או.קיי...

• פותח הנושא shmez
  • פורסם בתאריך

shmez

New member
או.קיי...

אז סורי שאני פותחת סתפ ככה הודעה אבל.. לא הייתי פה יומיים ויש התפתחות אחרי שבוע סטטי ביותר אני חייבת לציין
אז בורכה הבאה לונע יקירתי שאני רואה שיש לנו עוד תחום משותף
ולעוד חדשים שאני מצטערת אבל אני לא זוכרת את השמות שלכם כרגע... סורי אתם יודעים 3 בבוקר...
בכל אופן אכן זמרת ענקית אחת מהטובות.. מקווה שביחד נרים פה ת'פורום... אההה....ולונה.. כתבת משהו שדי אסור למטה.. מנהל מולץ להוריד.... ק**ה
ליל"ט לכולם.... קיבלתי הרגע תעודת 12 שנות לימוד..אני עדיין בשוק.. לאיפה הן נעלמו..ככה סתם...
לא משנה לא הזמן.. אוהבת...רונצ'י

לונה..

New member
כן, בובה

אסור אסור, אבל מה לעשות עוד לא מצאתי ת'דיסק, ואפילו אלוהים עם כל התסבוכים שלו יודע שאני מחפשת, אז עד שאני אמצא אני לא מתכוונת להשאר עם חסך מוזיקלי, ולעזאזל העקרונות
זה לא שאני מהזבלים האלה שלא ראו דיסק מקורי מאז כתה ב'... <ממ.. לקחתי קשה> דבר שני, תשני ת'פרצוף, למען השם, סיימת ללמוד!! ויום מקסים לכולם.

shmez

New member
כן...סיימתי ללמוד אבל...

זה כאילו חור שחור כזה.. יש לי בחדר עכשיו תעודה שאומרת סיימתי 12 שנות לימוד וקיבלתי אותה בלי הכנה מוקדמת. אתמול נפגשנו אצל המחנכת ואני איחרתי בשעה וחצי כי נתקעתי בת"א ...גם כן אני עם הקניות שלי...בכל אופן ה]סדתי את ההנאום המרגש והכל..
ולא יודעת...זה הכל מבולבל עכשיו את יודעת...ככה פתאום 12 שנים נכנסו להן בתוך 17ץ5...וזהו נגמר.. זה הסוף..לא שלום ולא להתראות..אחרי יום חמישי..זהו
אני אהיה עם החברים שלי אבל נו מור הפסקות.. תהנו אנשים תהנו
אל תבריזו מההפסקות בואו שעה קודם אפילו...כוס אעמק עם השינה
בברכת ...לא יודעת תשלימו מה שאתם רוצים... רונצ'י ולונע...בשבילך..

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

באמת יש התפתחות... ובקשר לסיום הלימודים- אל תדאגי, את מתחילה עכשיו שלב חדש...אין לך ממה לפחד, יהיה טוב!

למעלה