או קיי - דיכאון

• פותח הנושא NoLa
  • פורסם בתאריך

NoLa

New member
או קיי - דיכאון

אתמול ישבתי עם כל מיני אנשים ברחובות ( נו באמת זה לא שיש כאילו מה לעשות עד שמתגייסים) ופתאום פגשתי כמה בנות שחזרו לא מזמן מנאפה ...הן התחילו לספר לי כל מיני דברים ואז הגיעו לפרט אחד מאוד מאוד כאוב בעייני - כסף תראו הן ידועות בתור בנות קצת פזרניות ואני יודעת שהן השכירו אופנעים ,הלכו לפארק מים, אכלו בחוץ, אחת מהן עשתה בנגי בכיף וגם נגיד שילמו למועדונים .... ( מה שאני הבנתי מהפורום לפחות שבנות יכולות לחסוך הרבה מאוד כסף בזה) העניין הוא שהן שאלו אותי כמה כסף אני הולכת להביא ואמרתי לי בתמימות 1500 שקל... עכשיו 1500 זה לא מספיק לביזבוזים?!?!!?!?!? כל מי שפגשתי אמר לי שיספיק לנו .. אנחנו מביאות הרבה אוכל מהבית מלא מנציז אלכוהול אנחנו קונות בדיוטי פרי ( נגיד בפאבים סבבה עוד קצת..) אופנועים לא משכירות מפחד... מקסימום אם יבוא לנו אופניים, ובכל זאת , ....... עדיין לא יספיקו לנו 1500 שקל לכל אחת?!?!? בבקשה תענו לי ... ד"א הן אמרו שצריך להביא לפחות 450 דולר שזה בערך 2100 שקל שזה המינימום שכל אחת מהן הוציאה...

NoLa

New member
ופרט חשוב ששכחתי

אנחנו נוסעות ל 6 לילות ו 7ימים מלאים ( הטיסות שלנו הלוך מוקדם בבוקר וחזור בלילה) למגדליני שזה צמוד לסקוור ( אם מישהו מכיר עוד פרטים אז גם יעזור ) 10x

Ghostmize

New member
../images/Emo26.gifאז ככה../images/Emo36.gif

מספיק בהחלט
תורידי אולי את הבאנג'י...ואל תזרקי כסף על שטויות, וזה בהחלט מספיק. 1500 שקל זה 150 לירה קפריסאית(בקירוב). פארק מים -> 14 פאונד. קטנועים -> 45 פאונד מ-ק-ס-י-מ-ו-ם (אם תשכירו טוסטוסים קטנים זה יכול לעלות גם 30) ארוחות -> כלכך משתלם להביא מהבית טונות של אוכל פשוט אוכלים במלון, וארוחה אחת בחוץ שזה מקסימום 4 פאונד לארוחה מלאה. מועדונים -> כניסה למועדון יכולה לעלות 3-4 פאונד, ולמשל לICE עולה 7 פאונד במוקדמות... בארים -> ה"קדם-מועדונים", שמה אתם יכולים לקנות משקאות שיעלו לכם בסביבות ה2-3 פאונד לאחד. יותר שווה להביא אלכוהול מהבית ולשתות לפני המועדון.
זהו בערך
לשבוע ימים מספיקים בהחלט 150 פאונד

S A T L A N

New member
חמודלה תרגעי ומהר...

אני נסעתי עם 130 לירות, וזה לפניי ביזבוזים על שתייה בדיוטי פרי. אני הגעתי לנאפה ממש לא מאורגן, ובלי שום אוכל מהבית, כגון פסטות, שימורים ודברים מהסוג הזה. ורק ביום האחרון נשארתי בלי כסף! ואני הלכתי לפארק מים וגם השכרתי קטנוע. המגדליני זה בית דירות לא מי יודע מה, הוא סביר אבל לא מתשווה למריה אפרטמנט. את המידע שיש לי עליו אני יודע, כי חבריי הטובים ביותר שהו במגדליני כאשר אני הייתי במריה. יש בחדרים שמה כל מה שיש בחדר בבית דירות: אש, גז ומקרר. מבחינת כסף, אם לא תאכלי יותר מפעמים בחוץ או במסעדות יוקרה. הכסף לא רק יספיק לך בשביל לשרוד, אלא לחיות כמו מלכה. ותחשבי שאני בן ושילמתי לא פעם למועדון הרבה כסף, מה שלרב את לא תצטרכי! מקווה שעזרתי...

