או"ם- אייך לאזן ?

או"ם- אייך לאזן ?

או כיצד ללא ללכת לאיבוד ולבזבז זמן יקר. 1. מדינה תוכל להצביע רק ל50 שמעליה או מתחתיה ללא ביזבוז תורים! 2. כל מדינה תוכל להצביע פעם ביום להצבעה אחת בלבד! 3. מדינה שרוצה להשפיע על מה שקורה בעולם אבל לא בטווח של ה50 שלה תיהיה צריכה לשלם בתורים, ועדיין תיהיה רשאית להצביע פעם ביום למדינה אחת.
 

Kps

New member
../images/Emo31.gif מספיק לבכות על האו"ם - הוא בסד

 
לא זה לא ? כן שחקן שפתח יוזר

יכול להטריד מישהו מה 10 הראשונה סתם, וזה דורש הרבה מאוד מאמאץ, הרי אין הגיון לעזור או לטרפד למישהו שאתה לא יכול לתקוף אותו, אתה רוצה להיות נחמד משפיע . שלם בתורים!!!
 

Kps

New member
מה אתה בוכה גם לחלשים יש זכויות..

חוץ מזה בתמורה הוא יכול לחסל לו את המנהיג..
 

amihai863

New member
האום באמת שכונה!

יש יותר מדי הצעות וכאלה יש מדינות שנשארות בשלום 18 ימים ויותר צריך לאזן את זה...
 

Kps

New member
הכל לטובה..

אם אתם לא יודעים לשחק בעיה שלכם.
 

amihai863

New member
זה לא קשור ליודע לשחק

אני מסתדר עם המצב עכשיו אבל אני חושב שאם ישנו את זה המשחק יהיה יותר מעניין ויותר קששה ...
 

Kps

New member
לא, אם ישנו את זה

זה יותר קשה לדירוגים הגבוהים ויותר קל לך, ולא מעניין לאף אחד. אם אתה רוצה תמחק את המדינה שלך ותתחיל מהתחלה ואז יהיה לך מספיק מעניין.
 

amihai863

New member
ומי בדיוק אמר לך שאני דירוג נמוך ?

עזוב שאני על הכוונת של חצי עולם והולכים להרוג אותי אבל לא משנה :|
 

didamus

New member
צריך שיהיה קשה יותר לדירוגים גבוהים

אני אומר את זה למרות שאני בעצמי בין 50 הראשונים. מאז שאני התחלתי לשחק עד שהגעתי לדירוג הנוכחי עברו בערך חודש וחצי-חודשיים. כיום כל שחקן שיתחיל לשחק , יקח לו הרבה יותר זמן להגיע ל100 הראשונים אפילו.. כיום המשחק בנוי כך שהחזקים נשארים חזקים והחלשים לא יוכלו לעולם לנצח אותם. צריך לשנות את זה אחרת גם החלשים וגם החזקים ישתעממו מהמשחק, והסיבה היחידה שמדינה תרד בדירוג היא בגלל שהשחקן שלה התייאז ועזב.
 
למעלה