או קי

אבשלו

New member
או קי

מאחר שיש חוסר הענות להודעה הקודמת שלי אני מפרט יש בחור נחמד מאוד בשם דוויד כפרי שנפטר מכמה מאות של ספרי מדע בידיוני ופנטזיה במחירים מגוחכים, הוא עושה את זה במרכז הישראלי לטאי צי שנמצא ברמת אביב ביום רביעי הקרוב. ליותר פרטים אתם מוזמנים להיכנס לפורום אומניות ליחמה ושמה תחת הכרטסת של דוויד כפרי ליצור איתו קשר ושאוב ממנו את הפרטים

רק חבל שלא פירטת בכותרת

למה עשית את זה. מה הרעיון? להוכיח שגם בוג´י יכולה לטעות?

preacher

New member
לבוג´י

הודעה מהדף הקודם חזרה לראש הפורום. נא לך! והידד לתפוז!

Boojie

New member
א. זה לא היה ככה קודם, כנראה שינו.

ב. זה לא משנה את העובדה שההודעה *עברה* לדף הקודם, מה שאומר שהיא לא היתה חשופה יותר בדף הקדמי. יש *איזשהו* סיכוי שתבין מה בעייתי בזה בעצמך, או שאני צריכה להסביר לך את זה לאט לאט ובהדרגה? עכשיו, תחשוב על המצב הבא: בא אדם, כותב הודעה ראשית "בוקר טוב חבר´ה". בא אדם אחר, כותב הודעה ראשית "היי, גם אני הגעתי". בא האדם הראשון, כותב הודעה ראשית "טוב, אני הולך". וכך עשרים הודעות. נחש מה ימצא מי שיסתכל בדף הראשי של הפורום? למה בדיוק מי שמגיע לפורום צריך לחזור לדף אחורי כדי למצוא הודעות רלוונטיות, כשהדף הקדמי מלא כולו בהודעות חסרות תוכן ומשמעות? ואפילו אם הוא לא מלא, למה בדיוק הודעה רלוונטית צריכה להיות מוסתרת מאחור עד שמישהו ייזכר בה, לטובתה של הודעה חסרת תוכן, כשזה פורום ולא צ´ט, ולפיכך אין כל משמעות למי הגיע ומי הלך מתי? ולמה לעזאזל אני צריכה להסביר את זה לאדם שאמורה להיות לו מספיק אינטליגנציה להבין דבר בסיסי כל כך לבד, במקום להתעקש להתווכח אתי על השד-יודע-מה שחשוב להשד-יודע-מי?

למעלה