אזדרכת, את עשית שאיבה בלי הרדמה, נכון?

אנדי40

New member
אזדרכת, את עשית שאיבה בלי הרדמה, נכון?

שוקלת לעשות זאת גם בשאיבה הבאה אם הרופאה תזרום איתי.
כמה זמן אחרי השאיבה השתחררת משם והאם הכאבים אחרי השאיבה היו דומים לכאבים של אחרי שאיבה עם הרדמה?

ברבים- שאיבות

בעצם אין לי נסיון בשאיבה *עם* הרדמה. עברתי הרדמה פעמיים כשהייתי צריכה לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית וגרידה. ובשתיהן הייתי מנומנמת עוד הרבה שעות אח"כ ולא אהבתי את זה.
ולעיניננו: אחרי השאיבה מגלגלים אותך לחדר התאוששות, באסותא אפשר לבקש אופטלגין אם מרגישים כאבים. זה מה שראיתי שבנות מסביבי בחדר מקבלות. מפני שלא הורדמת ואין ממה להתעורר נמצאים שם את המינימום הנדרש - כעשרים דקות. אחכ מגלגלים אותך לחדר, מביאים לך סנדביץ ונותנים לך את הזמן. לפעמים נחתי יותר, לפעמים פחות, נגיד חצי שעה. ו... זהו. מחכים לרופא שיבוא לספר כמה ביציות נשאבו והולכים הביתה. מפני שלא הייתה הרדמה גם לא צריך נהג מלווה, וזה מאד נוח כשבן הזוג עובד בעבודה לא גמישה.
&nbsp
ונקודתית לגבי הכאבים אחרי, השאיבה היחידה שאחריה הרגשתי שכואב לי הייתה זאת שהגעתי אליה במצב רוח ירוד. באותו חודש הפרוטוקול לא התאים לי והיו רק 3 זקיקים והייתי מאוכזבת. וגם הייתי קצת מבואסת מעוד סיבות.
הצד השני של המטבע הוא שהתחושה שאני בשליטה במה שקורה לי , עושה לי טוב - בשאיבות האחרות שבהן הייתי במצב רוח טוב, לא הרגשתי כאבים מיוחדים אחרי, גם כשנשאבו 9 זקיקים.
&nbsp

מפעם

New member
גם אני עשיתי מספר שאיבות ללא הרדמה

אין הבדל מבחינת כאבים, למרות שלא היו ממש כאבים כך או כך.
הפעם היחידה שהרגשתי כאב היתה במהלך הניקוי והחיטוי לפני החדרת המחט באחת השאיבות. הייתי צריכה להזכיר לרופא שאני ערה ומרגישה הכל וזה לא עזר. אבל הוא היה יוצא דופן בחוסר הרגישות שלו. רוב הרופאים הם עדינים ומתחשבים.
אני בחרתי לעשות שאיבה ללא הרדמה כשזה נפל לי פעם אחת על ערב חג פסח ורציתי לחזור הביתה מהר כדי להספיק להכין הכל לחג. ראיתי כי טוב והמשכתי.
בכל השאיבות שאבו מספר דו ספרתי של ביציות.
בהצלחה!

למעלה