או כאן הרבה יותר נחמד

Elizab3th

New member
או כאן הרבה יותר נחמד

מבפורום באתר IDDR. קנינו את שטיח הריקוד שנקרא FLASH FIRE, לקח לי קצת זמן להגדיר אותו, משום שלא קיבלנו ספר או חוברת הסברים מה צריך לעשות כאשר מחברים את השטיח למחשב, כבר בתומי חשבתי להחזיר את השטיח לחנות מאחר והוא כלל לא הגיב, עד שבמקרה מצאתי את הפורום באתר IDDR, ובהודעות אחרות שקראתי הבנתי שיש אופציה של מיפוי חיצים. האם אוכל למצוא כאן הסברים איך מורידים שירים? האם יש לכם המלצות מסויימות לגבי השטיח, מה שבטוח הילדים שלי ואני מתלהבים מהכיף שבמשחק.

לא עוזרת הרבה אבל..

לגבי מייפוי החצים אתה יכול לראות בפורום יש הסבר...מסתבר שהבעיה לא רק אצלך ...לדבי הורדת השירים אתה צריך להירשם לאתר ולהיכנס להורדות ...שמה תכול למצוא לא רק שירים אלה גם תוספות למשחק ...

kush kush

New member
פורום IDDR

באתר שלנו נחמד ביותר את רק צריכה להכנס אליו ולהתמצא ומהר מאוד תדבקי אליו. פה אנשים פשוט מנצלים את זה כמקום מרכזי לשאלות תשובות. תנסי למפות את המקשים באפשרויות, אני מניחה שישלך STAEPMANIA ולא בעברית כיוון שלא קנית אצלנו. תשחקי קצת באפשרויות, ואם לא תצליחי אני ממליצה לך להחזיר את המשטח ולקנות ממקום בו יש אחריות ותמיכה, ובנוסף תרגום של המשחק {ומקום כזה יש רק אחד, נחשי} בהצלחה.

Elizab3th

New member
בעיתון המקומי שלנו היתה פרסומת

של חנות מחשבים שמוכרת את השטיח הזה במחיר של 145 ש"ח ובעלי רכש את השטיח. התוכנה שהגיעה היא בעברית, בדיוק השם של התוכנה כפי שכתבת למעלה, אבל, הדיסק צרוב! מאד התאכזבתי, קודם בגלל ששעות לקח לי להתקין אותו ולהבין בכלל כבדרך אגב שצריך למפות את החיצים, לפחות שהיו מציינים את זה בכמה מילים אפילו. תודה

ronko

New member
וואללה?!!

חנות מחשבים, מוכרת משטח ודיסק צרוב ????? איזה שערוריה !! כמו שKUSH KUSH כתבה קודם, אצלינו יש אחריות ויש תמיכה כשאנשים צריכים. ולא מוכרים משטחים בזול בשביל להיפטר מהם בלי תמיכה ובלי כלום. אנחנו כאן בשביל האנשים וכיאה לקהילה שמייצגת את ישראל זה התפקיד שלנו רוני

CajU9

New member
רק להבהיר דבר אחד

את תשווי את השטיחים שאנחנו מוכרים ואת השירות שאנחנו נותנים לשלהם, זו רמה אחרת לגמרי.

Elizab3th

New member
אני בטוחה, ואני רוצה לומר...

שמאתמול להיום אני מבינה כל כך הרבה בנושא, עד אתמול לא הבנתי בשטיחי הריקוד הללו לצערי, כשהייתי נכנסת לחנויות הצעצועים או חנויות הפנינג ראיתי את השטיח שנראה איכותי יותר ממה שבעלי קנה, אחד בלי ספוג שמחירו 200 שקלים והשני שמגיע עם ספוג כבר עולה 400 שקלים. כשבעלי קרא את עיתון השבת הוא נתקל במודעה של חנות מחשבים גדולה דוקא שמוכרת את השטיח הזה ב-140 שקלים והרעיון קסם לו, הוא חשב גם ששטיח כזה יתאים לילד בן 7, אין סיכוי! אני לא מצליחה עדיין בשלבים הראשונים אז בטח שלא הבן הקטן שלי. אני די מאוכזבת מהשטיח הזה ואם הייתי יודעת על קיומכם עד אתמול הייתי עוצרת את בעלי מלרכוש את השטיח
גם בעיניי די תמוהה העניין שהשטיח מגיע עם דיסק צרוב, באותו רגע אמרתי את זה לבעלי שזה לא נראה לי רציני.

devilish19

New member
השטיחים בהפנינג של DANCEPARTY

הם שטיחים די איכותיים ואותי הם משרתים נאמנה יש להם תמיכה טכנית ואחריות וזה מוצר שאם יש בעיות איתו תמיד ניתן לפנות להפנינג, בנוסף לכך אל תתאכזבי כי להפך המוצר הזה מתאים לילד בגיל 7 רק יקח לו זמן להבין את התיזמון (עניין של תרגול בערך שבוע שבועיים) ואז הוא יתחיל להתקדם, תראי זה משחק שמפתח הן את הקורדינציה והן את הריכוז יקח זמן שאת שהוא יכול לשלב בין השימוש בחושים (שמיעה-קצב וראייה-חצים) לפעולות המוטריות הפיסיות כמו כל דבר זה פעילות גופנית שדורשת תירגול, קצת עידוד בשבילך: מסתבר שהילדים דווקא מתקדמים בזה הרבה יותר מהר יכולת התפיסה שלהם פשוט מדהימות אני אישית ראיתי לא מספר ילדות שצעירות ממני ב8 שנים עושות את זה הרבה יותר טוב... שיהיה בהצלחה... ותקני שטיח אמיתי זה שווה את זה (גם בשבילך)

kush kush

New member
דאנס פארטי.. מה שהשם אומר לי..

