או קיי, הסקייט שאני רוצה לקנות

The_ScorpioN

New member
או קיי, הסקייט שאני רוצה לקנות

קרש - אלמנט 7.5 גלגלים - ספיטפייר 55מילימטר צירים - דסטרוקו לאגרים - ספיד מטאל אבק 5 סקייט טוב בקיצור?
(מצורפת תמונה...בהודעה הבאה) תגובות

dmaryan

New member
לי, אין מושג...

אבל כל עוד זה אבק5 אני מחשיב את זה לטוב. רציתי גם לשאול, יש הבדל משמעותי בחברות של הלגרים? סך הכל כולם אבק1,2,3 או 5... איך אפשר ליצר יותר או פחות טוב?

StarMo

New member
מבחינת מהירות...

אני מניח שזה אותו הדבר אבל יש לאגרים שמשמנים את עצמם. וכל ההבדל זה כמה זמן הם מחזיקים לפני שצריך להחליף.. חוץ מזה שיש לאגרים שבכלל לא משתמשים ב-ABEC, כמו china bones, לדוגמא..

rowley

New member
כנסו לפה... תאמיו לי את צריכי את זה

דבר ראשון לזה שרוצה לקנות סקייט ושם תמונה של אלמנט עם אש אז שתדע שאין את הקרש הזה במידה 7.50 דבר שני לאלה שמתווכחים על הלגרים אז לזה ששואל על המיספרים של האבק אז אין כזה דבר אבק 2 וגם אבק 1 מקצועי לא ניראה לי שקיים ובט שזה משנה חברות למשל לגר סוויס בונס זה הלגר הכי טוב שיש וחוץ ממנו אז טוב ספיד מטל וספיד דימונס...

StarMo

New member
דבר ראשון,

שמעת פעם על ביה"ס? תשקול ללכת לשם פעם.. דבר שני, ABEC הולך מ-1 עד 9 במספרים אי-זןגיים(1,3,5,7,9) ויש הרבה אנשיפ ש-swiss bones יותר מדי מהיר בשבילם, בינהם אני. ויש עוד הרבה לאגרים טוןבים חוץ ממה שאמרת.

dmaryan

New member
ooops...../images/Emo52.gif

OK, אני יודע שהלגרים הולכים 1-3-5-7-9 (אתה בטוח שיש 9?!), אני היתבלבלתי :) (עד כמה שזה מוזר...) מה קשור בית הספר?!

rowley

New member
מי שצריך בית ספר זה אתה

מה אתה משחק אותה לך תקנה לאגר טאיוואני ב- 20 שקל במכולת נראה לי זה יהיה מספיק איטי בשבילך

StarMo

New member
דיברת אלי?

כי אם כן, אתה ממש מפגר.. גם אם לא אתה מפגר, אבל זה כבר נושא אחר...

לשני המפגרים

א. קודם כל אם אתה קורא את ההודעה זה מוכיח שאתה מפגר... ב. מה אתה מיתווכחים על אבק 1... אף אחד לא קונה כזה אבק... חוז ממפגרים... אחים שלי תפסיקו להיתווכח הדבר היחיד שטוב בזה זה שזה מצחיק...

dmaryan

New member
מי מתווכח?!

אני עדיין לא הבנתי מה קשור בית ספר! אולי אני דפוק אבל מה קשור?! ואור... אני לא ראיתי אף אחד "מיתווכח" על אבק 1, רק הזכרנו את זה. ואבק 11??? OUCH!!!, טוב... זה LONGBORD...

Nagasaky

New member
אין כזה דבר ABCE 9

יש לגרים שקוראים להם ceramic והם הלגרים הכי מהירים שיש

badphish

New member
../images/Emo13.gif

לגרים (מייסבים) זה לא רק לסקט ורולר ודברים כאלה זה משמש לתפעול מכונות וכל מיני שטיות כאלה במקור אז לכו תדעו עד כמה יש?

dizinteria

New member
חברה, חברה

קודם כול יש abec 11 ללונגבורד שזה דבר עלוב. שנית ,סוויס הם טובים אבל הכי טובים בשבילך הם-lucky

למעלה