או קיי חברים, תגובה רשמית באמת לפוקס גייט-

fatut7

New member
או קיי חברים, תגובה רשמית באמת לפוקס גייט-

״אגו טוטאל עושה מאמצים גדולים להעביר בשידור חי בישראל את האירוע הקרוב שישודר בארה״ב ברשת פוקס. לצערינו, הדבר טרם הסתייע. בדיוק כפי שאנחנו עושים מאמצים ומשדרים כל אירוע UFC בשידור ישיר כבר 3 שנים, גם כאן אנו עושים כל מאמץ. כידוע, האירוע הזה נוצר לאחרונה בעקבות ההסכם החדש שהufc חתם עם פוקס בארה״ב. האירוע החדש אינו כלול בהסכם הUFC של אגו טוטאל. כאמור אנו פועלים כדי שגם האירוע הזה ישודר בארץ. אנחנו מקוים להצליח אך זה עדיין לא קרה. תודה רבה על הפידבאק וכמובן, נעדכן אתכם. בברכה, הנהלת אגו טוטאל.״

מרקו בי

New member
תודה על התגובה

אני יודע שאפילו שאתה מועסק בערוץ אתה נלחם בשבילנו שם (הרגשה). מה שכתבת או אגו כתבו נותן תקוה קטנה נקוה שלא מדובר בתקות שוא ואכזבה.

fatut7

New member
ובנימה אישית,

חברים אתם בטח יודעים שאני מת לשדר את הקרב הזה כמו שאתם מתים לראות אותו. כמו שאתם מבינים לא יכולתי להגיב עד עכשיו. מצטער, בדרך כלל אני נגיש ומתקשר כאן או בפייס עם כל מי שרק רוצה וטורח. אני מבין את הכעס ואת האכזבה אבל אני משוכנע שמיילן עושה ככל שביכולתו כדי לסגור לנו את כל תכני הUFC החשובים. אתם לא באמת חושבים שהוא לא מבין את החשיבות של האירוע הזה נכון? אבל כפי שעכשיו אפשר כבר להגיד , זה לא כלול בחוזה המקורי ומה בדיוק קורה שם במשא ומתן אני לא יודע אבל כולם יודעים שהUFC משחקים הארדבול. בכל מקרה, המחאה הזאת היא טובה ואני יודע בודאות שהערוץ רואה ומקשיב. אל תתנתקו, בטח לא בגלל אירוע אחד שאנחנו עדיין מנסים שיקרה. יאללה משוגעים

yair_bar

New member
מנהל
עכשיו, שאתה מקריין פרסומות לבנק

אתה לא יכול לזרוק כמה מיליונים ולשפר את החוזה?

תגובה מקובלת ועניינית

מקווים מאוד שהאירוע ישודר. לא יודע מי מגיב בשם אגו טוטאל בקבוצת הפייס, אבל צריך להחריש אותו, הוא לא עונה לעניין בכלל ולא מייצג בכבוד כלום.

sagivam1

New member
חברים לא להתייאש - פדות צודק

מצד אחד זה נכון שבארה"ב משלמים לכל פיי פר ויו סכום העולה על 15 השקלים שעולה הערוץ הזה בלבד.. ותודות לאגו טוטאל יש לנו שידורים מהיו אפ סי - כולל אירועים מרכזיים וגם אירועים בערוצים פתוחים. זה לא אומר חס וחלילה שהערוץ ומיילן בראשו יכולים לנוח על זרי הדפנה, אבל אני באמת בטוח שהם עושים את כל המאמצים. אני רק מקווה שלא נזכרו עכשיו להתעסק במה שהיה ידוע כבר חודשיים ( אחרת נקים וועדת חקירה ממלכתית ברשות שופט מחוזי) ושבמשך כל התקופה הזו באמת ניסו להגיע לדיל עם פוקס. דרך אגב ראשי פוקס הם אוהבי ישראל ידועים אז שיעשו לנו מערוף.. (כולל פוקס ניוז). דרך אגב, אלון, למה לא משדרים אירועים של פרייד? אני מניח שזה גם קשור בחוזה מול היו אפ סי, אבל זה דבר מתבקש.

למעלה