או קיי... רק בגלל הקטע על הגילוח...

או קיי... רק בגלל הקטע על הגילוח...

וגם בגלל שהשרשור על הכאב ביצים די מעצבן אותי... הוא כל הזמן צץ מחדש, כל פעם שאני חושב שהוא נעלם הוא חוז ומטריד אותי... רק בגלל זה אני מעלה לדיון מחודש את העסק שעלה בשרשור על הגילוח.... או קיי... די ברורה לי התשובה על בנים, האם אישה מגולחת למשעי זה סקסי בעינכם יותר או פחות מהמראה הטיבעי והשעיר? או שמה אתם מעדיפים דווקא מגולח אבל לא לגמרי אלא איזו פלומונת מעוצבת וקטנה בדיוק במרכז המפשעה? ומה עם הבנות? האם לגבר צריכות להיות שערות על החזה? ואיפה עובר הגבול? רגליים שעירות, כתפיים שעירות, גב שיער, תחת שעיר?!? ומה על מקל הקסמים? מותר או אסור לגלח אותו, רצוי או עדיף שלא? כנ"ל לגבי האשכים....

../images/Emo12.gif אז ככה...

אני מעדיפה שהחזה, הגב והזרועות יהיו כמה שיותר חלקים... אבל גבר חלק מידי זה מוזר, לפחות לי זה מוזר... ולגבי "מקל הקסמים" וסביבתו: עדיף בלי שיער, זה הרבה יותר נחמד לעשות ככה... דברים... ולבנות לדעתי הכי סקסי זה מגולח אבל לא לגמרי. לא צריך להיות שם יער אבל מגולך לגמרי זה כמו ילדות קטנות שעוד לא התחילו להתפתח... גם זה דיי מוזר... ואגב, השירשור על הכאב ביצים באמת מעצבן (כמו הכאב עצמו
) וכנ"ל לגבי השרשור על הגילוח!

SYCHO

New member
כמו שכבר אמרתי...

עדיף פלומות חמודות פה ושם...בעיקר שם...לא סתם אבל בעיקרון זה לא ממש חשוב לי...שעיר לא שעיר... חלק זה מחרמן בטירוף אבל לגבר שאיתך בכל זאת צריך להיות קצת שיער לא? אין אצלי גבולות כ"כ כי יש אחד שאהבתי והוא שעיר...בטירוף...אז...לא כ"כ אכפת לי...

את קוראת לשירשור שלי

מעצבן?!? חצופה שכמותך............ אני צוחק כמובן... בכל מקרה... אני חושב, למרות שכנראה את חושבת שזה מוזר, שמגולח לחלוטין זה פשוט מדהים! לא יודע איך להסביר את זה... זה פשוט עושה לי את זה... את האמת ששיער לא כ"כ מפריע לי אבל אם כבר שאלתי את השאלה אז לדעתי, בחורה שמגלחת הכל, כולל הכל (כמו שכבר העלתה המאהבת הסינית בשרשור הגילוח הקודם... למרות שאני עדיין לא חושב שזה אנושי ושאני בחיים לא אעלה את זה בפני בת הזוג שלי...) היא סקסית להחריד....

miss tamborin

New member
אמממ....

אני אוהבת שבנים חלקים בחזה-בטן (קו שיער דק מהפופיק למטה זה נחמד), ידיים לא חלקות אבל לא שעירות במיוחד, כנ"ל לגביי רגליים. ש"מקל הקסמים" והביצים לא יהיו חלקים לגמריי אבל גם בלי יותר מדיי שיער... וואי, אני ממש ברורה נכון?

SYCHO

New member
פחחחח....גדול...ואישית...אני

אוהבת זקנפופיק....זה יפפפה...

blackhawk16

New member
מגולח זה הכי טוב

בחורה שיש לה וייטנאם שם למטה זה לא דבר מושך במיוחד

InTo YoUr SoUL

New member
../images/Emo12.gif לבנים אין שיער על הזין!!

