או קיי - המקום הזה נהייה קצת מוזר..
מ מקסיקני עולמי New member 23/3/06 #6 יש לך פרקינסון ? למה את רועדת ? תפני אליי בפרטי, אולי אוכל לעזור לך.
R RANINA New member 24/3/06 #11 אפשר לדעת מה אתה רוצה ממני אני לא רועדת אתה זה שמשעמם לו בחיים ומדבר עם עצמו , נ.ב חבל!!!
נ נושי אחת New member 23/3/06 #5 אתה מתכוון הזוי../images/Emo2.gif משהו כאן באמת נעשה הזוי ומוזר. שאנשים באים בכמה ניקים ומתכתבים עם עצמם. קורה
אתה מתכוון הזוי../images/Emo2.gif משהו כאן באמת נעשה הזוי ומוזר. שאנשים באים בכמה ניקים ומתכתבים עם עצמם. קורה
ר רגע אמדוד לי New member 23/3/06 #7 נראה לי שעדיין יש סוג של הגיון.... נהייה קצת תקוע כאן - אז לא פלא שיש מישהו שנשבר ותחיל לשוחח עם עצמו... החלק הטוב בכל הסיטואציה ההזויה הזו שמי שמדבר עם עצמו - בעצם מדבר עם מישהו ברמה שלו....
נראה לי שעדיין יש סוג של הגיון.... נהייה קצת תקוע כאן - אז לא פלא שיש מישהו שנשבר ותחיל לשוחח עם עצמו... החלק הטוב בכל הסיטואציה ההזויה הזו שמי שמדבר עם עצמו - בעצם מדבר עם מישהו ברמה שלו....
מ מקסיקני עולמי New member 23/3/06 #9 אני כבר הסברתי לך שההבדל ביננו הוא ההבדל בין מטפל למטופל. ואתה אדוני, הוא המטורף כאן.