או מיי גוד!

charry

New member
או מיי גוד!

היום בבוקר (לפני 42 דקות), אבא נכנס לחדר שלי ושאל "אני יכול לראות אותך על המשקל בבקשה לפני שאני יוצא?" (וכן... ככה הוא אמר את זה... ברוגע...) ואם אנחנו לא עיוורים או שהמשקל סתם אוהב אותי וזה נכון (אוי אלוהים תעשה שזה יהיה נכון...) אחרי שבוע שך דיאטה (מתוכו 3-4 ימים אני איתכם) נשר מעליי קילו וחצי
האם זה אפשרי?! charry

כל הכבוד... !!

בטח שאפשרי.. זה ידוע שבשבוע הראשון מורידים יחסית יותר, גם בגלל ירידה של מים מהגוף, וגם בגלל שהגוף עוד לא רגיל לתנאים החדשים שנכפו עליו. המשיכי ככה, את בדרך הנכונה, רק תכיני את עצמך לעובדה שעם הזמן קצב הירידה מתמתן, ולא כל שבוע יורדים קילו וחצי או שניים. בכלל הקצב האיטי הוא הטוב יותר, כי הוא מאפשר לשמור על ההשגים לאורך זמן, ובאמת לאמץ אורח חיים חדש. כל הכבוד..!! צ´פרי את עצמך במשהו כייפי שאת אוהבת היום, לאו דווקא שקשור באוכל, אבל אולי ספר או סרט, טיול או כל פינוק אחר - מגיע לך. בהצלחה בהמשך...

charry

New member
אני אקח את העצה שלך לצ´פר את עצמי..

אבל לא באוכל, לא בסרט, ולא במשהו כזה.. אני אצ´פר את עצמי בקלטת ספורט שמצאתי מ"מרזי מורית" (או איך שלא קוראים להם). כי אני לא מורידה את הרגל מהגז עד שאני לא אשיג את המטרה שלי! ואז... לנוח... בכל מקרה, ספרים אני קוראת מלא בלי שום קשר, וסרטים יש לי מ-ל-א ואני גם יוצאת מחר ללכת לראות את "רווק פלוס ילד" אז שאין צורך ללכת גם היום לסרט... בכל מקרה, תודה...

למעלה