או קיי...הפתעה/מתנה קטנה למכורות

אמא לה3

New member
או קיי...הפתעה/מתנה קטנה למכורות

תרדו למטה..... רק עוד קצת...... שבו זקוף........ מתחו אצבעות...... (כן, את! ראיתי שלא מתחת פוינט)..... וכעת, שבו וצפו בפרק הראשון של העונה השנייה MAKE IT OR BREAK IT!!!!! http://www.free-tv-video-online.info/player/zshare.php?id=7776023098e0d2c7 http://www.free-tv-video-online.info/internet/make_it_or_break_it/season_2.html תבחרו ותהנו....

Tammie

New member
וואוו וואוו וואוו ואוו

וואוו ועוד פעם וואוו! איזה פרק מטורף! אני חושבת שהעונה הזאת תהייה ממש ממש טובה! אני רוצה לכתוב קצת ספויילרים אז אני מכניסה כמה שורות רווח למי שלא רוצה. מי שכן רוצה לקרוא- קצת חפרתי אז תתכוננו :) ......... ......... ........ טוב נראה לי מספיק. אז הנה הרשמים שלי מהפרק: 1. פייסון- שהיא ממש הדמות האהובה עליי. אני מאוד רוצה לראות אותה מצליחה, וממש מבאס שהיא גבהה. כדי להבין יותר טוב- היא הייתה פעם 5.3 פיט, שזה 1.61 מ', ועכשיו היא 1.64 מ', שזה כבר מאוד גבוה. סבטלנה קורקינה היא 1.65 מ'. 2. ממש התחברתי למה שסשה אמר על השליטה שיש לאלן בילס על המתעמלות, ושהוא היה רוצה לשנות את זה, מצד שני, אני גם מסכימה עם אלן שאמרה שצייתנות מאוד חשובה. אבל מה שבאמת הכי הרגיז אותי היא השיחה בין סטיב טאנר לאלן, היכולת שלה ליצור מניפולציות כדי לקבל ממנו מה שהיא רוצה. זה פשוט מציג את כל מה שרע בספורט. 3. בנושא של לורן- היא כל הזמן אומרת על עצמה שהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה כשלמעשה, היא מקבלת כ-ל מה שהיא רוצה. אז אולי קיילי לפעמים מקבלת עוד דברים, אבל לורן בסך הכל היא ילדה מפונקת וככל שהסדרה מתקדמת אני פחות ופחות אוהבת אותה. יש לי עוד מלא מה להגיד עלת הפרק הזה אבל נראה לי שחפרתי לכן מספיק!

NBI2

New member
יו איזה פרק!

לורן מעצבנת אותי ברמות על, איך הן בכלל יכולות להתנהג כאילו הן חברות שלה. פשוט כלבתא!ואבא שלה לא פחות גרוע קרטר כזה דו-פרצופי שזה מרגיז פייסן פשוט לא מוכנה להתחרות,היא סתם תפגע בעצמה
מעניין איך האיגוד היה מבצע את החזרה בו לקראת מועד התחרות אני מתגעגעת לדימיון|!!!!

נעממהה

New member
תודה רבה רבה רבה על הקישור!!!

ואם חיפשתם מילה שתתאר את לורן- יש לי מילה קצת מיושנת אבל שמתיישבת עליה בול- כלפתה!! (ככה כותבים?) האמת, זה קצת לא אמין שכל שאר הבנות לא מתייחסות לזה שלורן... איך לומר... לא נחמדה בכלל בכלל בכלל.

NBI2

New member
מסכימה

אצלי היא מזמן היתה חוטפת כאפה :p "אני החברה הכי טובה שלך בלה בלה בלה" אז את מטמטמת קיילי, וחבל

