../images/Emo7.gif לזכרו של אומן גדול../images/Emo16.gif../images/Emo14.gif
כולם כל כך המומים מהאובדן... אני פשוט לא מצליחה לעכל את העובדה שעוזי חיטמן... האבא של כולם, מלך "חלום עליכם" הלך לבל ישוב.... מספיק שאריק לביא הלך לעולמו ועכשיו גם המכה הזאת נחתה עלינו... איזה עולם מסריח.... והוא היה כל כך צעיר, בן 52... מה שנשאר זה רק השירים שלעולם יהיו חקוקים בתרבות הישראלית
אלוהים שלי/עוזי חיטמן ז"ל
אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך משמיים בא אליי ואמר לי כך באתי משמיים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא מזמן הלך ואני עם החלום אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום ראיתי מלאך ממצולות הים עלה ואמר לי כך באתי מן המים ממצולות הים לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח ואני עם החלום וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח ואני עם החלום אלוהים שלי רציתי שתדע שהחלום הזה נישאר לי כחידה אלוהים שלי רציתי שתדע על החלום שלי רציתי שתדע אלוהים שלי רק רציתי שתדעעעעעעעע
הרי את מקודשת לי/עוזי חיטמן ז"ל
הרי את מקודשת לי - כך אני אומר כשאת תלבשי שמלת כלולות ואת הנשמה המתוקה שלי ישיר לך הזמר ואני אסכים איתו בשני קולות או כלה יפהיפיה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפהיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל האוהבים הרי את מקודשת לי כך אני אלחש ואקח אותך לרקוד ברחבה כשתגמר המסיבה יפה שלי ניסע לירח דבש וננצור לנצח את האהבה או כלה יפהיפיה בשם האהבה אני נשבע או כלה יפיפיה אבקש ידך גם בעולם הבא תני חיבוק ונעצום עיניים ונשאר לנצח שני פרחים אני ואת זוג מהשמיים אז בואי נעשה חופה כזאת עם כל החברים
נולדתי לשלום/עוזי חיטמן ז"ל
אני נולדתי אל המנגינות ואל השירים של כל המדינות נולדתי ללשון וגם למקום למעט להמון שיושיט יד לשלום ...אהה אני נולדתי לשלום שרק יגיע אני נולדתי לשלום שרק יבוא אני נולדתי לשלום שרק יופיע אני רוצה אני רוצה להיות כבר בו נולדתי לאומה ולה שנים אלפיים שמורה לה אדמה ולה חלקת שמים והיא רואה צופה הנה עולה היום והשעה יפה זוהי שעת שלום מור...