אזהרה, אילון התאוורר

mich37

New member
אזהרה, אילון התאוורר

אילון ליבוביץ התאוורר .0543188831 זה הטלפון שלום חברים, מטפלים, מנחים אהובים. לפני מספר חודשים דיווחנו . איש המציג עצמו כמורה מהולל לטנטרה אילון ליבוביץ,שהו בעצם נוכל חסר רחמים שניטפל למטפלים ,וגם לכאלה שלא מטפלים,מנצל אום מינית וכספית. אותנו הו הצליח להונות בכסף,ובקבלת מפגש טנטרי בשק גנוב. היום מספר מטפלים קיבלו את ההודעה הזו שלום לך שמי יצחק ואני מעוניין בעיסוי של 5 פעמים בשבוע. אני משלם טוב ומשאיר צק בטחון ובסוף כל חודש משלם. מתאים לך? את הודעה זו קיבלה חברתי הטובה, אינני מתכוון להזכיר את שמה כרגע. מטפלת זו נפלא פעם אחת לפחות למפגש טנטרי מול האיש הזה. בעבר הציג עצמו כפסיכולוג,ונתן רשימה מרשימה של תארים נוספים. באותם ימים האיש ניקרא ליבוביץ אילון. חברים אהובים, זה מספר הטלפון שהו משתמש0543188831 בו בימים אלו

איזה אנשים - להאמין

אני התחלתי טיפול אצל מטפלת ברפואה משלימה (לא טנטרה) לאחרונה והפעם הראשונה ששילמתי לה היתה אחרי 6 פגישות (סיכמנו שאני אשלם בסוף חודש אבל בהתחלה היו שתי פגישות צפופות יותר עקב בעיה מסויימת), וגם השיחה של כמה זה עולה היתה מאד נבוכה משני הצדדים (גם לי לא היה נעים להתמקח כדי להוריד אבל בכל זאת זאת מי שבא לרצף קבוע של טיפולים צריך לשלם פחות) אני רק חושבת איך אחת כזאת היתה נופלת חזק אם היה מגיע אליה האילן שלכם שלא חושב לשלם

../images/Emo51.gifתודה מיכה אהוב../images/Emo70.gif

המידע שמסרת חשוב מאד לכולנו. טוב שהצגת אותו כאן בפורום לעיני כל. אולי יבוא לזה סוף כבר. מישהו שנפגע צריך סוף סוף להגיש תלונה. גם עניין התשלום, גם עניין ההתהדרות בתארים לא לו, וגרוע מכל, ניצול מיני, פגיעה באנשים תמימים והכפשת הטנטרה.

mich37

New member
מוסיף קצת פרטים

.אחרי האיש אנו עוקבים מזה מספר חודשים.גם דרך שומר מסך ניסינו להגיע להפללתו. בינתיים לצערי. משטרת ישראל לא ממש מפנה זמן להניח ידה על האיש. חשבתי שיהיה נכון לתאר את האיש. איש גבוה כ-(190מס) מבנה גופו שמן(100+) צבע אורו בהיר. מאוד מזכיר לי את אותם גרמנים מדושנים ושמנים אינשאללה שלא יפקוד את עולמנו. ובמחשבה שנייה. הריי דיי ברור שהאיש ניכנס לפורומים שלנו, ואולי גם כותב, ומשגע לא מעט אנשים. אני רואה פורום זה כמגרש להפניית מצוקות ואולי גם קבלת עזרה של ממש. אז ראה עצמך מוזמן לבקש עזרה. ואולי כך גם יפסקו לפחות מצידך כל מעשה הזוועה. כל אדם אשר רוצה לשאול שאלה לגבה האיש. מוזמן ליצור קשר. בכבוד רב מיכה

למעלה