קצת על מגדליני

מלון מגדליני הוא באמת 5 דק' מהמועדונים. זה מלון דירות שנראה כמו אכסניית נוער. דיי חם שם עם אפשרות לשלם על מזגן (אני לא לקחתי מזגן כי בתכלס בבוקר ישנים בצהריים בים ובערב יוצאים), המקום נראה כמו שכונה ישנה עם שני מבנים ישנים שמחוברים יחד. הדירה כוללת סלון מטבחון+מקרר חדר שינה ומרפסת קטנה - בסך הכל המלון סבבה הוא לא מגעיל אבל גם לא יותר מדי, הוא נקי נחמד ליד יש מכולת עם מחירים סבירים (ביחס למקום). ממול יש מלון דומה של בריטים (הם לא כ"כ נחמדים) והבריכה משותפת למרות שלא כדאי להכנס אליה כי האחראי שם שונא (ממש!!!) ישראלים והם מגרשים שם כל הזמן את הישראלים בבוטות, עדיף ללכת לים.

מספיק מספיק.

אני הבאתי 200 לירות, ובזבזתי סביבות ה150 לירות ואכלתי בחוץ כל יום צהריים והייתי במועדונים ופאבים וקנינו בסופר ושכרנו קטנועים קיצר, זה מספיק בהחלט

I t a M a R 1 1

New member
יספיק..

תאכלי במלון,בנות נכנסות חינם לכל מקום...וזהו...רק תזהרי עם קטנועים שלא תצטרכי לצאת בנזקים!! תעשי חיים!! מקום קסום לבני נוער

nitzi 1

New member
אני אחת מהבנות האלה.

היי שירי - ובאמת שאין לך מה להיכנס לדיכאון... נכון ביזבזנו הרבה כסף - וזה בדיוק העניין בזבזנו לא עשיתי חישוב פעם אחת בכל הטיול בנוגע לכסף. שכרתי קטנוע, אכלתי כל יום בחוץ ארוחה אחת וקנינו בסופר חלב, חטיפים ושטויות בטונות, קניתי קצת בדיוטי פרי, מילאתי דלק בקטנוע, הייתי בפארק מים, הייתי בקרוז שלא הייתי מוותרת עליו בעד שום הון שבעולם, יצאתי כל לילה לפאב לפעמים שניים ולמועדון, אכלתי ארטיקים בים, השכרתי כיסאות נוח ושמשיות בים, עשיתי ספורט ים, עשיתי יותר מחצי מהמתקנים בלונה פארק, וזה עוד לפני היום האחרון שראיתי שנשאר לי 110 דולר והחלטתי לעשות את הבנג'י - ושוב הוא שווה פשוט כל אגורה (עם החבילה הכוללת של חולצה די וי די ותמונה). בקיצור כמו שאת רואה באמת שחייתי כמו מלכה ולכן חזרתי עם 30 דולר בלבד מתוך ה450. אבל שוב- לנופש לא נוסעים במטרה לחסוך ולשבת כל היום עם חישובים, מבזבזים ונהנים - ובמבט לאחור רואים שזה שווה את זה. חיים רק פעם אחת - ובמיוחד לפני גיוס להפוך את זה לחופש שלא תשכחי1 (ולא אבא שלי ולא אימא שלי הם רוטשילד או משהו בסגנון - רוב החברות שלי נסעו עם 500 דולר) אז פשוט - תהני!

נ0ו0ע0ה

New member
היי מותק זאת שירי

או קיי.. חחח מוזר לבקש עזרה ולקבל אותה בדיוק ממאותה קבוצה שהדאיגה אותי מראש...תראי אני לא באה בקטע של לחסוך כסף אבל דוגרי יש גבול לכל תעלול, כמו שאני לא מוציאה בארץ 1000 על גינס אני לא אוציא סכומים לא הגיונים על דברים זולים שיש לפי פה בארץ להלן נגיד בננה או אופנוע ים שיש לי כל שבת בחינם.. אז מי מת שאני אוציא עוד לא יודעת כמה על זה בנאפה... ואין לי בעיה לבזבז על המון אלכוהול והמון מועדונים וכיף כסף בגלל אני מוציאה בכיף 1500 שקל ב 7 ימים... העניין הוא שממעיין & מעיין אמרו לי שאין לי דרך לשרוד שם בלי לפחות 450$ מה שלא נכון למזלי... אז... תודה בכל מקרה ואין לי ספק שנהנהתן ובצדק

GHITK

New member
חוויות אישיות

קודם כל, אני פרטתי 290 דולר בשדה התעופה בארץ...ונשארו לי לדיוטי 300 שקל בערך..ואני חייתי גם כמו מלך, כל לילה מועדון+דאנס בר...אומנם לא היה לי קטנוע, אבל עדיין לא חסכתי, כל הזמן אכלתי בחוץ, קניתי מצרכים לחדר... חייתי ברמה ! אם את רוצה להשכיר קטנוע תזכרי להביא עוד כסף למקרה שתהרסי אותו! יום טוב ^_^

למעלה