או.קיי הפורום מת מזה כמה שעות, אז..

או.קיי הפורום מת מזה כמה שעות, אז..

ננסה שרשור/משחק קטנטן... איזו דמות מכל הזמנים בצח"מ הייתם רוצים להחזיר... (זה כולל גם מתים בתקווה שאפשר להלביש עליהם סיפור הגיוני, וכולל גם את אלו שאתם יודעים שעתידים לחזור, אבל לא כולל את אלו שאתם יודעים שיעזבו בעתיד הרחוק... אוי מלקולם וראיין
) אז באמת שהייתי רוצה שיחיו את פיליפ המקורי אבל איזה כבר סיפור יכולים להלביש עליו אז: שיחזירו כבר את דני רומאלטי, שינער כבר את היחסים המשעממים של פול וכריס ושייתן על הדרך כמה שירים טובים במסעדה של אחותו... לו יהי

python 4

New member
המשחק הזה מזכיר לי

את כל אותן תוכניות המציאות שנותנים לקהל צ'אנס להחזיר מישהו ב- SMS-ים. אני דווקא כן רוצה שיחזירו את פיליפ. בקשר לתאונת דרכים - שום בעיה, קטן עלי: ניתוח פלסטי קל, אמנזיה קלה, והנה איש מכירות שנראה מאוד מוכר דופק על דלתה של נינה או כריס. ועלילה הוא לא צריך, המתוק שלי, תאמיני לי. שרק ישב שם מדי פעם וישתה קפה בקרימסון לייטס. לא נבקש יותר.

Charmed24

New member
הייתי מחזיר את...

ליסה מנספילד שחוזרת בנסיון נוסף לזכות בבראד, וחוטפת אותו ועל הדרך גם את ניקי-אף-חזיר לג'ונגלים של ברזיל, שם היא מענה אותם למשך חצי שנה, עד שפול ויקטור ניקולס ואול-מייטי כריסטין מחלצים אותם בשלום, בדרך כמובן פול/ויקטור חוטף נשיכת דב במפשעה ונעשה אימפוטנט לחודש-חודשיים עד שהוא רואה את כריס/ניקי היפה ושב למוטב מה דעתכם

אני הייתי מחזירה את............

גרייס אבל הראשונה כי השנייה מכוערת ולמה צריך עלילה היא פשוט יכולה לעמוד שם עם מבטים מלאי זימה! עוד משהו זה רק אני הוא ששארס מלך! אנתוני פארקר הבחור הכי חתיך במדינה! קוטה(קבנה) סתם גמד מעצבן (לאמות שלא הבינו זה קשור למשחק של מכבי)

איזה נס זה היה אה../images/Emo35.gif ../images/Emo87.gif

נס מתוק מתוק עם שלוש כפיות סוכר
ואפרופו, מכ' חיפה ניצחה היום בעוד שהתל אביביות הפסידו ופתחה פער של 11 נקודות! סיפור האליפות נגמר, בשעה טובה
ואם כבר ספורט, איזה צדק פואטי, בשנה שעברה במשחק מול בית"ר הם הפסידו בגלל החוסר העירנות של דודו אווט ממסירה שקיבל, הגול הכי איום ומטופש שיכול להיות, ולחשוב שאם זה לא היה קורה חיפה היתה אלופה גם בשנה שעברה, נקודה - זה מה שהיה חסר לה. אז היום, חיפה החזירה לבית"ר עם 1:0 קטן (תרתי משמע, קטן גדול כבר אמרתי לא
) כשהשחקן הבית"רי מעד ופינה את הדרך ליניב קטן... לזה אני קורא צדק פואטי. אני כבר רואה את הכותרות הפיקנטיות של "ידיעות"/"מעריב" מחר - מועדים לשמחה

python 4

New member
לי זה נראה יותר כמו 'יש אליפות'

שלא תבין לא נכון, אני לא צופה בכדורגל (צפייה בימ"ח+צח"מ זה בדיוק 90 הדקות המשעממות שמספיקות לי ביום) אבל אני גם אוהד של מכבי חיפה (אין לי מושג למה, אגב) ואני שמח שהם יזכו באליפות. עכשיו בכדורסל אני מתעניין יותר, ולמרות שגם כאן אני לא צופה במשחקים (צ'וקות זה בדיוק 40 דקות של כל המתח שאני מסוגל להתמודד איתו ביום) אני אוהד של מכבי ת"א וכאן לא צריך הסברים.

לא

מבחינה תיאורטית הם עדיין לא אלופים. נשארו שישה מחזורים, כאשר בקופה 18 נקודות, והם מובילים על המקום השני והשלישי ב-11... עדיין אפשר לעקוף אותם אבל מבחינה מעשית ברור שזה לא יקרה. חוצמזה שהשנה הליגה בכלל חלשה ומגעילה, אבל לא חשוב... וחוצמזה, בעיתוני ספורט מאוד אוהבים לרשום כותרות פיקנטיות, למקרה שלא ידעת (ולא ידעת
)

python 4

New member
אני יודע, דע לך שאני קורא את

עיתוני הספורט בעיון רב. ככה אתה מזלזל, ועוד אחרי שכתבתי סיכום על נינה במיוחד בשבילך? אני מעיין בעיתוני הספורט מתוך עניין, שוב כי אני אוהד של מכבי חיפה בכדורגל ומכבי ת"א בכדורסל. אבל אני לא צופה במשחקים, כי הם פשוט נורא משעממים וחסרי טעם. זהו!

