או! פורום דריה! או או או!

2שוש

New member
או! פורום דריה! או או או!

זה לא נשמע אומלל מצידי, לא בכלל לא... בנוגע לסקר: למה אין אופציה של טום? אני חושבת שהוא הבחור היחיד שבאמת גילה איזשהו עניין רומנטי בדריה. אגב- כל הסיפור דריה-טרנט קצת תלוש, הוא בכל זאת מבוגר ממנה ב-5 שנים!

אין מה להתלהב כל כך

הפורום מת, נקבר, הוצא מקברו, נשרף, ושייריו פוזרו מעל האוקיינוס כפי שהוא תמיד חלם. אף אחד לא כותב פה חוץ ממני, כי לי ממש משעמם. אה, ועוד משהו- מוות לטום!!!

Slayerized

New member
וממני, שמשתמש בפורום הזה בתור תירוץ

ללמה הוא עייף מדי בשביל לחזור ולסיים את הקוד של הפרולוג. (אולי זה קשור לזה שאני ער כבר 40 שעות בערך? Naah...)

Esmena

New member
כמו שאני מכירה את מנהלתנו היקרה,

זה בכוונה רבה...

Dracos Love

New member
את טוענת ש.. ../images/Emo108.gif

שאני בכוונה רוצה פורום יבש? תאמיני לי שלא. פשוט התייאשתי. בזמן האחרון יש קצת יותר הודעות אבל זה לא עוזר. אולי אופטופיק יעזור? לא יודעת. תנו הצעות! ושוב - אני קוראת כ-ל מה שאתם כותבים, פשוט המחשב שלי דפוק לאללה, וכל פעם שאני מנסה לכתוב דברים הוא יוצא מהאינטרנט. היום למזלי יש לו כנראה מצב רוח טוב והוא מרשה לי לכתוב פה בפורומים. אגב, רביעי-שישי אני נוסעת לצפון עם המשפחה,אז אל תדאגו לי אם אעלם לכמה ימים. אני מקווה להרדם עכשיו, לא ישנתי כל הלילה ודפקתי לעצמי את השעות שינה. תפרסמו את הפורום! תמליצו לחברים שלכם! תציפו מצדי! בעע ותפסיקו לשאול מתי התכניות משודרות! יש טאגליין

Esmena

New member
חלילה, יקירתי! התכוונתי שתום לא שם

בכוונה רבה.

למעלה