או, סוף סוף!

או, סוף סוף!

במקרה ראיתי את הפורום ברשימת הפורומים החדשים של תפוז, איזה יופי שיש אחד כזה! במשך שנים הייתי צופה אדוקה של ערוץ MCM, ולגמרי נדבקתי בשירים שאף אחד מסביבי לא הכיר, עד שעכשיו אני פתאום רואה את כל זמרי הצ'כונה כאן בפורום. למרבה הצער (והוא באמת רב, במיוחד עכשיו יש לי פלאשבקים של געגועים), עברתי למקום בו ערוץ של שירים בצרפתית יחשב בדיחה גרועה, אז לא היה לי איך להתעדכן (חוץ מ- paroles.net, אבל להשיג את השירים ורק אז להחליט מי מוצא חן בעיניי ככה זה המון עבודה). בקיצור - כל הכבוד על הקישורים ל- youtube, כן ירבו! ראיתי כאן שאנשים מציינים כמה מהשירים האהובים עליהם, אז אני גם אוסיף, ובעיקר את אלו שאין סיכוי שיתיישנו כי הם כל כך טובים: 1. Corneille - Parce qu'on vient de loin - ובמיוחד בגרסא האקוסטית. 2. Florent Pagny - Y'a pas un homme (פסקל אובסיפו כתב את זה, וגם רואים אותו בקליפ לרגע) 3. Natash St. Pier - Tu trouveras - פסקל אובסיפו פעמיים! 4. K-Maro - Histoires de Luv - אחד השירים שהכי כיף לרוץ איתם, מקפיץ ושמח. בכל אופן, מזל טוב על הפורום, שיהיה בהמון הצלחה!

keren didi1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני קרן

roypeles

New member
ברוכה הבאה מהצוות!!!

את מוזמנת להיות כשותפה פעילה בפורום שלנו... אני לא יודע אם את יודעת, אבל עד לפני פחות משבוע היינו קומונה. את מוזמנת להסתכל גם בקומונה, יש שם המון המון מידע על אמנים שונים, קטעי וידאו, ועוד... תהני, וברוכה הבאה

מרי לי

New member
שלום לך חצישלישרבע וברוכה הבאה

אני מריה
תמיד כייף לראות אנשים שאוהבים מוסיקה צרפתית עד כדי כך שהם עוברים גמילה ממנה כשמבטלים להם את הערוץ (ואגב את כותבת מאוז יפה בבלוג). אני האמת, היה לי HOT אנאלוגי וכל השנים האלה התעצלנו נורא לעשות דיגיטאלי, גם אני רציתי לעשות רק HOT דיגיטאלי עד שגיליתי שלYES יש ערוץ מוסיקה צרפתי. בספו של דבר עשיתי עבודת שכנוע בהחלט ראויה לכבוד על בני הבית והתקנו YES רק בגלל MCM. האמתת היא שהפורום הזה הוא לא כ"כ חדש מאחר והקומונה למוסיקה צרפתית כבר קיימת 7 חודשים ואני וניקוליה מנהלות אותה. הפורום אכן חדש ואני עדיין מתרגשת נורא
בכל אופן נעשה פה עוד המון שרשורים של קליפים, דיונים ועוד. אז יהיה מעניין. מוזמנת להצטרף אלינו. ואגב, כשאני וניקוליה התחלנו לשמוע את השירים בצרפתית של סלין דיון, גם לנו לא היה מושג מה היא אומרת, זו שפה יפה גם בלי להבין.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני עונה במרוכז כדי לא להציף ישר על היום הראשון שלי פה
אז נעים מאוד, אני חציש (זה הקיצור המקובל
). בכלל לא ידעתי שיש קומונה, יותר מאוחר אני אלך להסתכל גם בה. פעם, ממש מזמן, ראיתי שיש קומונה של Lorie, אבל היא פחות הטעם שלי, ולא המשכתי לחפש. תודה על קבלת הפנים הנחמדה

מרי לי

New member
אין לי בעייה עם מציפים, אם יש דברים

מעניינים להגיד, הציפי כאוות נפשך
הקומונה של לורי הוקמה קודם, אני האמת לא ממש יודעת מתי בדיוק, אבל KEREN DIDI חברת הפורום פה מנהלת אותה אז היא תוכל לענות על זה. הקומונה שלנו הוקמה לפני 7 חודשים, ועכשיו קמה גם הקומונה לגרגורי למרשל שתראי בין הקישורים בצד הפורום, והיא טרייה וחדשה עם חלב מאחורי האוזניים איך שלא אומרים את זה... וזהו
מקווה שתהני
חציש

nimix

New member
ברוכה הבאה :)

אהבתי את דברי הפרידה מערוץ המוזיקה.. כן זה נחמד ללמוד שפה דרך שירים , רק חבל שמלבד המילים (בצרפתית) לשירים באתר של PAROLE חבל שאין תרגום באנגלית לשירים בצרפתית .. ואז באמת אפשר היה ללמוד :)

AdiGoldman

New member
היייייי

את לא מפורום "יוצאים מהבית"? השם שלך מוכר לי... אהבתי את דברי הפרידה מהערוץ.. הבחלט ערוץ שחורש את אותם השירים אבל אנחנו מקשיבים לו בכל זאת חחח... אהבתי את מה שאמרת על טרג'די... חחחחחחח כל כך נכון!

למעלה