ממש לא חסרי טעם

גם אני מתעדכנת בעיתונים אבל לפעמים משעמם אותי לראות אבל זה שווה שאחרי כול גול מישהו מוריד חולצה! אבל משחקי כדורסל ממש מעיינים אותי אני מסוגלת לראות 4 שעות רצוף כדורסל(כך גיליתי מטורניר של ידיד שלי) אבל לא יזיק לראות את אנתוני פארקר בגופייה רץ על הפרקט בזמן שהשרירים שלו נוטפים זיעה ושארס לא רע בכלל*משתחווה* *סוגדת*

את יודעת

שפעם, לפני איזה שנה אולי אפילו קצת יותר הייתי במסעדת "קולומבוס" ומי התיישבו בשולחן ממש על יד השולחן שלי
כן כן, 4 שחקני כדורסל זרים ואנתוני פארקר היה ביניהם! גם קני וויליאמס נדמה לי, את שני האחרים אני לא זוכר...

יו איך אני מתה על קולובוס

ההבורגר היו זמנים שלהם(הגדול) לא מהעולם הזה גם החלת בצל! גם פעם אחת הייתי בקניון רמת אביב ומי בדיוק קנה בורגר קינג כן ניחשתם נכון אנתוני פארקר(אבל אז לא ממש הבנתי בכדורסל)

python 4

New member
אני יודע, דע לך שאני קורא את

עיתוני הספורט בעיון רב. ככה אתה מזלזל, ועוד אחרי שכתבתי סיכום על נינה במיוחד בשבילך? אני מעיין בעיתוני הספורט מתוך עניין, שוב כי אני אוהד של מכבי חיפה בכדורגל ומכבי ת"א בכדורסל. אבל אני לא צופה במשחקים, כי הם פשוט נורא משעממים וחסרי טעם. זהו!

בקשר לליסה... וגם על ABBA ../images/Emo45.gif

את הסיפור של ליסה אני זוכרת טוב טוב בזכות ה-שיער שלה, היתה לנו בזמנו בבה"ס תלמידה עם אותו השיער של ליסה (אותה רעמה יותר נכון) וכולם בבה"ס אמרו לה שהיא דומה לליסה מצעירים, עד שהמסכנה התספרה.. ופייתון יקירי - אני מאוד מקווה שהדיסק של אנייטה ייצא בארץ כי לפני כמה שנים כשיצא לפרידה סינגל (שעופר נחשון לשמחתי השמיע הרבה) וגם אז חיכיתי שהדיסק של פרידה ייצא ולא מצאתי אותו בכלל. יכול להיות שעכשיו אפשר להשיג את הדיסק, פשוט הרבה זמן כבר לא ניסיתי. בכל אופן שניהם זמרות מעולות והייתי מאושרת עם אבבא היתה סוף סוף עושה איזה קאמבק קטן- בעצם מה קטן? גדוווול!!! ראית במקרה את הסרט התיעודי על "אבבא" ששודר בערוץ 8 ? רק את אנייטה לא צילמו מדברת מקרוב כמו את שאר חברי הלהקה, היא בכלל נראתה מאוד מתבודדת ומרוחקת מכל התעשייה ואמרה שכל גדודי המעריצים בזמנו גרמו לה לחרדות, היא כזאת מתוקה!!!

חמוד שכמותך!!!../images/Emo66.gif

אתה במילא יוצא דופן... 1 ויחיד... נכון שאבבא להקה אדירה? ועכשיו תגיד לי בבקשה איך אני כותבת בהדגש בחתימה שלי?

נורא פשוט

את רושמת | הדגש | בלה בלה בלה | סדגש | רק בלי הרווחים של הקווים. ותחסכי את ה-
אני כבר עכשיו אומר אין בעד מה

python 4

New member
כן כן, X.

אתה בטח אפילו לא יודע להגיד מי זה בני ומי זה ביורן.

python 4

New member
אין ספק שהדיסק יצא בארץ

ואם לא תמיד יש את אמזון. בכל מקרה יהיה לי את הדיסק הזה. היתה שמועה שאבבא הולכת לעשות הופעה חד פעמית באירוויזיון הקרוב בתורכיה, אך זו סתם שמועה וכנראה שזה לא יתקיים. אגב, הם סרבו להצעות של מילארדים בשביל להתאחד - העקרונות יותר חשובים להם מהכסף, למרות שלא ברור לי על איזה עקרונות מדובר - הם הרי עשו מוזיקה נפלאה בזמנו:
Dancing Queen Young and sweet, only seventeen Dancing Queen Feel the beat from the tambourine You can dance, you can jive Having the time of your life See that girl, watch that scene Dig in the Dancing Queen​
השיר האהוב עלי.

נכון, גם אני שמעתי משהו על...

האיחוד בארוויזיון ועל זה שכל פעם מחדש מציעים להם הרבה מאוד MONEY MONEY על קאמבק וזה לא ממש מדבר אליהם, כל הכבוד להם על העקרונות שלהם אבל יותר היינו רוצים לראות אותם על הבמה יותר מכל להקה אחרת... והשיר האהוב עליך הוא במקרה השיר הכי אהוב של הלהקה בכל הזמנים מתוך סקר שערכו. וגם אבבא זכתה עם "ווטרלו" במקום ה-1 כמובן כשיר הארויזיון הכי אהוב בכל הזמנים... הם תמיד נאמבר 1 !

python 4

New member
אבל זה מה שאני לא מבין -

באיזה עקרונות הם יפגעו אם הם יתאחדו? להזכיר למעריצים את הלהקה הגדולה של כל הזמנים? להביא קצת אושר לעולם? להתעשר? הם סתם סיימו בטונים צורמים מאוד והם כנראה פשוט לא מעוניינים להיפגש אחד עם השני, ויש להם מספיק כסף בשביל לדחות על הסף את ההצעות. אין פה שום עניין של עקרונות.

למעלה