בלי לנסות לקטול או משו, לדאנס פארטי אין עברית, אין אתר קהילה שממנו אפשר להוריד שירים ועדכונים וכו'. ואם מדברים על איכות, המשטחים של IDDR יותר איכותיים ועבים שמיוצרים לפי דרישות מסויימות, הם כל הזמן בפיתוח, ולIDDR יש את הבלעדיות על החיבור המפוצל של הPC+PS.

Tamar from IDDR

New member
קודם כל תתחדשי, את יכולה בבקשה

לבדוק אם כשהמשחק עולה רשום "מהפיכת הריקודים הישראלית"? הדיסק הגיע עם שירים? זתם מענין אותי לדעת. תמר

Elizab3th

New member
הדיסק מגיע עם שיר אחד מרגיז

משהו עם חיילים, שורה ראשונה כתוב כתובת האתר שלכם IDDR.CO.IL, שורה שניה אכן כתוב בעברית מהפכת הריקודים הישראלית ושורה שלישית בכחול STEP MANIA.

Tamar from IDDR

New member
זה מאוד מרגיז שצורבים ומפיצים

את התוכנה והערכה העברית שלנו, זה יותר ממרגיז - זה על גבול הפלילי והועבר לטיפול עורך דין. מעבר לזה, גם המשטחים של הפנינג זה לא IDDR, לצערנו, ישראל מלאה במשטחי ריקוד מכל מיני סוגים ואיכויות. אני מקווה שכל מי שבודק את הענין קצת יותר לעומק מבין את ההבדל בין האכויות של המשטחים, התוכנה, התמיכה הטכנית וכו'

boazbarda

New member
שערוריה.

הדיסק הצרוב זה לא ביג דיל שכן התוכנה היא תוכנה חינמית - קוד פתוח. הבעיה היא השימוש ב: 1. הערכה העברית שזכויות היוצרים שלה להפצה עם משטח שמורות ורשומות ל IDDR בלבד שכן היא פותחה ע"י צוות האתר. 2. שימוש בכתובת האינטרנט שלנו והסלוגן שלנו "מהפכת הריקודים הישראלים" אשר גם הם שמות שמורים וחתומים חמור אף יותר! צריך להבין שחברה זו מוכרת משטחים ללא תמיכה תכנית ושרות ולכן מובן המחיר הזול. אם אתה לא שומע מהלקוח אחרי הקניה אז מה אכפת לך להרוויח ממש קצת - לתת מחיר זול ולמכור כמויות של משטחים מאיכות ירודה.... הרי כל מי שקונה את המשטח הזה מגיע ל IDDR בגלל הערכה העברית וכתובת האתר שבתוכנה. לקוחות המשטח המזויף מתקשרים גם לתמיכה הטכנית שלנו. לצערנו אנו לא נותנים תמיכה למוצרים מזויפים. בכל אופן אנחנו ב IDDR מאמינים שאיכות ושרות יקבעו. בקשר לצד הפלילי - יש עורכי דין מעולים אשר כבר בחקירה וטיפול בנושא. כרגע כל מי שמוכר או קונה מוצר מזויף זה שותף לעברה ללא ידיעתו אפילו. סביר מאוד להניח שכל המוצרים הללו ידרשו לחזור אל החנויות ואל הספקים. למען החוק אנו מבקשים מכל מי שחושש שרכש זיוף פשוט להחזיר ולומר זאת לבעל החנות עצמו. הסיבה היא שאנו יודעים שבעלי החנויות בעצמם לא יודעים שהם מחזיקים סחורה מזויפת.

אתה מצחיק אותי

כל התוכנה שפיתחתם מבוססת על פריצה של זכויות יוצרים. שהרי אתם קוראים גם באתר שלכם להוריד שירים באי מיול ואף מציינים שזה לא חוקי לכן באתר שלכם לא ניתן למצוא שירים אלו... אני חושב שאתה פשוט מגוחך בטענות שלך. בברכה איל

boazbarda

New member
בקשת עזרה.

אשמח אם תוכלי לספק לנו את שם וכתובת החנות בה רכשת על מנת שנוכל ליידע אותם בנושא זה. אנא שילחי את הפרטים באמצעות טופס המשוב שבאתר IDDR אן בהודעה פרטית תודה.

אני יכולה לנסות לעזור

הייתי בחנוכה בדינגוף סנטר ונכנסתי לתוך חנות של משחקי מחשב לPC2 והסתכלתי על הריצפה וראיתי את אותו משטח שאתם מוכרים, רק שעליו כתוב אם אניני טועה "דאנס דאנס רבולושין" והוא עולה 140 שקל אם אניני טועה. אני מדברת על המשטח הפשוט. אניני זוכרת את שם החנות, אבל מה שבטוח שמה שהיה שם היה מזוייף.

למעלה