אז ככה...
אני מתמצתת לך את הדרישות, אני אוסיף קישור לתקנון המלא בסוף, אם יהיה לך זמן וכוח לקרוא את כולו..
בקפיצות: (מקפצת עץ וארגז) קפיצת ראש מתחילה מ- 9.5 משלח מפסק מתחיל מ-10.0. אין הרבה שמבצעות את הקפיצה הזו- אם לא עושים אותה טוב יש סיכוי לציון גבוה יותר בקפיצת ראש. כל בת מבצעת שתי קפיצות (חובה לקפוץ את אותה הקפיצה פעמיים!) והטוב מביניהם נלקח. יכול להיות ששנה הבאה יוסיפו גם קפיצת ידיים- אני לא יודעת אם זה אומר שגם יוסיפו קפצית...
ספסל: אפשר לבחור בין ספסל בגובה 60 ס"מ לבין ספסל בגובה 80 ס"מ. הדרישות הן: א. עלייה. ב. ירידה. ג.מאוזן מכל סוג שהוא. ד.קפיצה גדולה. ה.סיבוב של 180 מעלות על שתי הבהונות. ו.עמידת ידיים. ז.אלמנט אקרובטי רשות נוסף. ח. אלמנט אקרובטי רשות נוסף. בנוסף צריך להיכלל אלמנט קרוב לספסל (שיכול להיות אחד מסעיפים ז. וח.) בונוסים: ציון התחלתי- 9.5. ביצוע גשר רגל רגל כלשהו על הספסל או ביצוע ירידה ללא תמיכת ידיים (סלטה/גלגלון בלי ידיים וכו'..)- 9.7. ביצוע גם ירידה בלי תמיכת ידיים וגם גשר רגל רגל- 9.8. ביצוע אלמנט עם מעוף עם תמיכת ידיים על הספסל (פ"פ וכו') וגם ירידה ללא תמיכת ידיים- 10.0 בונוס של עד 0.3 על ביצוע מיוחד כלשהו. נפילה- הורדה של חצי נקודה.
קרקע: תרגיל בזוג, על משטח בגודל 10מטר על 10 מטר. חייב לכלול שלוש פרמידות, שרשרת אקרובטית לכל בת, שרשרת קפיצות לכל בת, שלושה אלמטים אינדיבידואלים לכל בת, קטע קרוב לקרקע. ציון התחלתי- 9.5. בונוסים: פ"פ - 0.1 (לכל אחת מהבנות), סלטה/גלגלון בלי ידיים- 0.2 (לכל אחת) בעיקרון יש תרגיל מקורי וכדאי לבנות את התרגיל עליו (כי הוא כולל כבר את כל הדרישות). המוזיקה- ללא מלים. זמן- 1:50-2:15. הנה קישור לתקנון המלא:
http://www.washington.ac.il/fileadmin/michlala/meir/alifut2010.pdf באיזה אולפנה את עובדת, דרך אגב? סתם מתעניינת... בעיקרון הרמה די טובה, פחות או יותר. צריך לקחת בחשבון שאלו בנות דתיות, בגיל תיכון, וזה לא מובן מאליו שהן מתעמלות ומתחרות. היה מצויין! ב"ה!