או. קיי., הבנתי

lance-knight

New member
או. קיי., הבנתי

הבנתי שאני לא רצוי פה. אז אגיד לכם שלום. היה נעים מאוד. תרגישו טוב. סליחה אם פגעתי במישהו. תודה על התמיכה. בהצלחה לכולכם.

lance-knight אם אתה בכל זאת כאן

יש לי הרגשה מאוד רעה שזה בגללי. אני צודקת?

stonefroze

New member
כל אדם רצוי כאן

ואתה אדם טוב עם יתרונות וחסרונות כמו כולנו. אין שום סיבה לשבור את הכלים ,לנס,גם אם קרה דבר מה שאולי מכאיב לך. ולמרות שאני יודע שרוחך נסערת כרגע וכואב לך אני אומר לך שוב,ידידי הטוב,אכפת לאנשים כאן ממך והם רוצים שתישאר.בחן את הדברים לא מתוך כאב, אלא בפרספקטיבה של תרומתך לפורום עד כה ויחסי החברות שיצרת עם אנשים,כמו נטע,כמו אגנס. ואתה יכול להמשיך וליצור יחסים טובים גם עם אחרים. אל תתייאש.הייה כמו הגיבור שתיארת במערב אין כל חדש רק שאתה יכול לתת לדברים השליליים לעבור ויש ביכולתך לעצור את הדברים החיוביים,כדי שיהיו שלך,עד כמה שאפשר. וזה אפשרי.בהחלט כן.צריך סבלנות. המשך להלחם ואנו נלווה אותך כחברים במלחמה הזאת. נסה לבחון את הדברים שוב.אולי מחר תראה אותם אחרת. בהצלחה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אביר, מה הדיבורים האלה?

אם היה לך משהו עם אחד או כמה מהמשתתפים, זה לא מעיד על כולם. אתה נמצא כאן בקבוצה ויש לעתים חיכוכים ואי הבנות. אפשר לדבר על זה, אפשר לנסות ליישר ואפשר פשוט להמשיך הלאה, להתעלם מאותם אנשים שאיתם לא הצלחת ליישר את ההדורים ולהעזר ולעזור לאחרים שאיתם אתה כן מסתדר. לא הייתי רוצה שבגלל סכסוך עם מישהו כאן - תעזוב את הפורום. אתה מוזמן לדבר.

אני מרגישה ממש רע בקשר לזה ../images/Emo10.gif

סהר וסטונפרוז, אני קוראת את התגובות שלכם כאן לאביר ונתקפת בכאב נוראי. כי כמו שכבר כתבתי בתגובה שלי, אני מרגישה ממש רע. נראה לי שאני זו שגרמתי ללנס נייט לכתוב מה שכתב. ויש לכך סיבה אבל אני לא אכתוב אותה כאן כי אני ממש מתביישת.

stonefroze

New member
נטע יקרה

כולנו רגישים ולפעמים לוקחים ללב, אולם אני מפציר בך לא לענות את עצמך ולא לקפוץ למסקנות. אל תכאיבי לעצמך.גם את וגם האביר בני אדם טובים ורגישים ויכולות להיות סיבות מצטברות רבות לכאב. אני מקווה שהאביר ישוב לכתוב כאן לאחר שהכאב ישכך מעט ויבין כי איננו רוצים שיעזוב. התעודדי נטע וגם אתה האביר. כולם נמצאים באותה סירה ביחד ואין שום סיבה ,שבני אדם החווים את החיים מאותה נקודת מבט ,המתפתחת מאותה חוויה קיומית אינטימית יענו את עצמם בעינויים אישיים נוספים. אני מאמין ,כי מכל מה שקורה בעולם הזה יכולה לצמוח טובה כלשהי. הבה לא נוסיף לעצמנו עינויים ובוודאי שלא את נטע. אל תעני את עצמך שלא לצורך. לא חסר כאבים אחרים ובכל מקרה אם אינך יודעת ממש מה הסיבה,אין לך כל סיבה להרגיש אשמה במשהו. בואו נתמודד עם העניין הזה בהגיון ומתוך שליטה. אנו בהחלט יכולים. אולם תחילה יש לתת לרמת הכאב לרדת במקצת. כל טוב.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע, אין לי מושג במה מדובר

אם את רוצה לבוא לאתר ולדבר - את מוזמנת. ומעבר לכל, אולי תשאלי את האביר?

אבל הרי שאלתי אותו

והוא לא ענה לי. ובכלל, האמת שאני ממש מפחדת לשמוע את התשובה.

לאביר ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אתה רצוי פה בהחלט(לפחות מבחינתי ואני בטוחה שמבחינת השאר בודאי ובודאי) שלך חנה גונן

agness_666

New member
לאביר!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה בבקשה אל תנטוש, אני רוצה אותך פה, משהו אמר לי שאני צריכה להתחבר לאתר, אפילו מפה, מהקצה השני של העולם. אם אתה רוצה לדבר, בבקשה שלח לי מייל ל [email protected] ואני אשתדל לענות בהקדם. אגנס.

למעלה