או.קי עשיתם את זה מזזזזזמן

Eilleen

New member
או.קי עשיתם את זה מזזזזזמן

אבל בכל זאת אם למישהו מאד משעמם: חלק ראשון פרטים: שם: גל (לרוב אני משתדלת להתעלם מהעובדה הזאת) ום הולדת:18.11 מקום נוכחי:מממממ.... החדר של אח שלי צבע שיער:חום -בלונדיני (שתני-שטני או איך שלא רושמים את זה....) סימן בגלגל המזלות:עקרב בתוך הבית או מחוץ הבית:תלוי בMOOD חלק שני-תאר הנעלים שנעלת היום: אני יחפה... השיער שלך: קוקווווווו העיניים שלך:חומות גדולות (מדי) החולשה שלך: איתמר הפחד שלך: לאבד את הדיסק של Shania הפיצה המושלמת: רגילה של "פרגו" חלק שלישי- מה המילה/המשפט שאתה הכי משתמש בה באייסיקיו:NEXT!/Goddamn it הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: איתמר הדבר הראשון שאת מבחין במין השני(או באותו מין): שיער/שפתיים הדבר הפיזי הכי טוב אצלך: שפתיים (זה גם היחיד) הזמן שאתה הולך לישון: אני הולכת לישון????? אני רק יודעת שכל כמה ימים אני מוצאת את עצמי מתעוררת איפה שהוא בבית... ההגשמה הכי נהדרת שלך: קניתי את up בשבוע הראשון שהוא יצא (או.קי אני חסרת חיים מותר לי....) הזיכרון הכי טוב שלך: איתמר...מממ.....או.קי אנשים !!!Next חלק רביעי- אתה מעשן:ניסיתי מקלל: משתדלת שלא (לא שזה ממש עוזר לי) שר טוב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתקלח כל יום: לפעמים גם פעמיים ביום (אז אני קצת אובססיבית.....) רוצה ללכת לצבא: דהההההה מתה כבר לעוף מהביתתתתתתת אוהב את התיכון/חטיבת-הביניים: אני מגיעה רק בגלל החברים רוצה להתחתן: ממש ממש ממש לא!!!! (או.קי אני בת 15 למה ציפיתם...?) מדפיס על המחשב ואכן גם לוחץ על המקשים הנכונים:לרוב מאמין בעצמך: לרוב מקבל מחלת תנועה(כלומר כשאתה בתוך מכונית או משהו כזה): לא חושב שאתה מושך: בעעעעעע ממש לא חושב שאתה פריק בריאותי: לא מסתדר עם ההורים: לא !!! אני מכחישה את הקשראליהם!!! אוהב סערות: כן ! רק חורף!!!! מנגן בכלי: בעבר המ-א-ד רחוק שלי(אפשר לחשוב ....אני רק בת 15)ניגנתי באורגן. חלק חמישי-בחודש האחרון האם שתית אלכוהול: כן עישנת:לא עשית סמים(מכל סוג שהוא): לא! התמזמזת: לא יצאת לפגישה: לא הלכת לקניון: כן נזרקת: לא יצאת להחליק(קרח, סקטים לא משנה): לא הכנת עוגיות(ביתיות לא של פילסברי): אוזני המן נחשב? היית מאוהב: מאוהב?לא להגזים.... הלכת לשחות עירום: לא -עד כמה שזכור לי צבעת את שיערך: לא גנבת משהו:לא חלק שישי- האם אי פעם: שיחקת משחק שבו היה כלול הורדת בגדיך: לא השתכרת: כן. נתפסת עושה משהו רע: כן... קראו לך שקרן: כן הרביצו לך: כן גנבת מחנות: לא אם כן האם תפסו אותך: לא שינית את הבן-זוג שהצמידו לך(בביה"ס וכולי..):לא חלק שבע- העתיד: באיזה גיל אתה מקווה להתחתן:אני לא מקווה להתחתן אבל מינימום 30 כמה ילדים אתה רוצה: אחת (כן אחת!) בלחץץץץץ ואם אתה רוצה ילדים מה יהיו שמותיהם: שמריהו (מאיפה אני יודעת? מי חושב על זה בכלל??????) תאר את חתונת חלומותיך:חחחחחח לבזבז חלום על חתונה ??? נו באמת!!!! באיזה גיל אתה רוצה למות: בזמן הקרוב (אמן) מה אתה רוצה לעשות כשתגדל: להיות הבחורה שמנקה את הצואה של בעלי החיים הבילתי נראים בגן החיות הדימיוני שלי -מאיפה אני יודעת???????. באיזו מדינה אתה הכי מעדיף לבקר: אפגניסטן באיזו מדינה הכי היית מעדיף לגור(חוץ ממדינתנו הקטנה כמובן): עיראק חלק שמיני- ההווה: מה אתה לובש ברגע זה: ג'ינס(כמובן) וחולצה שחורה מצב הרוח שלך אכשיו: עוד לא החלטנו תנו לי דקה לשאול את הפיצול..... הטעם הנוכחי שיש לך בפה: אני שותה קולה אז כניראה ששל זה השיער שלך כמו שהוא נראה עכשיו: דוחה כרגיל העיצבון הנוכחי שלך: אחותי בבית -היא בת 22 והיא נזכרה לשיים לב שאני קיימת והיא מאד נחמדה אלי ----->בעעעעעעעעעע!!!!!! הריח הנוכחי שאתה מריח: הריח התמידי של הבושם של אח שלי שיש בחדר שלו הדבר שאתה אמור לעשות עכשיו: לזרוק על אחותי משהו . התמונה הנוכחית במחשב שלך ב(Desktop) : תמונה של SHANIA דההההההה הלהקה/הזמר/ת הנוכחית שאתה הכי אוהב:SHANIA TWAIN. הסרט הנוכחי בתוך ה-DVD( או הוידיאו): הופעה של מדונה (R-E-S-P-E-C-T) הדאגה הנוכחית שלך: איך אפשר לירות ברדיו של אמא שלי -"אתה חייב למות עעע-לי" כאילו מישהו חוץ ממני מרגיש שהוא חייב להרוג אאאאא-ותן.....? הלהבה(כלומר crush)הנוכחית שלך:איתמר! אבל אל תדאגו גם זה יעבור...!

למעלה