או... טוב שאתם פה

johny r

New member
או... טוב שאתם פה

אז ככה.. ברכות על הפורום החדש. מקום מצויין להעלות סוגיה שלא ברור לי איך עוד לא עלתה כאן. אז איך מתחילים עם מלצרית? ובעצם - האם זה אפשרי בכלל ? לכאורה - זה קורה כל הזמן, אז למה לא. בפועל.. אני לא הייתי רוצה שיציקו לי במקום העבודה שלי. וחוצמזה די ברור שמישהי בעמדה כזו מקבלת המוני פניות מדי יום. אז איך עושים זאת נכון ? האם לטרוח בכלל ? הערת אגב - ההתרשמות שלי היא שהרוב כאן צעירים בני עשרה. אני מכוון לגילאי 20 פלוס. אשמח לשמוע את דעתכם.

johny r

New member
אה, כמובן, איך שכחתי...

הכל נכתב בלשון זכר ומתייחס למלצרית, אבל אפשר ומומלץ להתייחס גם הפוך.

גברת ע

New member
פשוט להיות נורמילי

תהיה אתה ואל תתחיל עם הבדיחות הטיפשיות של האנשים שממש לא מצחיקות את המלצריות על החברים שלך או על חיי מין שלך או של המלצרית איתה אתה רוצה להתחיל כי תאמין לי היא בטח שומעת את זה הרבה גם מאנשים שהיא ממש לא היתה רוצה לדעת את זה עליהם

avidadon

New member
תבוא כל יום ../images/Emo13.gif

לא לפורום, למסעדה (או לפאב, איפה שהמלצרית עובדת). שהיא תכיר אותך, תתיידד איתה ותראה איך הולך... לי יש ידידה נחמדה מאוד, שעובדת בתור טלרית בבנק, הכרתי אותה ככה...

shir salsa

New member
זה מאוד אפשרי!

גם אני חושבת שאתה צריך לבקר במסעדה -שאותה בחורה עובדת שם- הרבה, אבל לא כל יום, לא צריך להסחף... מספיק שתבוא פעמיים שלוש בשבוע, באותם ימים, או כל שבוע ימים אחרים...זה לא משנה. תזרוק לה כמה מילים פה ושם ותראה איך הולך... תמיד אתה יכול לתת לה את המספר שלך עם הטיפ (שיהיה טיפ מכובד!). חברה שלי עשתה את זה וזה עבד- כבר שנה היא והבחור המלצר בקשר והיה/יש ביניהם משהו... אז
ותעדכן אותנו בפרטים

get well

New member
אכן גם המלצריות הן בני אדם...

ואם מישהו מהלקוחות מצא חן בעיניהם והוא גם מעוניין אז למה לא... ואם אתה רואה שזה לא הולך אז מן הסתם או שהיא תפוסה או שאתה לא הטעם שלה..

למעלה