או קי משעמם לי קבלו שירשור של ה

דנה אדר

New member
או קי משעמם לי קבלו שירשור של ה

תמונות שיש לי במחשב של התאומות

SupeR BayB

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo144.gif דנה שירשור תמונות ביום

שישי..... תנצל"שו אנשים

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gifדנה ואורוש ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מתקדמת ... קליטה מהירה
ודנה - רציני
שרשור תמונות ביום שישי
|
ולא סתם שמשעמם
לחצי על הכחול למעלה ותגיעי ללינק שבו הוא מסביר לך את זה בניסוח של מוטי ...

אמממ

בגלל שהאתר הראשון שאי פעם הייתי בו (בכלל, בלי קשר לתאומות) זה אתר של צער גידול בנות ואז ראיתי קישור לדמות של מישל וזו התמונה שהיתה שם עם הטקסט ואני זוכרת שהסתכלתי עליה ומזה התלהבתי מאיך שהן גדלו
ד"א- שימו
החלפתי חתימה
תודה קארין

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo12.gifמגניייייייף

../images/Emo121.gif../images/Emo80.gif יש לי שאלה ../images/Emo26.gif

כמה עונות יש לצע גידול בנות (ד"א .... תירגום פוק של השם של הסדרה... כולכם יודעים את זה )
בישראל שידרו לבנתיים ק 2... נכון
או שאני טועה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifבלעעעעע../images/Emo5.gif

בעעעע אני עומדת להקיא
אממממ... לצער גידול בנות היו 8 או 9 עונות (אני נוטה יותר ל-8...) וכולן שודרו...
איך הגעת ל-2?!?! וכן- צער גידול בנות זה לא בדיוק פול האוס חחחחח... אבל ´בית מלא´ לא נשמע כ"כ טוב

../images/Emo80.gif שידרו 8 עונות../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif מהההה../images/Emo35.gif

אבל זה גם נשמע דוחה צער גידול בנות.... זה נשמע כאילו הם שונאים בנות ושונאים את הילדות שלהם...

היחידה1

New member
בעיה חמורה כחמים למיניהם להיכנס

אז ככה זה לא ממש קשור באצם זה ביכלל לא קשור... אבל יש לי בעיה אז ככה... מי יודע איך מתחילים עם בנים או עם יש בנים פה בני 14 או 15 שיכולים לעזור לי ולהגיד לי איך הם היו רוצים שיתחילו איתם זה דחוף!!!

netta12

New member
טוב תשמעי../images/Emo41.gif

זה לא ממש פורום בשביל זה, זה פורום התאומות אולסן
אבל אם יש בנים שרוצים לעזור לך איי דונת קר......

למעלה