או שאני לא יודעת או ש....

sigaliot

New member
או שאני לא יודעת או ש....

עשיתי ניסיון עם הסטפ1 סטפ2 שיש לי בבית כבר כמה שנים...אז צבעתי חתיכת עץ עם צבע אקריליק והדבקתי תמונה עם דבק דקופאג´ , לאחר מכן מרחתי שכבה של סטפ1 והשארתי לילה להתייבש , בבוקר מרחתי שכבה שניה עם סטפ2 בניצב למריחה של השכבה הראשונה....כבר עברו כמה שעות ואין אפילו פיצוץ אחד!!! יש לי גם את הפטינה אבל אני חושבת שמורחים אותו אחרי הפיצוצים , נכון? קיצר , או שלא עשיתי משהו נכון או שהחומרים התקלקלו...מה אתם אומרים?

av_i_va

New member
עבדת נכון

מה שקרה, זה כך: או שהחומר באמת ישן מידי ואז תראי פיצוצים פיצפונים לאחר הפטינה (כל כך קטנים שלא תוכלי לראות אותם לפני שתעברי עם חומר משחיר) או שהשכבה הראשונה (סטף 1) הייתה דקה מידי. את גודל ועומק הפיצוצים קובעת השכבה הראשונה. ככל שתשתמשי ביותר חומר, כך יתקבלו פיצוצים גדולים יותר. לתשומת לבך: כיום ניתן לרכוש ערכה של סטפ1+2 שנותנים פיצוצי ענק. הערה: סטפ 1+2 לא ניתן לדלל.

sigaliot

New member
דווקא נתתי שכבה ראשונה עבה...

ואין אפילו פיצוץ פצפון....כנראה שבאמת החומרים ישנים...אוף...

av_i_va

New member
תהליך עבודה נכון../images/Emo140.gif

בהתאם לתאור שלך, כל תהליך העבודה נכון. אם כך - האפשרות היחידה: החומר ישן מידי חבל - אבל למזלך, זו הייתה רק התנסות. בהצלחה בפריט האמיתי!

sigaliot

New member
אביבה או כל אחד אחר...אולי תוכלו

להמליץ לי על שני חומרים טובים לפיצוצים גדולים? אני מתכוונת לקנות חדשים , אין לי ברירה...

av_i_va

New member
סטפ 1+2

החומרים מיובאים מחו"ל. הם מגיעים בגלונים ונארזים בארץ באריזות לשימוש אישי. רוב החומרים טובים עד טובים מאוד. המלצה: הטוב ביותר: החומר המיובא על ידי פיינט מג´יק. הגרוע ביותר: זה הנמכר באריזת זכוכית מקורית, (לא רוצה להזכיר את שמו, אך הוא היחידי באריזת זכוכית). כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, יש גם חומרים לפיצוצי ענק. השאלה אם זה מתאים לעבודה שאת מתכננת? (מתאים לתמונות גדולות).

sigaliot

New member
יש לי חומרים בשם "PEBEO"

והם אכן באריזות זכוכית מקוריות....אבל הם כ"כ ישנים שככל הנראה נכנסו לארץ חברות חדשות מאז... אני מקווה למצוא את החומרים של פיינט מג´יק ולגבי הפיצוצים , אני רוצה גדולים אבל לא מאוד , זה מיועד לקופסה שאני מתכננת לבעלי ליום הנישואים.

לילך1

New member
לי יש סטפ 1+2

שקניתי בעידן לאומן קופסות פלסטיק די גדולות מספיקות להרבה יצירות ודווקא לא עלה יקר...אני חושבת שהם של דקוארט.... ממש טובות ועושות פיצוצים בדיוק במידה הנכונה אולי כדאי שתנסי אצלו...

למעלה