או קיי הימורים...

Haad Yao

New member
או קיי הימורים...

נדמה לי שהם רוצים בגמר את תום, ג'קי וסלמה. כך נדמה לי.

זה משאיר את מאיה, פאולין, ודליה מועמדות להדחה (בעיני)

אני שמה 100 ש"ח על הדחה של דליה (סבירות נמוכה), מבשלת נפלא, אבל משעממת וגם הבישול עצמו לא מספיק מעיף.
400 ש"ח על הדחה של פאולין ( סבירות בינונית): בשלנית ליגה - ליגה, אבל לא יציבה. יכולה למעוד בקלות. מי שהכי קרוב אליה בסגנון הבישול הם תום (שעל פניו יותר חזק ממנה) ודליה (הבישול שלה פחות מעניין, אבל יותר יציב).
500 ש"ח על הדחה של מאיה (סבירות גבוהה): בשלנית טובה, אבל לא יציבה. לא מספיקה לשלב הזה של תחרות. אמרו כאן שהיא מביאה רייטינג מטבעונים וצמחונים, ואולי זה נכון, אבל המטבח הטבעוני מאפשר לעשות יותר (למשל, במשימת הבצק שף טבעוני טוב היה יכול לחגוג, וכך גם במשימת הפירות). אני אישית אוהבת אותה על המסך, אבל היא לא מספיק יציבה וזהו.

ההימור שלי:

שמה 100 על ההדחה של דליה. ממש לא סביר שהיא תודח, כי בפייסבוק כל פעם שמים תמונה אחרת שלה... זה ישמע מצחיק אבל היא זוכה למחמאות על הדברים הבנאליים ביותר, נראה לי מכוונים אותה למשהו
שמה 400 על ההדחה של סלמה. לא יודעת למה יש לי הרגשה כזאת (לא שאני רוצה את זה כמובן)
שמה 500 על ההדחה של מיה. ואם זה באמת יקרה ההדחה תהיה מוצדקת כי באמת היא חלשה בזמן האחרון

Haad Yao

New member
פיה עשינו אחלה כסף היום

מי באה ל"ערב הודי" בהרברט סמואל?

לא אהבתי את ההימורים בכסף..(או שזה גימיק)ׂ

אבל אני כן מוכן לנחש מה יקרה הערב.. ולפי מה שאני מבין במשימת ההדחה משתתפים השופטים עצמם עם כל אחד מהמועמדים להדחה.. וראיתי בפרומו בזוית העין את מאיה ופאולין ודליה שם(לא בטוח שראיתי נכון) במשימה הזו..אז אההממ אני מנחש שאחת משתיהן תלך הביתה..\מה שהכי מעניין זה הכנראה היתה שם פאדיחה של אייל שני..
לפי מה שקראתי בכל מיני בלוגים אז אייל שני ורושפלד לא רחוקים מ-"יאללה מכות יאללה"

טוב נו נצטרך לראות הערב את הפרק המלא...מה שבטוח משעמם לא יהיה

ברור שזה גימק

בסוף עונה כולם עושים חלוקת רווחים, ואז המנצח זוכה עם כל הכסף- לאכול קינוח- את הביצת פאברז'ה

לצערי מיה הולכת , אלא אם כן הפתעה ופאולין תלך

לצערי , היא לא היתה צריכה להתפשר ולהכין משהו טבעוני למרות הכל!
כי טבעונית אמיתית לא היתה נוגעת בבשר בגלל האידיאל!

מיה הודחה

היא הלכה כי היא לא היתה מספיק טובה..
האמת הייתי מסתער במקומה על כל מה שלא היה בשר..אבל היא כנראה החליטה להסתכן בחוסר רצון ..מאסטרשף צריך חדוות בישול.. אצל מיה לא ראיתי את זה

Bloodless

New member
לצערי,

לדעתי מיה הולכת היום הביתה. לצערי, כי גם אני צמחונית ולא אוכלת מוצרי חלב, אז אני ממש נהנית מהמתכונים שלה ושמחה שיש ייצוג. אבל היא פישלה יותר מדי פעם וזה כנראה כבר גדול עליה.

אגב, משהו מוזר לי בדליה. היא פשוט עוברת מתחת לרדאר כל הזמן, לא? היא לא מקבלת הרבה זמן מסך, היא כמעט לא מבריקה בצורה מדהימה או מתרסקת בטירוף.

מקווה שזאת פאולין בסוף , כי מנה מרה אי אפשר ל

לאכול. ולטבעונית קשה לברר אם הבשר טוב! אבל לפחות היה אכיל!! דילמה

natali802

New member
מיה הולכת על בטוח

היא משעממת ואין לי מושג למה היא עדיין שם...

ismeralda100

New member
לפי דעתי אולי מיה תודח אבל יכול להיות

שתהיה הפתעה ודווקא 1 מהפייבוריטים יעוף

תגידו?? לא דוחה שבשלן כמו אייל טועם ומחזיר

את המזלג שטעם ממנו לתבשיל?
שלא נדבר על דליה שכל רגע טועמת ומחזירה לתבשיל,
אותי זה דוחה!!!!

סמאדי

New member
מאיה הודחה ובשם הטבעונים חשוב לי

לומר שאנחנו מחכים לספר בישול שלה והלוואי שיהיה לה את הרצון
והאמצעים לפתוח מסעדה.
בכל פעם שהיא הכינה אוכל טבעוני, היא עוררה בי השראה.
היא חייבת לכתוב ספר!

למעלה