או סוף סוף פורום רציני

eyal the one

New member
או סוף סוף פורום רציני

בלי כל האפסים שרושמים בתפוז, פחדנים ומכוערים, שמפגשי פורום איתם מראים רק את הבדלי הרמות הקיימים בארץ. מקווה אני רק, שאכן הגעתי למקום הנכון, וכולם כאן אכן רופאים טיסים או מהנדסים, יוצאי אירופה. ואני רציני.

קפת

New member
שיט, אכלת אותה

אני פריחה שרמוטית. אין לי תעודת בגרות. ואל תשאל מה אני עושה לפרנסתי. נכון שהייתי פעם עם רופא, וגם טייס היה לי (עם יהלום בקצה. אח, אודי אודי, איפה נעלמת לי יא גולם). אבל מהנדס - טרם. אלא אם לוקחים בחשבון את יחיא עייש.

eyal the one

New member
רגע, אם כך

נראה שאיני מבין עדיין את מטרת הקמת פורום מעין זה. תמיד סברתי שמגלומנים כמוני רכשו את אהבתם העצמית לאחר שנכחו כי עומדים הם בכמה וכמה רמות מעל מרבית האוכלוסיה הממוצעת. אם כי ברור הוא שתשובתך צינית במקצת, אשמח לדעת ממה נובעים רגשי הגדולה באשר לך או לשאר החברים פה.

קפת

New member
נורא ממליצה לך, יקירי

לקרוא את הודעת מינהלת הפורום, שזו אני, כדי להבין לאן נקלעת. לא כל שחצן הוא גם מגלומניאק. מה שמבחין את האחד מן השנייה, הוא האירוניה, העצמית בעיקר. גם סאקאזם, ציניות, הומור, ביצים מפלדה ועור של פיל עשויים להועיל.

eyal the one

New member
קפת יקירתי

נורא ממליץ לך לא לחוות דעה על אדם על פי הודעה וחצי. ההודעות אותן רשמתי לא שוללות מילה ממה שרשמת, אם כי ציניות עצמית בהחלט אין לי, פשוט כי אין בה צורך, גם אם ארצה להתבדח על עצמי, לא אמצא על מה. אם את רואה עצמך כמגלומנית ללא רגשי גדולה, אנא בדקי שוב את הגדרותיך.

קפת

New member
קוקי, אתה רוצה לדבר עלי?

רק תגיד. נקבע לך תור. אתה כנראה מפספס את מהות המגלומניה, כל מה שאני אומרת הוא עלי. וכל הגדרה שאני מגדירה, היא ה-הגדרה. אבל אני התייחסתי לפורום (הפורום זה אני). שאלת את עצמך לאן נקלעת, וכיוונתי אותך אל ה"דרך צלחה" של הפורום. אם תחליט לעבור בה, אני מבטיחה לתת מאתיים שקל. אם כי, בדרך כלל אני רגילה שמשלמים לי. אם תחליט לריב איתי, זה ישמח אותי נורא, אבל לא הבוקר. עסוקה משהו פחד. אז למה שלא תנצל את הזמן ותשוטט פה קצת, כדי להבין מה ומי. אני בטוחה שהגדולה שלי ושל שאר המגלומניאקים ששוכנים פה לבטח, תהיה לך מאוד ברורה ומובנת. אגב, אני רוצה להזהיר אותך: יש פה גם כמה מרוקאים. אז אם אתה מחפש להסתופף בחדר של "יוצאי אירופה", אני מציעה לך ללכת לפורום "גזענים".

eyal the one

New member
חחח

200 שקל, בלי להכיר אותך, אני בטוח שאני מרוויח פי 200 בערך ממך. בכל אופן, מוקי, מי שהתחיל לריב פה זו את, לאחר שפיזרת לי שלל עצות לגבי מהות הפורום, תוך מתיחת ביקורת מה לכתוב ומה לא. אני לעומת זאת ניסיתי לכתוב על עצמי ועל עצמי בלבד. אם נפגעת, נראה שאינך עומדת בקריטריונים שאת עצמך קבעת. באשר ל"גזענות", זה מכבר ידוע שכאשר הוא נאמר בהקשר זה , מדובר בסך הכל בחיפוי עצמי של בני עדות המזרח על היותם אכן ברמה פחותה יותר. את מדברת על "גזענות" אני על עובדות. לא קובע איך יותר נכון לחיות , כי תרבות זהו עניין אישי, כל שקובע הוא איך יותר נכון לחיות בשבילי. סיור קצר בבתי הסוהר הפזורים יוכיחו לך שעברות האלימות הן נחלת תרבות זו באופן מובהק. גם אם תלכי לפקולטה לרפואה בת"א תגלי גם שם מובהקות כל שהיא. אם התרבות שלך חובבת אלימות ומצדיקה רדידות, אין לי עם כך שום בעיה, כשאני רואה מרוקאי, אני פשוט מעדיף לעבור לצד שני, לא מתוך גזענות, כי אם מתוך פחד.

