או שהקדמתם אותי ואני עיוורת,

או שהקדמתם אותי ואני עיוורת,

או שלא הקדמתם אותי, ולכן אני שמחה לבשר על הדבר הבא: http://www.wizo.org/whats_new_board.asp?catid=237&pgid=2652 א. זה דיוויד ב. זה למטרה טובה ג. וזה לענת - בטח זה במקומות דפוקים, אבל יש אצלנו בקריה הסעה הלוך ושוב+כרטיס ב100 שח (70 לסטודנטים). אז זה בטח במקום גרוע, אבל לפחות זה עם הסעה
, ד. זה דיוויד

glitter8

New member
או שהקישור לא נפתח

אני אחפש את זה באתר של ויצו ואנסה לשים קישור

glitter8

New member
עוד קצת פרטים

ב 6 לחודש (5 ימים בלבד אחרי הטקס החגיגי ) יתקיים ערב שכל הכנסותיו קודש למאבק באלימות נגד נשים וילדים עוד נסיון להעלות את הקישור

glitter8

New member
סירופ!! תרשמי אותי להסעה שלכם

אם יש מקום! שלחי לי פרטים במסר

ליר 17

New member
וואי אני גם רוצה!

איך אני נרשמת עם אני רוצה עם ההסעה?! תודה!!

glitter8

New member
לי-אני אהיה הערב בזכרון

אפשר להיפגש
ולתכנן את אירועי ה-6

topgunz

New member
בשמחה ../images/Emo3.gif

סוף כל סוף ייצא לי להיות בהופעה של דיויד! ועוד לפני שהוא יטוס... באיזה שעה תהיי בזכרון?

glitter8

New member
בסביבות 8 אני שולחת לך מסר

חוצמיזה שדיויד יהיה על הקו כי במקביל לסיבוב ההופעות בארהב וקנדה יש גם הופעות עם "בחונטוס" (ועוד לא מצאו לדיויד מחליף....
)

זה לא משהו פרטי,

זה ארגון, ואני בטוחה שאפשר לפרסם את המספר [שמופיע גם באתר של ויצו
] 04-8758486 זה המספר של ויצו בקרית ים, תתקשרו ותזמינו כרטיסים:) אבל תדאגו לעשות את זה עוד היום, כי אני חוששת שהיום זה היום האחרון להזמין [לצערי הייתי אתמול בבסיס ולא יכולתי להודיע על זה עוד אתמול :\]

handlessman

New member
חחחח כיף לך...

זה אומר שאת צריכה לבוא ייצוגי, עם מדים?? זה מזכיר לי פרק אחד של היכל התרבות, שצחקו על החיילים שיושבים תמיד בקהל בכל המופעים ואמרו שיש כזה "חיל קהל" והראו מערכון של אימונים שלהם... נקרעתי מזה

glitter8

New member
נראה לי שנסתדר על מוצ"ש

יותר זול... יותר אמנים ויותר לזכר רבין

למעלה