וחוצמזה עדיף שלא יהייה בסביבה, ככה אנחנו יכולות להעניק לכם מין אוראלי מלא
והרבה יותר מהנה, לשני הצדדים
ותראה, ברגליים, בית שחי ובידיים זה נורמלי, אבל לא יותר מידיי, ועל החזה אני לא אוהבת
אבל אתה יודע מה יפה? שביל של שיער, מהחזה עד למפשעה, או מהטבור למפשעה, לבנים כמובן
זה מחרמן רצחחח

De-Panther

New member
דברי בשם עצמך../images/Emo3.gif אני חושב../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני צריך תמונות יותר עדכניות שלי

SMG

New member
נופפפפפפפפפפפא

צודייקת במאות אלפי אחוזים מוייתק :) ולא דיברנו שניםםםםםםםם אני קוראת פה דברים חדשים עלייך שלא ידעתי

טוב..

אישית, אני לא אוהבת גברים שעירים מדי.. שערות קצת בידיים זה נורמלי (נורמלי= רואים את העור מתחת). חזה ובטן, עדיפות לחלק, כמובן, אבל פה ושם קצת, זה לא נורא. אני לא מסוגלת לסבול גב ותחת שעירים מדי, זה ממש מגעיל אותי. אשכים, עדיפות ללא יותר מדי שערות. זה מפריע, מאוד.

SMG

New member
אז ככה..

אין לי בעיה עם השערות שעל "מקל הקסמים" חחח הרגתם אותי עם השם הזה.. זה יראה לי מוזר מדיי אם הוא יהיה לגמרי חלק.. אני לא מסוגלת להסתכל על בנים בעלי כתפיים שעירות זה הורג אותי
ובטוסיק לא ולא!!! טוסיק חלק זה יאמיייייייי
בקיצור רגלים ידיים סבבה לא יותר מדיי אבל סבבה.. אהה ובחזה ובבטן עדיף שיהיה חלק רק לא שעיר מדיי כמו אלו שקדמו לנו הקופים :)

notorious KIM

New member
לא קראתי את השרשור המדובר

לא נכנסתי לבדוק למרות שנראה לי שהוא התחיל כששאלתי אם לדעתכם מגולח זה יפה. בכל אופן בעיניי כמה שפחות שערות אצל גברים זה כמה שיותר יפה בכללללללל מקום. ואצל בנות.. עדיין לא החלטתי פעם ראשונה שהורדתי הכל זה באמת נראה לי מוזר הרגשתי כמו ילדה בת 3 אבל לאט לאט מתרגלים וכשאני רואה את זה אצל חברה שלי זה נראה נחמד כשאני טועמת את זה אצלה בכלל.. סתם.. קיצר חלק זה יפה

אאאוווקיייי!

1.נשים-לא לא לא לא! אני מורידה רק קו בקיני ומקצרת באורך [עושה לו גלח
] אני תמיד אומרת מה שאלוהים נתן זה מה שאלוהים יקח אין לי שום כוונה להתחיל להתעסק בגילוח האזור הזה יותר מידי... 2.גברים-אני שונאת שערות בגב ובחזה...ברגליים אין לי בעיה וגם לו בבית שחי,אבל אם יש למישהו בגב אפילו אחת זה דיי מפריע לי ובחזה אני מעדיפה כמה שפחות...אבל מה שכן אני חייבת להודות שאני נדלקת מזיפים [בלחיים כמובן]...

הזכרת לי משהו....

גם אני אוהבת את הזיפים אבל לא ארוכים מדיי.. אלה שרואים יום אחרי גילוח... אצל הגבר - אני לא אוהבת שערות בגב, בחזה - לא הרבה, ברגליים ובידיים שיהיה אבל נורמלי - לא יותר מדיי... כל פעם שאני מדברת על דברים כאלה אני נזכרת בחבר שלי וכמה שאני מטורפתתתתתתתתת על הגוף שלו... חחחחחח

למעלה