או קי!

או קי!

שרשור מזל"ט כל אחד רושם כך: כותרת- תאריך תוכן- שם, כינו, ותחבבים בסיסיים/דברים חשובים על עצמו. יאללה!

17.11.88

כרמל- מ י ס פ י ג י אוהבת לצלם לצייר לשוטט במחשב ולראות טלוויזיה

LoLo16

New member
22.11.86

זוהר- אוהבת טלוויזיה, אינטרנט, עיתונים, כתיבה ואף אנציקלופדיות...

007bg

New member
1.12.86

וזהו! (סתם...) פשוט אין לי כוח לפרט עכשיו...

007bg

New member
ושאלה קטנה:

אתם יכולים לכתוב מה המזל שלכם? שלי - קשת! (RULES!)

צו צאנג

New member
26.4.89 שור

אני אוהבת לראות טלוייזיה, לקרוא, לגלוש באינטרנט, להכין דוליז, לצאת, ספורט וכאלה....

talrv

New member
25.4.88 (שור)

(מסתבר שאני גדולה מצו צאנג בשנה ויום
) זה הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום הזה, ואני אוהבת לראות "תהרוג אותי וזהו".. הכי מצחיק הם פינץ´ ונינה (וונדי מליק הייתה צריכה לזכות באמי במקום הזאתי מ"כולם אוהבים את ריימונד" that´s so unfair!).. לספר על עצמי ??? אממממ... מכורה לסדרה "באפי קוטלת הערפדים" (וגם "אנג´ל"), אוהבת טלויזיה ומחשב בכלליות. ספורט (כדורגל, כדורסל, כדורעף, כדוריד וכל מה שתרצו..), מוסיקה, חברים/חברות וכל מיני כאלה...

liorlord

New member
22.1.1987

ליאור תחביבים: בעיקר מחשב וטלויזיה. במחשב: טומב ריידר, לארה קרופט אינטרנט, ושוב לארה קרופט. ובטלויזיה: חברים, הישרדות, תהרוג אותי וזהו. ושכחתי מה עוד, אבל עכשיו אני מתחיל לראות סברינה המכשפה הצעירה ומכושפות.

DreamS_HunteR

New member
26/12/1987

שם: אדם כינוי: DreamS_HunteR תחביבים: טלויזיה - המווווון טלויזיה, מוזיקה, אינטרנט, מחשבים... אין דברים חשובים

שלי זה ב..

24.2 ואני מזל דגים... תחביבים: לשמוע מוזיקה (בעיקר את אמינם), לראות טלויזיה, לגלוש באינטרנט ולרשום דברים פה בפורומים... ו....זהו!

Skiter

New member
28.11.88 (קשת)

שקד. אה כינוי? המפ - יש אבל לא משהו נורמלי: אלמונד, דקש (עדיף, וזהו בערך.. תחביבים? אה אני אוהב לשחק בדמינטון, טלוויזיה, מחשב אינטרנט, חברים וכו´.....דברים חשובהים? נאי סטודנט צעיר באו"פ, אה המפ אני בן 13 (בקרוב בן 14
) וזהו....

shnoozi

New member
24.9.79

שמי ג´ורג´ ברנע. כינויי shnoozi. תחביביי מוזיקה, פילוסופיה, "תהרוג אותי וזהו", תרבות אלטרנטיבית, אינטרנט ועוד.

ימי הולדת של כוכבי הסידרה

יומולדת לג´ורג´ סגל-13.2 יומולדת ללורה סאן ג´אקומו-14.11 יומולדת לווינה מאליק-13.12 יומולדת לאנריקו קולונטוני-14.2 יומולדת לדיוויד ספייד-22.7

למעלה