או.סי עד 209

Angelus

New member
או.סי עד 209 ../images/Emo58.gif ../images/Emo4.gif

אני היחיד שמתחיל ממש לא לחבב את הסדרה הזאת? הרמה של הנושאים יורדת מפרק לפרק (ועמה הרייטניג. מעניין למה..). בעונה הראשונה הפרקים היו כל כך טובים, מושקעים, מעניינים! לא כמו בעונה הזאת שסתם זורקים עוד איזה נושא מופלץ מהתחת של ג'וש שוורץ בשביל להתקדם הלאה עם העונה. בואו נתחיל עם זה שבכלל לא אהבתי שפירקו את הסדרה בעונה האחרונה (לעזאזל, סת' ברח בגלל שריאן עזב? העיקר הוא רדף אחרי סאמר כל העונה, טען שהיא אהבת חייו וברגע שהוא היה צריך להוכיח את זה - הוא הסתלק) ובתוך פרק-פרקיים, הכל סודר וחזר לקדמותו. הם ממשיכים בזה שהם הביאו את לינדזי שאני דיי מחבב, אגב, בדרך דיי מעניינת אבל לדעתי הדמות די תקועה ולא תוכל להמשיך הרבה הלאה איתם. ג'ולי מבדרת אותנו, למזלנו. אה, כן. ואז איכשהו הכניסו את הגנן המעצבן הזה לתוך העלילה (ואני שמח שהעיפו אותו מהר מאוד) שבגללו מריסה וריאן לא חזרו. הכניסו גם את זאק, שהיא דמות דיי מעניינת ומצחיקה וסאמר נשארה מלכה. כל זה היה צולע יחסית לעונה שעברה אבל אפשר עוד להחליק.. כי זה האו.סי וזו באמת סדרה מעולה ואיכותית (או הייתה מעולה ואיכותית). עכשיו מכניסים את העובדה שלאלכס היתה חברה והיא בי וזה היה יכול להיות משעשע מאוד (כמו בחברים עם רוס ואשתו) מלבד לזה שפתאום מריסה המבולבלת החליטה שהיא גם חושקת בה (ואין דבר כזה באו סי להניח לדברים. אם מריסה הביטה בה ככה, היא רוצה אותה. ומהר.) מבינים לאן אני חותר? יותר מדי בולשיט. אין לי שום בעיה עם קטעים של לסביות בסדרות (אלי מקביל היה מצחיק. אפילו בזינה..) אבל לעזאזל זה מתחיל להדרדר. אולי אני סתם מגזים וזה יהיה איזה פלינג קטן ונשכח אבל אני כבר די מאוכזב מכל העונה ככה שזה לא ישנה הרבה. כל הדמויות השתנו ואיבדו מהזהות האמיתית שלהם, הזהות שבגללה התחלתי לראות את הסדרה - ריאן נהיה חננה, סת' נהיה ה-מאגניב, מריסה סתם מעצבנת.. עוד אהבתי אותה פעם. טוב שבוע הבא אני אראה עוד פרק ואני מקווה שזה ישתפר. זה ישתפר? לילה טוב.

someone65

New member
אאוץ'

פגעת..וחזק! אני לא ראיתי ת'פרקים של העונה השנייה אבל דיי חושבת שאתה צודק, אחרי הכל קראתי מלא תקצירים וזה באמת נהיה דפקטי...רק דבר אחד טוב יש לי שאין לך: אפעם לא סבלתי את מריסה ככה שאני לא אתאכזב אח"כ...

Angelus

New member
חח.. יש משהו בדבריך ../images/Emo58.gif

היא באמת פוצה. לא יודע, אני משער שריחמתי עליה בפרקי סוף העונה שהיא ברחה לצ'ינו והתחילה לבכות כמו לא יודע מה. מה שכן, המוסיקה עדיין טובה. זה גם נחשב, לא?

מסכימה לגמרי!! ../images/Emo58.gif

מה קורה פה?? זה באמת הופך לטלונובלה.. מה זה השטויות האלה?? ממש נחמד באמת.. עוד מעט הם יוסיפו את סאמר גם אולי היא תהייה גם בי.
בקיצר אני באמת מקווה שהסדרה תשתפר ומהר.. אחרת אני וכנראה עוד רבים אחרים יפסיקו לצפות בה.. זה ממש חבל העונה הראשונה הייתה כזאת מצויינת..

Angelus

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

סאמר תמשיך להישאר טובה כל עוד היא לא תרוץ אחרי סת' מלך הנשים.

L u L i1

New member
שאלה...

איך אתם רואים את הפרקים של העונה השניה?????

Angelus

New member
שלחי לי מסר.. אני אתן לך פרטים

בישראל משחקים אותה שומרים זכויות וזה אז אסור לנו

Angelus

New member
אני דיי בהכחשה עדיין לגבי

סיום הסדרה, בתקווה שיום אחד זה יעבור לי. יודעת מה הכי קרע אותי? ש..
אנג'ל סוף עונה 5 שאפילו היא לא הגיעה לסוף עונה שלו! לא מאמין לזיבולי שכל של הייתי עסוקה! זה מה שגרם לה להיות מפורסמת והיא הייתה חייבת לנו, למעריצים, את זה. *נרגע* ולגבי לינדסי? וול, היה מצחיק בהתחלה שריאן פוצץ אותה במכות. כמו שאמרתי, אין לה מקום בסדרה. היא דיי נתלת על כולם.. מלבד לזאת שהיא לא קשורה. ומה שלומך? וואו, איזה הודעת אוףטופיק.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif מעלי לפרק 206 ../images/Emo70.gif

סליחה ששכחתי לסמן..

../images/Emo58.gif אנג'ל 5

צודק לגמרי.. שואה לה. חצופה שכמותה.
או.סי 2 אבל היא כל כך מעצבנת בןןןןן ואני.. אני בערך בסדר. התחלתי ללמוד נהיגה
מה איתך?:)

Angelus

New member
יש משהו במה שאת אומרת ../images/Emo58.gifאוסי2

היא באמת נעשתה מעצבנת. there you go, youve changed my mind i hate lindsey! i hope they'd get rid of that annoying redhead
הממ מסיים ללמוד. מאושר. עברת תאורייה? זה החלק המעצבן (אפילו אם עוברים ראשונה.. משרד הרישוי זה לא מקום נעים.. ואני מכיר כאלה שזכו לבקר שם למעלה מפעמיים. הם לא נראים טוב היום..) או ואל תלכו לראות לפגוש ת'פוקרס. סרט גרוע. לילה טוב

יופי בן :)

I knew i could talk some sence into you DLD! die lindsay die. עוד לא עשיתי תאוריה.. יש לחץ בביצפר... אני נחושה לעבור ראשונה. למה שמישהו יראה את פגוש את הפוקרס? מוות לבן סטילר. מכריחים אותי לשמוע בליינד גרדיאן

למעלה