או חברותא או מיטותא

או חברותא או מיטותא

שלום רב לחברי הפורום היקרים:אני כותב כאן לראשונה...
לפני כשנה הבנתי שאין דיין אך לאחר עיון מעמיק עם עצמי "החלטתי" שעבור שלום נפשם של ילדיי הקטנים אני נשאר חרדי אנוס...
כי האמת זה דיי עגום בלי משמעות(בעלת משמעות)לחיות כאן...אך לצערי מרגיש מאוד לבד בלי אח ורע וכו' ..
האם ישנם מפגשים של אנוסים כמוני איפה שהוא מתיי שהוא ..
אין לי הרבה גישה למחשב ורק בשעות הבוקר מקווה לתגובה.. תזכו "למצוות" (למצות את הזמן לטובה

berko2

New member
אין מפגשים מפאת שמירה על פרטיות

אבל אתה מוזמן לכתוב כאן בפורום

שבת שלום

תודה על תגובותיכם אך איני מבין למה אסור לנו להיפגש ולחזק אחד את השני\שניה...הרי אנו באותה סירה פחות או יותר וגם אני חושש להיחשף למען שלום ילדיי...אך במיוחד עתה שאנו יודעים שאין סיבוב נוסף כאן על הכדור(לפחות לא עם אותה מודעות) אז "חייך קודמים" ו"אם אין אני לי מי לי" וכו'...
למה "כביכול " להפסיד את שיש לחיים להציע ולהנות ולהרחיב אפיקים עוד יותר כפי הניתן...
אני בכלל לא מתכוון למסיבות וסטוצים ושאר ירקות רק לחברה של אנשים באותו מצב שיכולים לעזור אחד לשני לשם שמים "ללא שכר דמיוני לעתיד לבוא"...כל טוב אין לי גישה למחשב עד יום ראשון עושה שבת עם ילדיי...

שלום מאירן1

ראשית זו לא בעיה שאתה נער אך אם אתה מתחת לגיל בו מותר להוציא דרכון וכסף לטיסה וכו' ע"פ חוקי המדינה לגביי מי הוא בגיר וכו'...אז תאלץ לחכות קצת עם טיסות לחו"ל..ואגב הרבה יסכימו להחליף איתך ולהיות שוב צעירים ( לא אני שאני שמח בפחות הורמונים ויותר שכל הקשורים זה בזה)
אגב אין לי כלום נגד מסיבות(שפויות) וסטוצים(שעלולים ליהיות מסוכנים בריאותית פלילית וכו')...
רק שהרעיון היה אחר ויותר להנות יחדיו אגב הכרתי שם בחורות נחמדות מאוד והיו מסיבות וכו' ....

זה קצת מרגיש כמו העולם הבא

כך זה מרגיש להיפגש פה בעולם הפנטזיה....
האדם הוא יצור חברתי ורוצה ליהיות במחיצת הדומים לו...
האם אפשר מפה גם להתייחס להורים
או לגדל כאן ילד??
פה זה פלטפורמה אך צריכה להוביל לאן שהוא לא כן???
שהרי "אם לא ניהיה תלויים האחד בשני ניהיה תלויים האחד ליד השני" וזה לא רחוק בעידן דאע"ש וכו'

למעלה