או.קי. אני מסכימה זה רק מעט טירוף ק

lmerav

New member
או.קי. אני מסכימה זה רק מעט טירוף ק

כל ערב לפני השינה אני יושבת מול ארון הבגדים (אם אעמוד רגליי יכאבו) ומנסה להתאים חולצה לבנה למכנס לבן. . . או אולי חולצה כחולה למכנס כחול. . . אבל דוקא החליפה הצהובה היתה מרשימה בפעם האחרונה אך אולי הסרבל יהיה מרשים יותר . . . ואולי המראה המחויט יהיה מתוק יותר ויתאים למצב הרוח וכך הלבטים הקשים מתמשכים יותר משעה עד שאני משתגעת ?!?!?!?! והולכת לשאול דיעה נוספת . . . את האבא: ``מה יהיה יפה יותר למלאך הפעוט שלך ? לבן ,כחול,צהוב, תכול ואולי צבעוני או אולי מקושקש ואולי ירוק ??? או אולי בכלל נלביש אותו גזעי עם ג`ינס ??`` והאב הצעיר מחזיק ראשו בין ידיו ואומר לי בחיוך עדין: ``הוא רק הולך לגן ! תפסיקי להתלבט `` אך כמובן שזה אינו מרגיע את הלהט שבי, עד שהוא עוזר לי להתאים לו חליפה שאכן מחמיאה לו ועד שאני יוצאת רגועה ומסופקת !!! ולחשוב שכך הייתי לפני 3 שנים ..(מדהים איך מהר דברים משתנים) מנסה להתאים בגדים . . . עבורי. וכל ערב לפני השינה יושבת מול הארון ומנסה להתאים לעצמי חולצה לבנה למכנס לבן או אולי חולצה כחולה למכנס כחול . . . . . .. . . מוקדש ללילי אמא

אמיר.

New member
יש לך איש חכם - תקשיבי לו.

בין כה הזאטוט יטנף הכל. חבל על הזמן. תשלפי את המכנס שבראש הערמה ואת החולצה שבראש הערמה. וזהו. יותר חשוב להקפיד שיתאימו לעונה !!!!

למעלה