אני דווקא חושבת שהגר היא
טיפוס שלילי מובהק והתכונה שהתסריט הכי מדגיש בה היא זיוף. כל ה"יהדות החדשה" שלה היא מסחרה. היא כביכול עוסקת ברוחניות - אבל למעשה חושבת איך להפיק ממנה מיליונים. מדגישים את זה כבר בתחילת הסדרה, כשהיא קופצת מהמרכז ומקללת את גליה המפגינה (שבניגוד אליה, היא באמת אשת עקרונות טהורה ולא רודפת בצע). הרי ברור שלא היה צורך לקלל אותה, התסריטאי שם את הקללות בפיה כדי להראות שהיא לא אשת רוח אמיתית. היא לא מהססת לגנוב רעיון מאמיר ולהציג אותו כשלה, והיא עושה זאת בלי בושה מול הפרצוף של אמיר. כדי לא לתת לצופה שום ספק נוסח "האם גנבה את הרעיון או רק אימצה", מראים אותה מקשיבה לאמיר, ואז מספרת לכל הקבוצה שחשבה על הרעיון לפני כמה שנים, בדנמרק (WTF) כשמההרצאה די ברור שמעולם לא קראה את "מובי דיק" (סתם מההקשר). והכי גרוע - נטישת הילדה שנדרסה. אז היא באה אחר כך לבית חולים, זה לא מטהר אותה. נטישת אדם בכביש, בדקות שלעתים תכופות קובעות האם יישאר בחיים, זה פשע איום ונורא, אפילו אם מתחרטים עליו. ומנשה נוי? הוא נראה לי כמו אדם שבור, שלא טוב לו ולכן הוא מעשן ושותה. להתגאות בבן - הוא לא שלם עם מה שהבן עושה. דווקא הבן נראה לי טיפוס ריקני כזה, מין "מורעל", והוא - כמה שהוא לא שלם עם הבחירות של הבן - נשאר אבא אוהב.