או מי גאד איזה שעמום
זה כבר לא נורמלי

didush100

New member
או מי גאד איזה שעמום../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה כבר לא נורמלי

tapuzo

New member
לינוי: גם אני וגם לירון לא מתאימות, לא משנה

אין ספק הן מה-זה מתרגשות מההדחה.. את לירון הוא כבר העמיד בעבר להדחה, וללינוי גם כבר לא אכפת כי היא יודעת שלא היה בינה ובין איתן כלום. והרי לנו ההדחה הכי לא מעניינת בעולם..

didush100

New member
תפוזו שמת לב ש

כל שם של המועמדות מתחיל בלי לינוי ליז ליהיא לירון איזה מוזר? אולי להפקה יש בעיה עם ל?

didush100

New member
חחחח מיצוש איזה מוזר זה

תארי לך הדחות בסימן הא-ב אני כבר מחכה לשבוע של ה-ע

tapuzo

New member
לא סתם ל' אלא: לי, לי, לי, לי....

הממ.. מקריות? או שהקהל בבית התבלבל בין כל הלי'ליות.

didush100

New member
עכשיו החבורה של איילת תהיה מזה מרוצה מעצמה

בעעעעעע חבורה של משעממות

עדי החבורה של איילת תהיה מרוצה אם ליהי תעוף.

לינוי שייכת לחבורה שלהם ב100%,ולירון לא מהווה איום רומנטי על איתן. ליהי שייכת כרגע לחבורת המיוחסות והמקובלות שהן-אתי,קרן,דניאל,ואתי. אורטל חזקה לא מבחינת חבורות אלא בגלל שהיא עושה עבודה סיזיפית וקשה יום יום על הבנים. ליז גם חזקה ועד עכשיו אני לא מבין איך יוני,איתן לא עלו על הצביעות שלה,ועל המרמור שלה גם כלפיהם.אני רוצה שלינוי תעוף,גם בגלל ששבוע כבר היא ממש רוצה לעזוב,וגם בגלל שלירון יותר ציורית ממנה.לירון דמות.

didush100

New member
מסכימה../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif

רוב הסיכויים שלינוי תעוף אבל אני לא מסוגלת לראות את החיוך שלהן הן כ"כ מרוצות מעצמן שזה מבחיל

tapuzo

New member
לא מבין מה יש לאיילת לחפש שם הלאה. זה מביך.

אני לא מבין האם השאירו את איילת מרחמים? מרצון לראות אותה מתפוצצת מקנאה ומשמידה את הכבוד העצמי המעט שעוד נותר לה?

איילת בסך הכל דמות שיכולה להתפתח הלאה.היא

אמנם כבוייה מאוד בימים האחרונים.אבל מבחינה טלוויזיונית יש לה מה להציע. כל זה לעומת כמובן שאר הבנות. ושאני כותב "להתפתח" זה יכול לבוא לידי ביטוי לשלילה או לחיוב.

למעלה