או מיי גאד! O_O מידע חדש!!!

Serf SaN

New member
או מיי גאד! O_O מידע חדש!!!

אוקי, אז היום הועלה אתר חדש על משחק הנינטנדו DS החדש, Digimon Story. במשחק (RPG) יהיה סיפור אחריו נצטרך לעקוב, וכמובן יהיה לנו דיג'ימון ונסתובב ברחבי העולם הדיגיטלי..וכל השטויות האלה XD. אנחנו משחקים בתור ילד בן 15, שנמצא בתוך DATS, ופותר תעלומות ועוד דברים. יש לו כמובן גם דיג'ימון ודיג'יכלי iC (מקבלים על ההתחלה אגומון..איזה בחירה מסוגננת |: ). באתר נכתבה ביקורת של מבקר משחקים, על המשחק (שיוצא ד"א, ביום שני ^^), והוא כתב כל מיני דברים מעניינים. מתחילים בכך שמקבלים את הדיג'יסול אש, ומסבירים שיש 21 דיג'יסול-ים, שכל אחד יש: 'כוח לפצח סודות'.. לאחר מכן נשלח הדמות לכל מיני חקירות מוזרות בעולם הדיגיטלי, שלבסוף לאחר שבכל מקום הוא מקבל רמז קטן אחר, הוא מוצא את הדיג'יסול אדמה, שעוזר לו לפתוח פתח סודי במערה ליד כפר של ארמדילומונים. שם הוא מבין שיצור (לא ידוע אם זה בן אנוש או דיג'ימון), מחבל בכפרים וחוטף דיג'ימונים. לכל אורך הדרך הדמות מוצא עוד רמזים ועוד שמקרבים אותו ליצור הזה, שבאותו הזמן גורם לקאוס ברחבי העולם הדיגיטלי, והדמות שלנו מוצאת עוד דיג'יסולים בדרך (במקרה זה: סלע, אוויר וברזל). לאחר כמה זמן נודע לו ממקור אמין (פיקסימון, חבר וותיק), שהיצור נמצא בעולם האמיתי, ובעזרת עוד שני חברי דאטס (אני מניח יושינו וטומה |:), הם נלחמים בקוקטארימון ענק שהורס חצי מהעיר. לאחר החורבה וההרס שנגרמו מהקרב עם קוקטארימון מתחיל הדמות להיזכר בדברים מן העבר, שגורמים לו סבל רב. בזמן שהדמות ושני חבריו חוקרים גם בעולם האמיתי, ולאחר שהחברת דאטס הבת, מוצאת גם היא עוד דיג'יסול (לא כתוב איזה), הם מגלים בעזרתו אבן ענקית, עליה כתוב בכתב חרטומים אגדה בת 1000 שנים, שכביכול אמורה לעזור להם. חבר הדאטס הבן מגלה עוד דיג'יסול משלו, והם מגלים דיג'ימון זקן ועתיק שיודע לקרוא את כתב החרטומים. לבסוף מתגלה שהאגדה מספרת על בן אנוש נוסף בעל דיג'ימון, שיש לו את הידע והעזרה, שבעזרתם הם יכולים למצוא ולהביס את היצור. לאחר הרבה מאוד זמן הם נתקלים בסצנה חטיפה של אטמון אחד, שמנסה לחטוף ילד, עם דיג'יכלי סגול, ודיג'ימון בשם היפוגרימון. הם מצילים אותו, והוא מספר להם שה'יצור' הוא בעצם אחד משבעת הDEMON (הם מופיעים במנגה וי-טיימר למי שלא יודע..), והוא אוסף ילדים נבחרים (או בשם של הדאב, דיג'יגורלים), כאשר יש לו כבר ארבעה, כשכולם כלואים בתוך מבחנות ענק ירוקות כאלה, שבעזרת הדיג'יסול שלהם, והדיג'ימונים שלהם, הוא מתכוון להשתלט על העולם (כמה ברור..). בדרך הם נלחמים בכל ארבעת הדיג'ימונים שנשלטים ע"י דימון, ואז הם מגיעים אליו, ומגלים שהוא היה בעצם כל הזמן הזה המפקד של דאטס, האיש שהם עבדו תחתיו. בסופו של דבר הם מחסלים אותו, ויש סצנה מרגשת בה אגומון גוסס, וכולם מסביב בוכים..וזה כזה עצוב!!1 >< זהו, וואי, לקח לי הרבה זמן לתרגם את זה לאנגלית.... אבל מה שהכי מוזר בכל הסיפור, זה שכתוב באתר שעלילת הסדרה ועלילת המשחק יהיו שוות!!!!!!! O_____O כאילו.....אני לא מאמין! זה כל כך מוזר....במיוחד שהרגע הרסתי לעצמי את כל הסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!! >< אני לא מאמין שאגומון מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 >________< טוב, בכל מקרה..כנסו ללינק שנתתי, יש שם כמה תמונות מהמשחק..תוכלו לראות את מאסרו ואת יושינו וטומה צ'יביים XD..ואל תדאגו, זה לא הורס יותר מידי \:

Yuske

New member
O.O...אה...

או'קי... אבל סחטיין על המקוריות! שמישהו יכתוב על זה פיק!!!! זה רעיון גדול!!>< פיק!!! מייד!!!1

Serf SaN

New member
לא יפה אנשים..../images/Emo10.gif אני השקעתי...../images/Emo3.gif

טוב, אבל גילית את כל העלילה../images/Emo3.gif

לא קראתי, מצטער, ואני גם לא אוהב כל-כך משחקים לנינטנדו/מחשב/פלייסטיישן/פלייסטיישן 2 (מחק את המיותר)(אף-אחד מהם לא מיותר! >O<). גומן גומן

Serf SaN

New member
זה היה בדיחה לאחד באפריל...........

היית צריך להסתכל על התמונה!! ><

CibiHeart92

New member
תכתוב אתה! P:

פיק שלך עלול להיות אירוע היסטרי. *מחפשת ינשופים כחולים*

Yuske

New member
הייתי כותב בכיף אילולא

הייתי בצבא אין לי זמן כמעט לכתוב דברים מקוריים שלי בגלל הצבא הזה.

למעלה