או קיי אנשים.., סתם שאלה.. איך אתם התכוננים לקראת היציאה של הדיסק החדש???(שבוע הבאאאאאאאא)
M MiStEr G u I t A r New member 1/2/03 #1 או קיי אנשים.., סתם שאלה.. איך אתם התכוננים לקראת היציאה של הדיסק החדש???(שבוע הבאאאאאאאא)
B buli the snow man New member 1/2/03 #2 אני אקנה אותו ואז... אני אביא אותו לבית ובבית יהיה חושך וכשניכנס כל האורחים ידליקו את האורות ויצעקו "הפתעההההה" ואז הדיסק יהיה בשוק ויבכה מהתרגשות אבל הוא ירגע ויגיד תודה לכולם ואז נחגוג.... the end! מתי אתה בבית היום?
אני אקנה אותו ואז... אני אביא אותו לבית ובבית יהיה חושך וכשניכנס כל האורחים ידליקו את האורות ויצעקו "הפתעההההה" ואז הדיסק יהיה בשוק ויבכה מהתרגשות אבל הוא ירגע ויגיד תודה לכולם ואז נחגוג.... the end! מתי אתה בבית היום?
Y YeLLOw AnGeL New member 1/2/03 #6 אני חושבת שאני אקנה אותו ולא אצא מהבית כמה ימים בשביל לשמוע אותו טוב לא כמה ימים כי יש לימודים אבל זמן מכובד ובטח אתם שואלים מי אני? אז אני אשאיר אותכם עם הספק, הייתי כאן פעם ועזבתי אבל חזרתי שוב בגלל חן החמוד (מזל טוב חן)
אני חושבת שאני אקנה אותו ולא אצא מהבית כמה ימים בשביל לשמוע אותו טוב לא כמה ימים כי יש לימודים אבל זמן מכובד ובטח אתם שואלים מי אני? אז אני אשאיר אותכם עם הספק, הייתי כאן פעם ועזבתי אבל חזרתי שוב בגלל חן החמוד (מזל טוב חן)
I i c y New member 1/2/03 #7 אני זוכרת את התאריך...../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif ואני מתכוונת לקנות אותו ו... לשמוע אותו...?
אני זוכרת את התאריך...../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif ואני מתכוונת לקנות אותו ו... לשמוע אותו...?