או-קיי, שוב שאלה קשה...אני אוהב

Mr Jack

New member
או-קיי, שוב שאלה קשה...אני אוהב

לראות אתכם סובלים :] דרגו את כל האלבומים של פינק פלויד ששמעתם, מהכי טוב, לפחות טוב... וזה גם די יעזור לי, כי לא שמעתי את כולם ואני רוצה לדעת אילו הכי טובים

Nir of GondoliN

New member
קשה ,קשה מדיי. לכל אחד יש תקופות

הכי טובים אבל dark side, animals, meddle saucerful of secrets. אלה של התקופה האחרונה. זה מתחלף

malolds

New member
שלי

1) Dark side 2) Wish you 3) animals 4) AHM 5) החומה וזאת החמישייה שלי, עדיין, הבחירה קשה מאוד!

טוב אז שלי

וסליחה שזה בעברית אין לי כח לכתוב אנגלית עכשיו: 1. אטום הרט. 2. מאדל. 3. דרק סייד. 4. פייפר אט דה... 5. סורספול. 6. ווייש. 7. מור 8. אנימלס. 9. אומה גומה. 10. אנימלס. 11. החומה 12. פיינל קאט ולא, לא שכחתי כלום, מה שלא הוזכר בכוונה לא הוזכר...

The Final Cut

New member
בחירה שלי

1. The Final Cut 2. Atom Heart Mother 3. Animals 4. The Dark Side of the Moon 5. More

../images/Emo41.gif

אני יכולה לדרך בסה"כ ממה שיש לי.. אז זה יהיה נורא קצר
1. וויש 2. דארק סייד 3. החומה 4. דה פיינאל קאט 5. אקוס זה מה יש לי ולמרות שאי אפשר ממש לדרג אותם..השתדלתי

אז ככה...

1) atom heart mother 2) ark side of the moon 3) meddle 4) wish you were here 5) more 6) obscured by clouds (אני לא מכיר את כל הדיסק אבל ממש את רובו) 7) a saucerful of secrets 8) the wall+the finall cut (בשבילי הם נחשבים לאלבום אחד) 9) the division bell 10) animals 11) piper at the gates of dawn 12) ummagumma 13) a momentary lapse of reason נראה לי שזה פחות או יותר ככה, לפחות לבינתיים.

Eclipsed 0

New member
שאלה קשה...נראה:

1. Dark Side of the Moon 2. Wish You Were Here 3. Animlas 4. Atom Heart Mother 5. Ummagumma 6. Wall 7. Final Cut 8. Obscured By the Colouds 9. Piper at the Gates of Dawn (אני באמת מחבבת את סיד. נשבעת. הוא פשוט לא מדבר אלי.) 10. Division Bell עוד משהו? :\​

meandmeandme

New member
אאאאאאאאאאאאא!!!

אתה חייב להפסיק עם השאלות האלה! כי אחרי שאתה שואל אני לא יכול לא לענות ולחשוב על מה להגיד עושה לי כאב ראש.
אחרי שעות של חיפוש עצמי וחקירה עמוקה הגעתי למסקנה שזוהי ה"טבלה" שלי: 1)Dark Side, Wish, Wall, Meddle, Animals, Final Cut, Division Bell, Piper, Lapse of, Sacerfull, More, Ummagama, Atom Heart. הא! הראתי לך מה זה!

שלי...

לדעתי:
1. More 2
.The Wall
3.Dark Side Of The Moon
4.Wish You were here זה כאילו, רשימה שעשיתי מתוך הדיסקים שאני מכירה...שימו לב שזה לא הרבה, במיוחד...
קשה לי לראות שלא עוד אנשים מכניסים את מור לטופ שלהם. למה אתם לא אוהבים אותו כל כך?

CaerBannog

New member
( )

darkside of the moon animals the final cut atom heart mother ummagumma wish u were here the wall אממ האמת שהיה לי נורא קשה לדרג את האלבומים האלה, כי את כולם אני נורא אוהב (חוץ מהחומה, שיחסית לשאר, אני לא ממש מת עליו) גאילו חוץ מאנימלס ודרעקסייד, שנתלים מעל כולם, ואת החומה שהוא בהחלט בסוף, את ה-4 האמצעים אני אוהב באותה מידה...

Katarzis

New member
שלי ../images/Emo13.gif

1-AHM 2-THE WALL 3-DARK SIDE 4-WISH 5-ANIMALS 6-Meddle 7-A Saucerful of Secrets 8-Relics 9-More 10-The Final Cut 11-The Piper at the Gates of Dawn 12-Ummagumma 13-Obscured by Clouds 14-Zabrinskie Point

למעלה