או קיי חברים כולם לקרוא

Hurakano

New member
או קיי חברים כולם לקרוא

זה לגבי עתידו של הפורום.... תראו... אין הנהלה... אין אנשים... אין תשומת לב.... הועפנו מהרשימה.... אפשר להגיד שאנחנו חצי מחוקים. אני לא יודע כמה זמן יקח לתפוז להרוג את הפורום הזה... זה יכול להיות עוד שבוע זה יכול להיות מחר.... מה שבטוח לא ממש נראה לי שהפורום יכול להמשיך ככה.. הועלה רעיון (כל הזכויות שמורות ל-shellyland) - להפוך את הפורום לפורום "מוסיקה, שפה ותרבות דרום אמריקאית וברזילאית". פשוט יהיה אפשר להביא לפורום הזה יותר אנשים, לכן הועלה הרעיון. ככה עדיין ישאר פורום שבו יהיה אפשר לדבר על השפה המקסימה שאני שואל עליה כל כך הרבה שאלות רק שתיווסף לנו הפורטוגזית ועינייני מוסיקה. אני ותפוז לא חברים טובים.... אז מישהו אחר יכול במקרה לנהל את הפורום המדובר ? אל תהיו כבדים ותגידו "אין לי זמן לזה". מה כבר צריך פורום ? למנהל מספיק 5 דקות ביומיים, להציץ ולבדוק שהכל בסדר. עוד מישהי ואני נדאג לחפש קישורים, סקרים וכל מה שמנהל צריך להוסיף לפורום... נעזור ככה מהצד. הנה אני התנדבתי לנהל את פורום ספרדית - ולקחתי בחשבון שאני מתחיל תיכון והולכים לקרוע לי ת´צורה עם הבגרויות ה$%^$^&%^@. מקסימום יהיה קטע זמן מסוים שבו המנהל לא יהיה.... זה לא כזה נורא. זה טבעי לחלוטין. אני מקווה לתגובות חיוביות.... כי לי יהיה נורא חבל שפורום ספרדית ייסגר (ושלא ייפתח הפורום שעליו דיברנו). אני בטוח שעוד אנשים יהיו מעוניינים שהפורום הזה ימשיך להתקיים (או לפחות הנושא המדובר בו). ובכלל.... אם יש מישהו שמוכן לנהל את פורום ספרדית עצמו... סבבה לחלוטין. יותר טוב
אז הפורום ימשיך לחיות כמו שהוא תמיד היה יהיה בסדר... אני מקווה
שבוע טוב לכולם

SBK

New member
כתבתי

כתבתי לתפוז והצגתי את תמונת המצב העכשוית, לא שונה מזו שהצגת אתה. בקשתי שתוכרז כמנהל ללא פורמליסטיקה אלא על סמך תמיכת המשתתפים או לפחות שיחזירו את שם הפורום לרשימה. מקווה לטוב יוסי

Hurakano

New member
זאת אומרת....

שהשם שלי יופיע בתור המנהל אבל בעצם לא תהיה לי שליטה על הפורום ? אז מה הקטע ?

SBK

New member
זאת אומרת

שאים השם לך מופיע כמנהל יש לך גם את יכולות המנהל אם מתוך שתפוז יתנו לך אותן או מכיוון שהמשתתפים מסכימים לכך

rmoses1

New member
אני מוכן לנהל

אמנם הספרדית שלי לא משהו, אבל אני בתהליכי למידה. ראובן נ.ב. אני לא בטוח עד כמה זה רעיון טוב להפוך את הפורום ל"תרבות דרום אמריקה", אבל אני לא פוסל זאת על הסף.

shellyland

New member
אם הפורום ישתנה כפי שהצעתי

אני מוכנה לעזור לך בניהול.

SBK

New member
האם תנאי?

אני לא רואה צורך בשנוי כדי שהפורום ימשיך לתפקד אבל כמובן שלא אתנגד אם יהיה זה הפתרון. הבעיה כרגע אינה תוכן אלא להציב שם של מנהל לפורום. הפורום אינו מופיע ברשימת הפורומים.

SBK

New member
מנהל

אם זה יפתור את בעית המנהל והפורום למה לא אני מציע שתדבר עם רועי על כך יוסי

spider woman

New member
איך עושים שהשם שלי יהיה כתוב

גם בחברי הפורום.......ועוד שאלה...מה מנהל צריך לעשות..?

למעלה