דעתי על הסדרה ועל הפרק

אני לא מתה על הסדרה הזאת. סתם סדרה לא מעניינת של ילדים קטנים/בני נוער, קצת לא מתאימה לגילי... ובכל זאת אני נהנית לראות את האולמות, ההתעמלות ובגדי הגוף המהממים. ואני אוהבת את סאמר. הכל שם כל כך לא מציאותי, עד שזה כבר משעמם, כי זאת סתם סדרה הזויה על בני נוער ולא על התעמלות. זה לא באמת על התעמלות ולא קשור בשום צורה להתעמלות... הפרק הנ"ל, היה בדיוק כמו כל הפרקים. מבחינתי כל פרק לא שונה מרעהו, כל הפרקים אותו דבר: הבנות מתעמלות, המאמן כועס על המתעמלות, המתעמלות רבות אחת עם השנייה, ההורים מתערבים, לאחר האימונים הבנות מבלות עם בנים או אחת עם השנייה ויש להן חיים רגילים. יש את מה שקורה להורים. מידי פעם יש את האיגוד, או את המתעמלים, או קבוצות יריבות. אי אפשר להגיד שאני מתרגשת מהסדרה או מהפרקים שבה, ובכלל זה לא עושה לי כלום. אולי כי אני גם שונאת טלוויזיה באופן כללי ולא מתחברת לאף תוכנית... לגבי הבנות עצמן- זה כבר ממש פתאטי. קשה מאוד להאמין להן. רואים שאף אחת מהן לא התעמלה יום אחד בחיים שלה. גם לפי איך שהן נראות גם לפי איך שהן מתנהגות, וגם לפי איך שהן נראות בהתעמלות. אף אחת לא יודעת אפילו לעמוד ולהרים ידיים נורמאלי כמו מתעמלת. או אפילו לעמוד רגיל בלי לעשות כלום. שלא לדבר על לרוץ, לקפוץ על מקפצה או לסיים תרגיל. איך אני יכולה ככה להתחבר לסדרה כשזה כל כך בולט לי לעין?? אבל הכי נוראה מכולן היא פייסון. שמנה מאוד, תמיד עם שיער לא מסודר (מי מרשה להתאמן ככה עם השיער??), לפעמים עם מכנסיים על הבגד גוף (לא טיץ), בעלת גיבנת קלה, צולעת (אל תגידו לי שלא שמתם לב), תחת בחוץ, חסרת קואורדינציה, לא שולטת בגוף שלה, והכי גרוע- אופי חרא!!! פשוט ילדה מעצבנת. לא יודעת להתמודד. פרפקציוניסטית. מגזימה. עושה מה שבראש שלה, חושבת שהיא יודעת יותר טוב מכולם (מהמאמן, מהבנות, מהחבר'ה בתיכון, מהבנים., מההורים שלה...), מתלהבת, כבדה, לא זורמת... בחיים לא הייתי ילדה כזאת להתעמלות. הכי נורמאלית שם מבין הארבע זאת קיילי. למרות שגם היא שרוטה ורגישה יתר על המידה. מגזימה עם קרטר. לורן מס' 2 אצלי. היא לפחות יפה. היא עושה מניפולציות ומתנהגת בגועליות, אבל הבנות האחרות, כשהן מאמינות לה, בוטחות בה ומשתפות איתה פעולה למרות שהיא ידועה בתור נחש, זאת בעיה שלהן ולא שלה. אמילי מס' 3. גם ממש נראית רע. לא הגיוני למתעמלת. גם כל הסיפור הזה שהיא עובדת כל יום אחרי האימון הוא לא הגיוני (מה זה, כמה שעות ביום מתאמנים שם שיש זמן לעבוד??) וגם זה שהיא מתערבת לאמא שלה בחיים ואומרת לה מה לעשות זה לא לעניין. ופייסון הדמות השנואה עליי, כבר סיפרתי למה. הדמויות הנוספות: אבא של לורן, סטיב, הוא קצת כמו לורן, מניפולטיבי וחסר בטחון. כנוע ללורן שזה מעצבן. אבל אני אוהבת איך שהוא מתייחס לאמא של אמילי. סאמר. חולה עליה. פשוט בחורה מקסימה מכל הבחינות, תמיד מדברת דברי חוכמה, תמיד לעניין, עם רגש, אמינה, מדהימה. ההורים של פייסון. אותם אני די אוהבת. הם נראים אמיתיים, ואפשר להזדהות איתם. הם באמת רוצים את טובתה של פייסון. ההורים של קיילי. שונאת את שניהם. האמא ממש מגעילה שזה ממש מצחיק (אולי עשו ככה בכוונה) והאבא גם כן ביריון דביל. אמא של אמילי. אותה אני ממש אוהבת. היא אחלה. ממש מתוקה, דואגת, מסורה, יפה, חכמה, אמינה ומציאותית. אז מה אם יש לה בעיה של חוסר אחריות כלכלית. קרטר. באמת ילד יפה. חוץ מזה הוא ממש ילד קטן, לא שווה כלום. דימון כנ"ל, רק שהוא לא יפה. ומה עם ההוא שהתאהב בפייסון? מה קורה איתו?

daksha2

New member
וואו נועה...

יחסית לסתם סדרה של ילדים קטנים ובני נוער, נראה שאת די מעורה בה... XD

למעלה