או.קי - אז אתם יוצאים

cd rom

New member
או.קי - אז אתם יוצאים

ביחד כבר הרבה זמן, ופגשתם\ן מישהו שיכול להיות אהבת חייכם\ן אם תתנו לזה בדיקה. מה לעשות? 1. לבגוד ולבדוק? 2. לזרוק ולבדוק? 3. להתעלם מהתחושות? ומה קורא אם את\ה הוא הצד השלישי? לתת לה לבגוד? לשכנע אותה לעזוב אותו? לשכוח מכל הרעיון?

magenta73

New member
אני מקווה שהבנתי

למה התכוונת... בכל מקרה, מקרה שקרה, לי, בצבא... יצאתי עם בחור, שבועיים בערך, ואז במקרה פגשתי בחור אחר, שעשה לי את זה בטירוף, ובלי לדעת מה יקרה עם אותו בחור שעשה לי את זה בטירוף, התקשרתי לבחור הראשון וסגרתי את הבאסטה. רק בגלל שאני חושבת שאם אני כ"כ מתלהבת מבחור אחר, אין סיבה להיות עם הראשון. ברור שההוא שעשה לי את זה בטירוף לבסוף שבר לי את הלב, אבל אני לא מסוגלת לשחק על שתי חתונות. עכשיו, כשאני קצת יותר גדולה, אני יכולה להגיד, שאם אני בקשר רציני, ויש בחור שעושה לי את זה מבחינה פיזית, סבבה, זה טיבעי. אבל אני לא אעשה עם זה שום דבר. כי זה רק פיזיקה, כימיה, הורמונים... "אהבת חיי"?!? זה משהו שלוקח זמן לקלוט, להבין. זו גם באיזה שהוא מקום עיניין של בחירה. ואני לא אכנס לקשר רציני עם משהו שאני לא חושבת שיש לו את הפוטנציאל להיות אהבת חיי. אז מה עם משהו אחר עושה לי עיניים? זה לא קשור. זה קשור לבחירה שלך ולעמדה שלך כלפי מי שאתה נמצא איתו.

niva99

New member
אם לענות לאקונית...................

שווה בדיקה. חיים רק פעם אחת...אהבת חיים אתה אומר. אבל מה - בסייגים מסויימים (והם להיות הוגן עם בן/בת הזוג). גילוי נאות- יש בו סכנה לאיבוד קשר קיים-אך הוא הכרחי. לחיות בשקר- זה לבזבז אנרגיות לריק.

לדעתי.....

אם מצאת את אהבת חייך מחוץ לקשר בו אתה נמצא,זה סימן שמערכת היחסים הנוכחית מבחינתך,הגיע לסיומה מבחינה רגשית, מה תעשה עם זה,זה נתון להחלטתך.... גם אם אתה צד שלישי, פתאום היא תבוא ותגיד שהיא התאהבה במישהו אחר, אני הייתי מפנה לה את הדרך והולכת לדרכי.

Vdrums

New member
קרה לי להיות צד שלישי.

וברגע של משבר בינהם פשוט הלכתי ואמרתי לה מה אני חושב ומרגיש, לא בקטע של לנסות להפריד, רק בגלל שרציתי שהיא תדע וזהו. לא קרה עם זה שום דבר, הם נפרדו לא מזמן ומה שצריך לקרות קורה וכנראה שזה לא יקרה אז סבבה. היא לא האחת (או להפך
)

למעלה