או קיי.... אז יש פורום על קפואירה

avishem

New member
או קיי.... אז יש פורום על קפואירה

אבל נראה לי שחסר בו מעט תוכן....... עם כל החיבה שלי והאהבה שלי לקפואירה אני לא רואה למה היה צריך לפתוח פורום מיוחד לנושא כי 1. אין הרבה משתתפים. 2. יש כבר פורום אומנויות לחימה ולדעתי קפואירה משתלבת טוב מאוד והגדרה. 3. אני לא רואה פה שום תוכן מיוחד לקפואירה שהופך את הפורום למשהו שהוא חובה על כל קפואריסט. לעומת זאת... יפה לראות שבניגוד למציאות הכאובה של "אני יותר טוב" יש פה אחדות ופלורליזם (ריבוי דעות לילדים שביננו) בלי פוליטיקה של אני מהקבוצה הזו ואתה מזו... חבל שקשה להיות החלטיים ולהגיע למפגש. למרות שמפגש בשלב הזה נראה לי בעייתי כי רובכם פה בלי כלי רכב. ואין פה כה הרבה משתתפים קבועים. מה שאני לא יודע על כל אחד זה כמה זמן הוא מתאמן... לא מעניינת אותי דרגה רמה או קורדאו (חבל/חגורה), פשוט כמה זמן (שנים חודשים) כל אחד מתאמן.

MerlinTheWizard

New member
סוף סוף

מישהו נורמלי בפורום שאולי יוכל להחיות אותו. תודה על חוות הדעת אכן זהו פורום חדש ולכן אין בו הרבה תוכן והרבה משתתפים קבועים, חוץ מזה קצת קשה שכל אחד בקבוצה אחרת! אני בקפוארה כבר שנה וארבעה חודשים והייתי כבר באבאדה ועכשיו אני בקורדאו דה אורו.

jennie 00

New member
אני סיכום מרגש../images/Emo70.gif

תודה לך אבי
ובאמת חבל על המפגשששש!.....

avishem

New member
אולי הייתי נביא כאשר התחלתי את

השירשור הזה ואני באמת מקווה לטעות איתו אבל מעבר ל... שלום אני בן X ורוצה להתחיל ללמוד קפואירה.... או שלום אני יודע סלטה... הפורום הזה דיי מיצה את עצמו (לדעתי האישית בלבד) ועד כמה שאני ארצה לראות פורום מתפקד וחיי אני רואה שמיום ליום יש פחות ופחות הודעות חדשות ותגובות... אז עם כל הכבוד לגיא, נשמה כפרה עיניים... אולי באמת פורום קפואירה עדיין לא נחוץ לארצינו בשלב זה ואולי באמת אפשר לשיך את הפורום לפורום אומנויות לחימה וזה סוף הסיפור כי בשביל הודעה אחת פעם ביומיים... לא שווה לפתוח פורום. ואני מצטער אבל ברגע שאני כותב את ההודעה הזו ממש אני מנפץ לעצמי חלום אבל זה פורום מת!!! והייתי מת להחיות אותו אבל גם לי אין דרך.

למעלה