או מי גאד

או מי גאד ../images/Emo7.gif

http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-55742-00.html?tag=7-44-16&au=True איך זה קרה פתאום???? יא ורק אתמול חרשתי על הביצוע שלו עם הדגנחש

sHotZy M

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

זה לא יאמן... אני בהלם....
לזיכרו של אחד היוצרים הטובים של ארצנו הקטנטונת
כל הטובים הולכים לעולמם...ואנחנו נשארים יתומים

starguiding

New member
אני לא מאמינה../images/Emo10.gif

אתם קולטים כמה אנשים שהשאירו חותם בארץ או בעולם נפטרו השנה??

פ ו ס ט י

New member
../images/Emo16.gif

אני עדין בהלם.. זה ממש מוזר!! כשסיפרו לי חשבתי שעובדים עליי

sHotZy M

New member
../images/Emo7.gif לזכרו של אומן גדול../images/Emo16.gif../images/Emo14.gif

כולם כל כך המומים מהאובדן... אני פשוט לא מצליחה לעכל את העובדה שעוזי חיטמן... האבא של כולם, מלך "חלום עליכם" הלך לבל ישוב.... מספיק שאריק לביא הלך לעולמו ועכשיו גם המכה הזאת נחתה עלינו... איזה עולם מסריח.... והוא היה כל כך צעיר, בן 52... מה שנשאר זה רק השירים שלעולם יהיו חקוקים בתרבות הישראלית
אלוהים שלי/עוזי חיטמן ז"ל
אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך משמיים בא אליי ואמר לי כך באתי משמיים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא מזמן הלך ואני עם החלום אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך ממצולות הים עלה ואמר לי כך באתי מן המים ממצולות הים לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח ואני עם החלום וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח ואני עם החלום אלוהים שלי רציתי שתדע שהחלום הזה נישאר לי כחידה אלוהים שלי רציתי שתדע על החלום שלי רציתי שתדע אלוהים שלי רק רציתי שתדעעעעעעעע
הרי את מקודשת לי/עוזי חיטמן ז"ל
הרי את מקודשת לי - כך אני אומר כשאת תלבשי שמלת כלולות ואת הנשמה המתוקה שלי ישיר לך הזמר ואני אסכים איתו בשני קולות או כלה יפהיפיה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפהיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל האוהבים הרי את מקודשת לי כך אני אלחש ואקח אותך לרקוד ברחבה כשתגמר המסיבה יפה שלי ניסע לירח דבש וננצור לנצח את האהבה או כלה יפהיפיה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל החברים
נולדתי לשלום/עוזי חיטמן ז"ל
אני נולדתי אל המנגינות ואל השירים של כל המדינות נולדתי ללשון וגם למקום למעט להמון שיושיט יד לשלום ...אהה אני נולדתי לשלום שרק יגיע אני נולדתי לשלום שרק יבוא אני נולדתי לשלום שרק יופיע אני רוצה אני רוצה להיות כבר בו נולדתי לאומה ולה שנים אלפיים שמורה לה אדמה ולה חלקת שמים והיא רואה צופה הנה עולה היום והשעה יפה זוהי שעת שלום מור...

../images/Emo16.gif פשוט לא יאמן..

אמרו לי את זה היום בבוקר והייתי בשוק.. הוא התאמן בכפר המכביה, וחברה שלי היתה רואה אותו מלא שם.. והוא לא היה זקן אפילו כולה 52..ועושה ספורט...ובום.. פשוט לא הגיע לו.. גדלתי עליו עצוב

אוי אכן...../images/Emo16.gif

הכי שוק זה שאני וחברה שלי באחד באפריל אבדנו על אנשים שהוא מת מתאונת דרכים.. זה פשוט עצוב..מזעזע.... ואני כל כך אוהבת אותו

Kremboim

New member
שירים שאהבנו...

ארץ ושמיים ירק ומדבר ליד מגדל של מים בין שבילי עפר שם אני נולדתי שם לבי נשבר ביום שבו לקחו לי את ארץ הצבר הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה את ארץ הצבר קיפקא וטירה מעל צמרות ברושים בן לוקח בת בערב יום שישי גוגואים ודודס יויו מחבואים היינו ילדודס ולא סתם ילדים הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה את ארץ הצבר כובע טמבל חאקי פוני ותלתל גזוז חמוץ מתוק עמוד אחד חשמל סרט ופלאפל בקושי חצי מיל חלב בתוך בקבוק כל בוקר כרגיל הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה הייתה או לא הייתה אני עוד חי איתה תחזירו לי אותה כמו שהיא הייתה את ארץ הצבר שם השיר: ארץ הצבר ביצוע:עוזי חיטמן

pompii

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לזכרו של בנאדם נפלא שכזה
אני לא אשכח ששלחתי מכתב פעם לחלום עליכם והוא שלח לי מכתב בחזרה שהוא מצטער שאי אפשר להגשים את החלומות של כולם ושזה לא תלוי בו. ואיך אפשר לשכוח פרפר נחמד, הופה היי, בלי סודות.... ועוד מיליון דברים! אדם מקסים ויוצר מוכשר

למעלה