו מהמכתבים
)? ורק חודש חודשיים? סביר. אולי אני אפילו אספיק להגיע ככה למיונים שאני רוצה

למדור פרט../images/Emo70.gif

תתקשרי לשם עשר פעמים ביום מצידי עד שיגידו לך כבר בטלפון את התאריך לועדת מתנדבים הקרובה (גם אם לסוף המשפט יתווסף "הזימון יגיע תוך מספר ימים.." לפחות את תדעי מראש
). תנג'סי להם בטענה שיש מיונים קרובים לתפקיד שאת רוצה, ואת לא מוכנה להפסיד אותם בגלל עיכוב במתן זימון לועדת מתנדבים
אני מאמינה בכל מקרה, שזה עניין של שבועיים- חודש (אופטימית
)

Dizen

New member
אמממם

תקראי את התגובה של יוני
ותוספת- את לא צריכה לחכות לועדת מתנדבים בשביל ללכת למיונים שאת רוצה. אפשר להתמיין גם לפני הועדה.
*מעוצבנת*

the illusion

New member
מה את רצינית כבר טיפלו בתיק שלך?!

נראה לי הם מזניחים אותי):

Dawson girl

New member
זה באמת מוזר

הגשתי בקשה רק לפני חודשיים, וואו וגם אותי הם מזניחים! במודיעין ובביטאון לא החזירו לי תשובה עדיין

Dawson girl

New member
זה באמת מוזר

הגשתי בקשה רק לפני חודשיים, וואו וגם אותי הם מזניחים! במודיעין ובביטאון לא החזירו לי תשובה עדיין

סיונתו

New member
לי הם החזירו תשובה ../images/Emo13.gif

שאני לא יכולה להמשיך במיונים בגלל שיש בעיה בפרטים שלי... אבל לא תגידו לי לא נורא... כי מאיזה סיבה לא מובנת זה לא מטריד אותי
מוזר....

Starving Marvin

New member
חלאס!

אין לדיזן מספיק בלבול לגבי הזהות המינית שלה גם ככה? כולכם אנשים חסרי לב.

rainbow n

New member
גמאני קיבלתי מכתב כזה!!!-לפני חודש-

אנחנו באותו שלב נראה לי כי אני זוכרת שקיבלנו גם את המכתב למודיעין טכנולוגי (שדרך אגב גם לי לא החזירו תשובה עדיין... אני נותנת להם עד יום ראשון ואז אני מתחילה להציק! האהאהאה *צחוק שטני* :] ) אממ אני קיבלתי את המכתב הזה לפני חודש בערך... ועברו 5 חודשים מאז שהגשתי בקשת התנדבות אז ההממ אולי כדאי שגם להם אני אתחיל להציק מוי כיף

Dawson girl

New member
הממ..

ביטאון חיל האוויר- העיתון של חיל האוויר
ואת בשלב הרבה יותר מתקדם ממני, 5 חודשים?! תתקשרי, תנג'סי

rainbow n

New member
כן כדאי אה

חשבתי לחסוך מהם תניג'וסים בינתיים אבל שכנעתם אותי :]

the illusion

New member
גם אני שלחתי למודיעין ליחידה

הנכנולוגית כנראה לא בראש שלהם להחזיר תשובה חחחחחחחחח אני רק לאחורנה שלחתי להם הבדיוקת האחרונות הם אמרוים שללוח לי מכתוב ולהגיד לי שתהיק שלי ביטפול או משהו כזV?

למעלה