או קיי אנשים דיברנו על כל מיני..

iron fist

New member
או קיי אנשים דיברנו על כל מיני..

נושאים עכשיו נדבר על החינוך בעיר לפי דעתי רמת הלימודים בעיר שלנו ירדה בצורה משמעותית דבר ראשון מפטרים המון מורים דבר שני פעם היו מקבלים לרמות תלמידים עם ממוצע של 8 וחצי ומעלה היום תלמיד עם ממוצע של שבע יכול להתקבל לשם אצלנו הגיעו למצב שמשאירים תלמיד עם 6 שלילים בשנתי!!!!! ועכשיו החיטוב בעיר פשוט היה צריך לחכות עוד קצת כי יש בעיר די הרבה תלמידי כיתות ז ופשוט בנו כיתות וזרקו אותם ביחד עם התיכוניסטים היו צריכים לבנות חטיבות בנפרד מהתיכונים ורק אז להעביר אותם לחטיבות מה דעתכם בנושא הייתי רוצה לשמוע?

StormLord

New member
לדעתי זה טוב.....

החינוך בארץ ישראל הוא דיבילי ומטומטם ואני נגד שיטת החינוך המפגרת הזאת זה שמקבלים ילדים עם ציונים נמוכים זה טוב מאוד כי בסך הכול הם ילדים והם יכולים להשתפר במשך הזמן יש לי הרבה לכתוב אבל אין לי כוח אז קיצר אני בעד

al-x

New member
אם כבר חינוך, נחש מה, שיבצו אותי ב

איסלאם במקום סוציולוגיה-יזמות אני אשתגע!!!!! לא רוצה להיות שם לא רוצה! לא רוצה! לא רוצה! האפשרות היחידה שלי זה ספרות כי יש לי ציון גבוה בזה, אבל עדיף איסלאם כי שם אני אוציא ציון יותר גבוע בבגרות. בעעעעעעעעעעעעע!!!!! נ.ב מצטער, אני חייב לשפוך את זה איפושהו.

PuRe in§anitY

New member
האנשים היותר חכמים שאני מכיר הם

בעלי ממוצע 6 ומטה... ככה שציונים לא צריכים להיות גורם כל כך משמעותי שלא יקבלו מישהו עם 7 ... הציונים בביצפר הם בעצם מדד לכמה אתה משועמם :)

d o r i s

New member
אתה צודק...

אני מאורט מלטון ואכן רמת הלימודים ירדה כמו כן מקצצים ואצלינו בביה"ס אין תקציב כמעט לכלום אפילו לטיול בקושי מוציאים... ובנו אצלינו חטיבה וזה ממש מרגיז, כ"כ הרבה ילדים קטנים רצים בין הרגליים ממש ביאוס...:( נ.ב אני עולה ל-י"א

iron fist

New member
אני מכיר אותך

ונכון שמקצצים מעיפים מורים וגם החטיבה מאוד מעצבנת את חברה טובה של מורן נכון?

iron fist

New member
לא מכיר אותך אישית

פשוט מאוד אני לומד בשיכבה שלך ואני לומד איתך בהקבצה באנגלית

*Ginny Weasley*

New member
אם כבר מדברים על החינוך....

אז אני מבית ספר ´ראשונים´ השולט ואני חייבת לציין שיש לנו מורים מעולים, צוות די מדהים והרמה אצלנו ממש גבוהה, יחסית לחברים שלי שהם בחטיבות בראשון ובחולון.... כך שאין צורך לזלזל.... בדיוק היום חילקו את ילדי ו´ בבית ספר שלי לחטיבות ´רמות´ ו´אורט רמת יוסף´.... וממש לא זורקים אותם עם התיכוניסטים יש מבנים נפרדים והכל.... קחו לדוגמא את תיכון שז"ר בעיר, בשהחטיבה שלו ממוקמת במקום אחר בכלל וסתם נקראת על שם התיכון... אני לא חושבת שחיטוב עכשיו זה עניין כזה רע.... אני בעצמי לא הולכת לחטיבה כי אני ממשיכה את המחזור ח´ האחרון של הבית ספר שלי.........! וכן.... מקבלים לתיכונים טובים כמו שז"ר וחשמונאים אנשים עם ציונים 6.5+, לפי מה ששמעתי...

Magic Angel

New member
גם אני למדתי בראשונים...

היום אני בשז"ר! אחלה תיכון, עם אחלה אנשים. בכל אופן, הרמה בבת ים בסדר יחסית לארץ...התיכון שלי זכה במקום ה-9 ברמה שלו מכל הבתי ספר בארץ וחשמונאים נמצא במקום ה-7 בארץ. אז בת ים במצב לא רע...

Yoshef

New member
הה!!

אמא שלי למדה בראשונים!! ודודה שלי ודוד שלי.. בעצם.. סבתא שלי גרה ליד הבית ספר.. הבניין שנשרף לו החניה פעם (לסבא שלי נשרף האותו)

Sea Cat

New member
אני מודה ש....

אנשים, אני מודה שאני לומד בת"א מכיתה ז´, והיום אני כבר לקראת מכללה :) עזבתי את גולדה מאיר, שעכשיו זה חטיבה... אבל זה היה פשוט ז-ב-ל של בצפר! כשהגעתי אליו בכיתה ד´ הייתי מופתע... שטיחים על הריצפה באמצע הכיתה, יושבים בקבוצות, אין דלתות בכיתה ותמיד אפשר לצאת או לשחק קצת על השטיח... איזה מין חור???!!! זה בגן אצלי היה יותר רציני... אז טוב שעזבתי, יש לי 37 יחידות בבגרות בכולל, ואני רוצה להוסיף עוד איזה 4... ומה אני יכול לומר לכם - העיר מוזנחת, ולא כדאי לשחק פה בפטריוטיות, לבגוד עם צריך בעיר אבל לא בעתיד שלכם... כשאני חושב על זה, יכולתי לסיים את המגמה שלי במילטון, רק ברמה הרבה יותר נמוחה... ועכשיו יש לבצפר שלנו את פרס החינוך אז יצאתי גדול :)

d o r i s

New member
אתה עתודאי?

אגב גם אני מתה להגיע לחיל האויר אבל יש לי עדיין זמן...

Sea Cat

New member
אני בעתודה טכנולוגית...

כן, עתודה של י"ג י"ד, ואחרי זה יש אופציה להישאר לעוד שנתיים ולעשות תואר ראשון... אבל אני לא בטוח שאני אעשה לפני הצבא... נראה איך ילך לי..

למעלה