או קיי חברים...:) חזרתי לחיים!

אפרת.א

New member
או קיי חברים...:) חזרתי לחיים!

זהו. חזרתי... מתנצלת שנעלמתי - (המלצרים בטח מה זה חגגו:) לאחר כמה ימי העדרות מבית הקפה, חזרתי! אוףף, היה מה זה קשה לא להכנס לכאן ניסיתי - אף נסיון לא ממש צלח בידי... לפני שאני מתיישבת ליד השולחן שבפינה...זה עם העששית הכחלחלה ולידה המראה שעשתה חוצנית במו ידיה, המפארת את בית הקפה, אני כאן - למקרה ו``ינפנפו`` אותי שוב , לא יאשרו לי כניסה. (שוקלת רציני להחליף את איש הביטחון כאן, בכל פעם שאני מגיעה, דורש תעודת זיהוי - לא מאמין לי שאכן - וזורק אותי מכאן...מישהו, זרקו מילה טובה - פלייייזזזז:) בכל מקרה, עדיין לא הצלחתי ``לשמוע`` את כל הנאמר כאן בשלשת הימים האחרונים, מייד כשאסיים - הולכת לבדוק אחד לאחד מבטיחה לא לפספס! נעם לי ביותר להכנס ולראות שאתם מרגישים כמוני - בבית! אוףף - כמה התגעגעתי אליכם!! אוהבת הכי הכי - אפרת ו...שרתתתת יקר - בבקשה - אל תעשה לי את זה שובבבבבבב

העלמה

New member
-הצעה טכנית-

מבטיחה להעביר מילה או שתיים עם השרת, ועם איש הבטחון, ו..טוב, אם את מתעקשת גם עם המלצר בפינה, אבל לפני כן, בפי הצעה טכנית קטנה. הבה נפגש בצוותא, נקבע לנו באחד הימים, באחד מחדרי השיחות, אשר קהילות רבות כמונו משמשים. מעניין יהיה לתקשר בצורה אינטראקטיבית רגעית, לרקום דיון בין כל יושבי קהילת הקפה המקורית, להכיר, להזכיר, לדבר, לתקשר. מה אתם אומרים, ו...בוקר טוב ברוך?! כבר קיימתם כזו פגישה בעבר, ולא הוזמנתי - מה אני, גורם מיותר?! אפרת... לתשומת לבך. ברוכה הבאה. העלמה.

ציפורן

New member
אפרת!!העלמה חביבתי,השכנה ש

שלי העלתה סוגיה חביבה אמיתי ונחוצה ביותר לאור המצב הקיים בהעלאת דפים אלה באיטיות נסחבת שכזו-המאלצת אותנו לחשוב על תחליפים -ICQ..צ`ט שייקבע בינינו -המתאים ביותר....כמובן.טווי את החוטים יקירה..

אפרת.א

New member
תני ``לישון`` על זה

בהחלט חומר למחשבה תני ``לישון`` על זה אשמח אם גם אתם תחשבו על משהו בנדון יהיה נחמד לפתוח חדר בשם ``על כוס קפה`` מה דעתכן?? לא משהו רשמי וכזה...אלא ככה - למי שירצה רק לפעמים - ללכת, לשבת , ללגום - להנות ולהמשיך הלאה. נוווווו???

ציפורן

New member
שלום לך חביבה... חזרתי במלוא

הצורך בקפה- אז צריך להפגש אי שם 6 שורות מטה,פינת הנס הלא ממותק....(in case -ששכחת) ..והשטרודל..תדאגי גם לשרי -נדמה לי שהיא בעניין הגבינה....דווקא..

למעלה