או.קי. חברה אז עידכון עצבים 1

lmerav

New member
או.קי. חברה אז עידכון עצבים 1

אתמול בבוקר הערתי את לירן על מנת שיקום לפעוטון . הוא כרגיל בעט ברגליו במיטה ועיניו עצומות {כמו מתוך חלום} צעק בחוזקה ככל שיכל { והמוצץ בפיו- זה היה חמוד} והסתובב לכל הכיוונים במהירות מדהימה { שגרמה לי להתעייף} ואז מצאתי.. במקום להעירו אז החלטתי שימשיך לישון . הלבשתי אותו תוך כדי שינה. אירגנתי לו את כל צרכיו. והישר מהמיטה הנחתי אותו בעגלה - כשהיא מופנת לפעוטון... בדרך עצרנו במקלחת שטפנו פנים בזריזות {לפני שיתעורר } וכמובן ציחצחנו שיניים ופה הרגע שהוא מתעורר לגמרי אבל אז אמא אומרת : נגמר אנו בדרך לגן`` והנה תוך 5 דקות אנו בגן. טוב היום הוא לא הלך לגן כי לאחר שפקח את עיניו ,, גיליתי לו דלקת עיניים עצבנית { שגרמה לי להתעצבן על הבוקר } והזעקתי את אמא שלי בדחיפות. הפשוש הקטן כל חמישי בבוקר או יום רביעי בערב מוצא דלקת במקום אחר {לפחות מגוון לי ולו} ואז כל סוף השבוע אמא צמודה אליו לנשמה . { טוב נו , אני גם עשיתי לאמי כך בגיל 5 אבל הוא רק בן שנה ושלוש - הפשוש} מה אומר ומה אספר השדון הזה פשוט מעורר אותי לחיים מתוקים ואלוהים ,, שרק יהיה בריא כבר. נראה כאילו לא המחלות נמשכות לנצח של הפעוטות הנ``ל מירב {שכרגע חושבת על לירן ``אלוהים, הפשוש ממש תחמן``} סופ שבוע מתוק ומקסים לכולם

אמיר.

New member
לנשום עמוק

לגבי הדלקות הנשנות.. אולי חסרים לו ויטמינים ??? לכו להתיעץ. חוץ מזה.... את עוד תתגעגעי לגיל הזה.. אמיר (אוהב מאד ילדים קטנים ומתפלל שיהי ולו עוד)

lmerav

New member
רק בזכות הכוכבים תהא בריאות..

תגידי , נדודי שינה או שחזרת מבילוי לילי ? למה השעה המאוחרת? מירב {שעייפה כבר ב 23:00 }

למעלה