או קיי, טעיתי...

אמא לה3

New member
או קיי, טעיתי...

נכתב שביום שישי מתחילה עונת התחרויות בתחרות בוינגייט, מסתבר שטעינו ועונת התחרויות מתחילה מחר, כן מחר. שלש חברות פורום (לפחות), שתיים מהפעילות יותר ואחת עדיין לא, מתחרות מחר. אני מזמינה את הבנות לספר לנו על התחרות מחר וכמו-כן בהצלחה ממני כמובן.

orelushg

New member
אווו איזה כבוד ../images/Emo13.gif

טוב, קודם כל זה תחרות בין כל האולפנות (בי"ס תיכון לבנות...) בארץ, נערכת בגבעת וושינגטון פעם בשנה. ממש כייף ופוגשים מלא בנות, גם מהקורס מדריכים וגם באופן כללי
וזהו בינתיים... אני ונעממה ואמונה א מתחרות ויהיה ממש כיף בע"ה
נספר חוויות מחר בע"ה... בינתיים שיהיה לנו המונמון בהצלחה!!!

אמא לה3

New member
לא לא לא, חמודה...

לא תתחמקי כל כך מהר...פרטים בבקשה על אליפות האולפנות (אולי שנה הבאה אני אשתתף עם הקב' שלי מהאולפנה גם). איזה מכשירים אתן מתחרות, אלמנטים, בונוסים...בקיצור ה-כ-ל!

נטע104

New member
..

גם אני הייתי פעם אחת אבל בגלל שעכשיו אני היחידה אז לא..

orelushg

New member
היתה תחרות מעולה ב"ה!!!!!!

טוייב נתחיל עם קצת מחמאות כי אני יודעת שנעממה לא תכתוב אותן...חחחח... אז ככה: כל הכבוד לנעמה ואמונה - זכו מקום ראשון בקרקע!!!!! ונעמה גם זכתה מקום ראשון בכל השאר (קפיצות, ספסל, וקרב רב)!!!! הסבר: מתחרים על שלושה מכשירים: קפיצות על ארגז, ספסל במקום קורה וקרקע שהוא בעצם תרגיל אקרובטיקה עם פירמידות. המשך אחרי שאני אקום מהשינה... חחח...

אמא לה3

New member
מדהים!!!!

וואו! איזה יופי! יש לנו שתי חברות פורום אלופות!!!!!!!! עכשיו כולי גאווה, אלופות משלנו! כל הכבוד לאוראלי, נעמה, אמונה ונועה!!!!! עשיתן עבודה טובה! יאללה, ספרו פרטים, איזה אלמנטים נדרשים במכשירים? אני מצטערת שאני מציקה, אבל אני הייתי מעוניינת בשנה הבאה לקחת את המתעמלות שלי גם לאליפות הזאת ורציתי לדעת אם הן מתאימות....

נעממהה

New member
אז ככה...

אני מתמצתת לך את הדרישות, אני אוסיף קישור לתקנון המלא בסוף, אם יהיה לך זמן וכוח לקרוא את כולו.. בקפיצות: (מקפצת עץ וארגז) קפיצת ראש מתחילה מ- 9.5 משלח מפסק מתחיל מ-10.0. אין הרבה שמבצעות את הקפיצה הזו- אם לא עושים אותה טוב יש סיכוי לציון גבוה יותר בקפיצת ראש. כל בת מבצעת שתי קפיצות (חובה לקפוץ את אותה הקפיצה פעמיים!) והטוב מביניהם נלקח. יכול להיות ששנה הבאה יוסיפו גם קפיצת ידיים- אני לא יודעת אם זה אומר שגם יוסיפו קפצית... ספסל: אפשר לבחור בין ספסל בגובה 60 ס"מ לבין ספסל בגובה 80 ס"מ. הדרישות הן: א. עלייה. ב. ירידה. ג.מאוזן מכל סוג שהוא. ד.קפיצה גדולה. ה.סיבוב של 180 מעלות על שתי הבהונות. ו.עמידת ידיים. ז.אלמנט אקרובטי רשות נוסף. ח. אלמנט אקרובטי רשות נוסף. בנוסף צריך להיכלל אלמנט קרוב לספסל (שיכול להיות אחד מסעיפים ז. וח.) בונוסים: ציון התחלתי- 9.5. ביצוע גשר רגל רגל כלשהו על הספסל או ביצוע ירידה ללא תמיכת ידיים (סלטה/גלגלון בלי ידיים וכו'..)- 9.7. ביצוע גם ירידה בלי תמיכת ידיים וגם גשר רגל רגל- 9.8. ביצוע אלמנט עם מעוף עם תמיכת ידיים על הספסל (פ"פ וכו') וגם ירידה ללא תמיכת ידיים- 10.0 בונוס של עד 0.3 על ביצוע מיוחד כלשהו. נפילה- הורדה של חצי נקודה. קרקע: תרגיל בזוג, על משטח בגודל 10מטר על 10 מטר. חייב לכלול שלוש פרמידות, שרשרת אקרובטית לכל בת, שרשרת קפיצות לכל בת, שלושה אלמטים אינדיבידואלים לכל בת, קטע קרוב לקרקע. ציון התחלתי- 9.5. בונוסים: פ"פ - 0.1 (לכל אחת מהבנות), סלטה/גלגלון בלי ידיים- 0.2 (לכל אחת) בעיקרון יש תרגיל מקורי וכדאי לבנות את התרגיל עליו (כי הוא כולל כבר את כל הדרישות). המוזיקה- ללא מלים. זמן- 1:50-2:15. הנה קישור לתקנון המלא: http://www.washington.ac.il/fileadmin/michlala/meir/alifut2010.pdf באיזה אולפנה את עובדת, דרך אגב? סתם מתעניינת... בעיקרון הרמה די טובה, פחות או יותר. צריך לקחת בחשבון שאלו בנות דתיות, בגיל תיכון, וזה לא מובן מאליו שהן מתעמלות ומתחרות. היה מצויין! ב"ה!

מה היה התרגיל שלך?

איזו קפיצה עשית (אני מניחה שקפיצת ראש)? מה היה התרגיל שלך על הספסל? ומה עשית בקרקע? אשמח כמובן לשמוע גם על התרגילים של בנות אחרות.

Tammie

New member
כל הכבוד בנות!

איזה כיף לכן, הלוואי שהיה לי מקום להתחרות בו כשהייתי בתיכון... זאת אומרת כשהייתי בכושר...

למעלה