או מיי פאקינג גוד!

עמיתוש

New member
או מיי פאקינג גוד!

מה היה לי עכשיו, אל תשאלו. זה היה מפדח ומפחיד ביחד!... אני ירדתי לגינה עם כלבתי הפוסטמה (אבל החמודה), וזה היה לפני 10 דקות, ומדי פעם, כשאבא שלי חוזר מ-כנסים, זוהי השעה שהוא מגיע הביתה. פתאום באמצע שהכלבה מפשתנת בריכה שם, אני שומע מהכניסה של הבניין שלי ממול לגינה, "עמית! עמית! בוא...". ככה זה היה איזה כמה קריאות, ואני הייתי בטוח שזה 100% שזה אבא שלי, לא רק בגלל שזה מהבניין שלנו, וזה השעה שהוא היה אמור לבוא, אלא גם בגלל שהקול היה פשוט אותו דבר.. הגובה של הקול, המבטא האמריקאי החלש שיש לו בעברית, בכלל לא היססתי וצעקתי: "איפה אתה?", פתאום אני קולט משהו מוזר, מהמקום ששמעתי את הקול הזה לא היה אף אחד, זה היה ריק. כשהגעתי לאזור של הבניין חיפשתי אותו ולא מצאתי, ואז עליתי למעלה ושאלתי את אמא שלי וסבא שלי אם אבא הגיע או התקשר שהיה באזור והם ענו: "לא!". התקשרתי אליו, והוא בכלל ענה מהמשרד, והתחיל לצחוק עליי ואחרי שסיפרתי לו את הסיפור הוא עשה צלילים של סרט אימה: "הווו ווווו", טוב נו, אבל זה אבא שלי
. יש כמה אפשרויות - 1. השתגעתי ודמיינתי את זה.
2. איזה אבא של מישהו אחר אמר את זה ואני חשבתי שזה מהבניין שלי, ולאבא הזה יש קול כמו לאבא שלי, ואני התפדחתי שעניתי לקול. 3. היה שם משהו לא מוסבר... בכל מקרה זה ממש מוזר...

:) חיחי.... מה, אלוהים לא בתול? ../images/Emo2.gif

חח.. יהיה מצחיק אם תהיה תמונה שלו בשעת אממ...."עשייה"

למעלה