או.סי עונה שניה...

JTיXל

New member
או.סי עונה שניה...

איך אף אחד לא הזכיר את זה?! טוב היה פרק ממש טוב..... הקטע בסוף שהם ניסו להמציא סיפור כיסוי לאיך סת' עזב היה מצחיק! ואיזה מצחיק...בסוף העונה הראשונה אמרתי לאח שלי בתרזה תעבור הפלה טבעית וככה ריאן יחזור!....ומתי שהיא סיפרה לריאן בטלפון אמרתי לאח שלי שהיא משקרת! לדעתי יש לי כוחות!!
ומעניין מה יקרה עם סת' וסאמר!

r o n c h i

New member
גמניי

פשוט ידעתי שאני משקרת!!! טוב האמת זה היה דיי ברור... וממש אהבתי את הפרק!! אני חושבת שהעונה הזאת תקרע את הראשונה!!

JoHnYmYsTeR

New member
למה שלא תבואו לכתוב בפורום?

במילא די יבש שם.. תעוררו אותו קצת כמה שיותר תגובות יותר טוב

TheCharm

New member
אני חשבתי שיחסית היה דיי חלש כזה...

אבל, זאת אומרת, היה בסדר. היו כמה סצינות מאוד חזקות, רובם גם ראינו כבר בפרומואים שהיו בספיישלים (למשל בארוחת הערב עם סנדי, שסת' אומר אתה לא יכול להגיד לי במשך כל חיי מה רע בניופורט ואז לצפות שאני אחזור לשם. אתה פשוט לא יכול!) וגם כמובן הצעקה של מריסה

r o n c h i

New member
אולי

אבל תודו שהצעקה של מריסה היה הקטע הכי מצחיק בפרק!! הייתי על הרצפה!!!! חח

TheCharm

New member
תרזה לא עברה הפלה

לא טבעית ולא שום הפלה... היא שיקרה לו כי היא הבינה שריאן נמצא שם רק בגלל הילד והיא לא רוצה להרוס לו את החיים

FrAiLy PrInCeSs

New member
לגביי התחשות הפנימיות ...

אני חושבת שזה קורה לכולם שיש קטע שיודעים מה בדיוק הולך לבוא ... זה קורה הרבה בקומדיות וסדרות טלוויזיה אמריקאיות וישראליות !

TheCharm

New member
את יודעת,

אני לא חושב שהוא חושב ברצינות שיש לו... כוחות.

JTיXל

New member
לא ....אני לא חושב שיש לי כוחות!..

למרות שזה קורה לי די הרבה!

joeys pizza

New member
שאלה

אני יודע ששאלו אולי מיליון פעם אבל בבקשה תענו לי שוב. עכשיו החלטתי לראות מהתחלה במרתון את העונה הראשונה של או סי והבנתי שהיא תחזור לשידור יומיומי בקרוב למישהו יש מושג מתי יהיו שידורים חוזרים?

למעלה