או.קיי...אז הנה אני בעצמי...

אלי פלס

New member
או.קיי...אז הנה אני בעצמי...

ברנש כלשהו עשה לי אאוטינג. יותר נכון, שאל אותי ואני עניתי שכן. אני הומו. אממ...קצת מפחיד אבל אני אתגבר.

.m

New member
אני מתאפקת כבר הרבה זמן, אבל -

יקירי, האם אתה באמת לא מזהה מי אני
ממתינה בסבלנות, m.

~Gal~

New member
אלי, אמנם אני לא מכירה אותך

מחוץ לעולם הפורומים של
. אבל אני חייבת לציין שאם יצאת ככה מהארון ונחשפת רק בגלל האאוטינג ההוא - זה ממש מרתיח את דמי!!!!! אנשים יכולים להיות כל-כך חסרי טאקט ובושה! לא ייאמן!!! להעמיד אותך בפינה בצורה כזאת, זו פשוט חוצפה!!!
אבל כיוון שהדבר כבר נעשה, אני מאד מאד מאד רוצה להאמין שנחשפת ככה באמת מתוך ידיעה שלמה ומלאה של ההשלכות, ולא רק בגלל הלחץ שהופעל עליך (ממש לא הייתי רוצה להעמיד את עצמי בכזאת סיטואציה
...). ובכלל -יישר כוח!!! ובאמת כל הכבוד - על האומץ והתעוזה והחשיפה! לא רבים היו מזדהים כמנהלי פורום "יוצאים בשאלה" בשמם האמיתי, ועוד עומדים בגבורה וגאווה כזאת במצב בו העמידו אותך היום!
שיהיה לך רק טוב והמון המון הצלחה! גל (מנהלת פורום זוגות מעורבים)

Blackice

New member
חסרי טאקט ובושה?

האם הכוונה היתה לנימה סרקסטית? כי אני לא ממש מבין מה חסר טאקט בלשאול מישהו אם הוא הומו... ברור, אפשר לשאול את זה בצורה חסרת טאקט... אבל גם בצורה מנומסת. אותי כמה אנשים שאלו באיסיקיו ועניתי שכן, כי אני לא מחשיב יותר מדי משמעות לארון... רק צריך לתכנן בזהירות מבחינת ההורים... אבל בסך הכל כששואלים אותך יש לך את האופציה להשאר בארון בשקר. שזה בעצם המשמעות של הארון- להיות בשקר. בכל אופן צריך הרבה אומץ בשביל זה... אז באמת כל הכבוד... ובהצלחה
ארז. (מנסה בחשש את ההודעות הראשונות בפורום הזה...)

טל קר

New member
לשאול על גבי פורום את מנהל הפורום

זה לא אותו דבר כמו לשאול אותך באי סי קיו. זה יותר כמו שסטודנט ישאל אותך מול שאר הסטודנטים כשאתה המרצה. יש הרבה דברים טבעיים שצריכים להשאר בבחירתו של האדם אם לספר ולמי לספר ומתי לספר.

דרור22

New member
אני גם לא מסכים....

אם משיהוא היה בא ושואל אותי, בטח הייתי אומר לא, לא כי יש לי בושה בזה אלא מכיוון שצריך לקחת את כל "יציאה כזו" בחשבון, מבחינתי אני הייחידי שקובע מי אני רוצה שידע ומי לא, אחרי הכל רק חסר לי שבעיר כו קטנה יתחילו להתלחש לי מאחורי הגב, ואני חושב שהכי חשוב שאני יחליט מי ידע ולא ובדרך כלל אנשים שישאלו אותך בצורה כו ישירה גם ילכו ויספרו לאנשים אחרים אז כן !!! אנשים צריכים לשמור על טאקט!!!!! דרור

עינת

New member
אלי בעיני אתה ../images/Emo41.gif

האמת היא שברגע הראשון רתחתי מזעם על אותו ברנש שעשה לך אאוטינג,מי נתן בידו את הזכות? אבל במחשבה שניה אלי אני חסה עליו,חסה על כך שאין לו במה להתעסק חוץ מרכילות זולה... תהיה מה שאתה ומי שאתה ואת אף אחד לא צריך לענין מה אתה עושה בין הסדינים
מפחיד? נכון אבל כבר קפצת למיים ואתה יודע אחרי שמתחילים לשחות הם חמים ונעימים. הרם ראשך ב
,החיים יפים
עינת-פורום נומרולוגיה

MARMELAD

New member
אלי,

אז אולי זה הזמן לספר מה היה הניק שלך...? לפני האאוטינג.. גיא

אלי פלס

New member
אויש...נכון

ואני חשבתי שברור מאליו וכולם מבינים מי אני... אני טאצ´י (בדימוס)

marco

New member
דההההההה-עכשיו קישרתי ../images/Emo132.gif

יקירי, אני מקווה שאתה מתגבר ומרגיש טוב יותר. איך הגיבה הסביבה הקרובה וביניהם מר פ´ ?????
אולי (בדרכו המעוותת) הצליח אותו אדם לעשות לך טוב יותר...

אלי פלס

New member
מרקו...

מר פ. עדיין לא יודע את זה אבל בכל שניה מישהו יכול להגיד לו... מאוד מסקרן אותי לדעת מה זאת אומרת דרכו המעוותת?

אלי פלס

New member
סתם כדי שתבינו מה עובר עלי...

על התסבוכת של להיות חרדי לשעבר והומו - תוכלו לקרוא כאן כדי להבין, תקראו את כל השרשור...

זורבבל

New member
מנושא לנושא ובאותו נושא

גם אני עברתי חוויה דומה. שאלו אותי ואני אמרתי ש...לא אבל בגלל שאני שקרן גרוע להחריד(איך זה מסתדר עם זה שאני בארון אני לא יודע) גם אני וגם השואל ידענו שאני משקר. בגלל שהשאלה היתה יותר בגדר של "קוריוז" (ואללה, ידעתם שזורבבל הוא הומו) ולא בתור שאלה "אמיתית" הנושא הזה לא עלה יותר (לפחות לא בפניי) ולא השפיע. מה הפואנטה של ההודעה הזאת - אני לא ממש יודע
מה שבטוח הוא שאם הייתי עונה כן (ולא הייתי רחוק מזה) הנושא היה הופך ל"רישמי" ואז התגובות היו שונות - ככה הכל נשאר בגדר שמועות/רכיולות וספקולציות... זורבבל

למעלה