נינטייב

New member
איילוש מתוקי

אם אני הולנדיה עם עבר מרוקאי, עברתי ניתוח לשינוי מין פעם אחת, ואני עכשו בדרך חזרה (לחץ כבד מכיוון הקפת והבוגו), תשב איתי בחדר אחד? ואם לא, תיתן לי לפחות לעשות ספונז'ה ולהגיש לך תה עם נענע ומופליתה (תודה שבאוכל אנחנו ממש טובים)?

eyal the one

New member
כנראה לא

ובאוכל אתם לא ממש טובים! אתם קוראים לאוכל טעים אוכל טוב, אך לאמיתו של דבר אין זה כך. אוכל בריא זה אוכל טוב. התיבול החריף שפזור על כל מנת מזון מוגשת מעורר את הקיבה וגורם לאולקוס ברבות הימים, ואת זאת אני אומר מנקודת מבט רפואית, בלי להכנס יתר על המידה למונחים לא מובנים לקהל הרחב. גם לגבי פול יש לי הרבה מה להגיד, אם כי חבל לסבר את אוזנייך במושגים אקדמיים.

יש על זה בדיחה מה זה ידועה

מה ההבדל בין אלוהים לרופא? אלוהים לא חושב שהוא רופא... מה אתה חושב אייל שאנחנו לא יודעים על G6PD? אה? אתה סתם מתנשא עלוב. תקנה ראי.

קפת

New member
תגיד

אתה אמיתי, או שכבר שכבנו פעם ועכשיו אתה מסתלבט עלי? כי אני, אתה יודע, מרוקאית. רק-קפת בוקובזה, זה השם. אז אולי לאחר הגילוי הנאות הזה תעדיף לעבור לצד השני (זה אומר שהוא צריך להפוך לנושך כריות, לדעתי), כי לא כדאי שמרוב פחד תשאיר לי פה שלוליות על השטיח החדש ש"תפוז" קנו לי. נינט, אחות שלי? את שומעת מה הולך פה? אגב, אייל. נינט שלנו, שהיא מזה רוקאית גאה, היתה פעם טייס. קודם היא היתה נהג משאית, ואחרי זה היא התחזתה לרופא, מאוד בהצלחה. היתה הגינקולוג הראשי במחוז צפון של קופת החולים הכללית. כשנמאס לה, היא החליטה להיות מהנדס, ואחרי זה - טייס. נינט גם חברה ב"מנזה". ואחרי שנשבר לה הזין (דה פאקטו. סיפור נורא עצוב), היא שינתה את מינה, עברה לקריית גת, ופ(י)צחה בקריירה של זמרת דמיקולו עם ציצי גדול ושמלות מכוערות באדיבות צביקה הדר. אבל לא כדאי לך לנסות אותה. היא המרוקאית הכי מפחידה שהכרתי אי פעם. ונשארו לה שרירים ופה מטונף, מהתקופה שהיא נהגה משאיות. מפחידה משהו פחד.

נינטייב

New member
האמת היא שאין כמו לנהוג במשאית

במיוחד כשאני חותכת בכביש כל מיני אשכנזים חנונים שקונים את מגזין "אוטו" וחושבים שזה יעזור להם מול המוסכניק המשופם והתחמן ששוב פעם דפק אותם חזק.

eyal the one

New member
חנונים זה מחמאה יקירתי

המונח זה המצאה של בני עדות המזרח, שלא מצאו שום דבר לרדת על האשכנזים, אז החלו לרדת עליהם על היותם חכמים יותר.

eyal the one

New member
שכבנו פעם?

בכנות לא נראה לי, ואגב אני שמח לגלות שלמרות היותך מרוקאית את מתבטאת יפה. קיצר , מלא עבודה יש לי פה, אז אקצר.

נינטייב

New member
שלום כאן נינט הכיטוב

הכיטוב שתקצר, למה עד עכשו דיברת שטויות. הכיטוב שטויות, במיוחד שאפחד לא מכיר אותך, ככה לא אוכל לשלוח עליך חבורת ברברים מרוקאים מקרית גת. הכיטוב שתלך ולא תחזור איילוש, למה תיכף אמצא איזה האקר מרוקאי שישרוף לך את המעבד במחשב. הכיטוב.

eyal the one

New member
כן כן

נחמד לראות שאת מוכיחה את צדקתי ומצטרפת לסטטיסטיקה של האלימות. תשלחי אלי מי שבא לך. בשביל איומים כאלה יש שלטון חוק חמודה.

קפת

New member
וואי, קיבלתי מחמאה

שאני מתבטאת יפה. לכבוד השמחה, אני עושה חאפלה. מזמינה את כולכם לחריימה אצלי בבית. נעשה גם טולולו. תביאו פיצוחים.

נינטייב

New member
ראיתם? זה קיפוח!!!!

רק בגלל שהיא מרבט ואני מקזבלאנקה????????????? לה הוא מחמיא וממני הוא לא מוכן לקבל כוס תה?!

למעלה