או מי גוד!!!!!!!!!!!!!!!

shlara

New member
או מי גוד!!!!!!!!!!!!!!!

אני ישבתי וראיתי את הפרקת ופשוט לא הפסקתי לבכות!!! כאילו הם דפוקים? להרוג את קלייר בשביל הסטיבי הדפוקה הזאת? כבר עדיף שזה יהיה אמריקאי והיא תישאר בחיים!!! בהתחלה של הפרק, עד שלא שמתי לב לצלקת שלה על המצח הייתי ממש בטוחה שזה אמיתי שהיא לא מתה....לא הפסדתי פרק אחד של זה ואין שום פרק שהם יכולים להחליף את קלייר!!!! דרך אגב - אני lara חדשה פה שרופה על בנות מקלאוד

spoop

New member
חחח הם בחיים לא יחזירו אותה זה לא..

היפים והאמיצים שמייסי קמה כל יום לתחייה!קלייר לא תחזור...

פגית

New member
ואנשים תקלטו ליסה צ'אפל(קלייר) רצתה

לעזוב.... וניסו לשכנע אותה להישאר והיא לא הסכימה... אז זה לא בשביל סטיבי....

L o o K At Me

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי

חחחח באמת מייסי קמה לתחיה כל שני וחמישי הכי עצוב שטיילור מתה גם היא קמה לתחיה פעם אחת
והגיעה למרוקו למלך חסן ונהפכה להיות לילה

Piece of Wood

New member
וואי זה ישן../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

זה שהמתים שם כל שניה חוזרים עושה את כל העניין לנורא לא אמין....

L o o K At Me

New member
נכון חח כי זה בדוק שהם יצוצו שוב../images/Emo3.gif

זה הי העל ההתחלה נניח קרולין האשה הראשונה של רידג' מתה מסרטן ובלופ פתאום צצה לה אחות תאומה זהה....מוזרררר לא?! טיילור מתה בהתרסקו ת מטוס ואז התברר שהיא לא מתה ושהיא הייתה בשירותים שדדו אותה ולקחו לה את הבגדים ואז מי שהתרסקה בעצם הייתה הגנבת ואז מלך הציל אותה וכל השאר ידוע ופעם שניה היא מתה משחפת........אבל הפעם היא מתה באמת ומייסי בלעעעעע זה היה על ההתחלה וימשיך להיות

נועה167

New member
קודם כל ברוכה הבאה :)

וחוץ מזה את ממש צודקת :( באמת בקטעים כאלה עדיף שיהיה כמו בתוכניות האמריקאיות... זה כל כך מיותר!!

night mistress

New member
גם אני בכיתי...

מפחיד..אבל זה ממש הזכיר לי את איך שהרגשתי כשאבא שלי מת.. כל הקטע של לסרב להאמין.. ולחלום עליו בלילה הראשון ככה שאת קמה ובטוחה שזה חלום.. הפרק הזה ממש צימרר אותי.. ובכיתי כהוגן..

למעלה